Home » Current Affairs » SKANDALE: Dokumentert at det skjedde ingen kjemisk angrep i Douma, Ghouta. #USAangrep er krigsforbrytelse på linje med nazistene
SKANDALE: Dokumentert at det skjedde ingen kjemisk angrep i Douma, Ghouta. #USAangrep er krigsforbrytelse på linje med nazistene

SKANDALE: Dokumentert at det skjedde ingen kjemisk angrep i Douma, Ghouta. #USAangrep er krigsforbrytelse på linje med nazistene

Share the article

Erfarne journalister som Pearson Sharp fra den amerikanske TV statsjonen One America News Network har nå vært i Douma, Øst Ghouta i Syria og undersøkt anklagene fra White Helmets om at det skal ha foregått et “kjemisk angrep” i Douma. Det samme har den legendariske journalisten Robert Fisk. Se førstehåndsdokumentasjonen som Sharp leverer, som faktisk reiste til Ghouta, mens CNN, BBC har aldri vært der, men stoler på “videoen de fikk ifra noen”. Se reportasjen her. 

Dette etter at rapporter raskt kom fra lokale om at de ikke ante hva det var snakk om ettersom ingen hadde opplevd et “kjemisk angrep” i regionen. Folk som bodde i samme kvartalet som der det kjemiske angrepet angivelig skulle ha skjedd, forteller den amerikanske journalisten at det har vært helt stille der. Sharp besøkte også sykehuset der White Helmets’ opptakene er fra, og ingen spor av kjemisk angrep der heller.

Les også: Herland Report har lenge har skrevet om at et “kjemisk angrep der man anklager Assad uten å ha bevis” ville komme.

Basert på “rykter” om at det “kjemiske angrepet” ble “foretatt av president Assad” i tråd med klisjeen “angrep sin egen befolkning”, utløste USA og dets allierte 105 missiler mot landet. På bakgrunn av de lokales uttalelser om at intet kjemisk angrep skjedde, men at dette er ren fabrikasjon fra White Helmet, reiste amerikanske Pearson Sharp fra OAN til Syria. Den legendariske journalisten Robert Fisk har også vært i Syria og sett på saken.

USA, UK og Frankrike bombet Syria med 105 missiler uten bevis verken for at et “kjemisk angrep” hadde skjedd eller hvem som var ansvarlig for det – Assad eller de radikale ekstremistene som er blant verdens verste terrorister som befinner seg der.  Alt basert på White Helmets “dokumentasjon”.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

SAWA photo

Dr. Paul Craig Roberts sier at dette angrepet mot Syria er et overgrep mot alt som heter internasjonal lov og innebærer krigsforbrytelser på lik linje med det som Nazistene ble henrettet for etter andre verdenskrig. 

NATO leder, Jens Stoltenberg har som kjent gitt sin fulle støtte til  USAs brudd på alt som heter internasjonal lov med angrepet på Syria der det ikke forelå bevis på noe som helst. Stoltenberg har gitt sin fulle støtte til et angrep som skjedde uten FN mandat og uten UNSC mandat – stikk i strid med det meste Stoltenberg kjempet for i sine tidligere år. Dette gjør NATO leder på et tidspunkt der både den amerikanske generalen Joseph Votel og den britiske major generalen Jonathan Shaw sier åpenlyst at alle nå vet at Assad vant krigen. Votel uttalte dette til Kongressen.

Den danske avisen Arbejderen skriver:

Pearson Sharp fra tv-stationen One America News (OAN) sendte mandag live fra Douma i Øst-Ghouta, Damaskus og kunne så kraftig tvivl ved påstandene om kemisk angreb.– Jeg har gået rundt her og endnu ikke set noget bevis for, at der fandt et angreb med kemiske våben sted, siger journalisten, der mandag besøgte netop dét torv, hvor det påståede kemiske gasangreb skulle have fundet sted i Douma. Han tilføjer, at han kunne se nogle rester af eksploderede mortergranater i betonruinerne.

– Men jeg så intet, der tydede på et kemisk angreb, siger journalisten i indslaget på OAN, der er en tv-station i USA med anslået 35 millioner seere.

Tv-stationen er politisk af såkaldt “konservativ-centrum”-observans og støtter normalt præsident Donald Trump. Tv-stationen kaldes “en tvilling til Fox-News”, skriver netmediet New York Daily News.

OAN har i øvrigt en plads i presselogen ved Det Hvide Hus’ pressemøder.

Journalisten spurgte også op til 30 tilfældige syriske civile, der bor i området nær torvet. Han spurgte ikke om tilladelse fra syriske myndigheder til at tale med de civile, men valgte dem angivelig selv.

– Ikke én eneste, vi talte med, havde set eller hørt noget til et kemisk angreb. De fleste havde boet i området i 10-15 år. En mand havde været 50 meter fra det påståede nedslagssted forrige lørdag, og han havde intet oplevet, lyder det fra Pearson Sharp.

SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER: [wysija_form id=”1″]


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com