Home » Europe » Sharam Alghasi presenterer REN LØGN om “nye medier” Herland Report i Dagbladet, Hanne Nabintu Herland
Herland Report Ron Paul senator banner

Sharam Alghasi presenterer REN LØGN om “nye medier” Herland Report i Dagbladet, Hanne Nabintu Herland

Share it!

Det er ikke ofte jeg velger å skrive i norske aviser lenger, men ettersom en usedvanlig frekk Sharam Alghasi presenterer ren løgn om Herland Report, ser jeg meg nødt til å imøtegå ham i Dagbladet. Saken gjelder såkalte alternative medier og hva disse står for.

Og Alghasi kjenner godt Herland Report nyhetssidens profil og TV kanalen på Youtube og hvem vi intervjuer. Det er offentlig materiale, skriver Hanne Herland i en forkortet utgave i Dagbladet 16.4.2019.

Han hevder likevel løgnaktig at Herland Report påberoper seg å være eksklusiv bærer av sannheten, når vi på nyhetssiden skriver at «informasjonen vi formidler søker å belyse enkelte sider ved virkeligheten, ofte de som ellers er lite omtalt, og kan brukes for å øke bredden av kunnskap om et tema. Artiklene og TV programmene bør brukes som innspill som belyser sider ved en sak, ofte som argumenter i en bredere debatt, idet vi alle søker å forstå vår komplekse verden bedre.»

Det insinueres videre at Herland Report – som såkalt «nytt medie» er «imot islam og den muslimske innvandringen». Dette er en svart løgn og grovt injurerende. Alghasi vet meget godt at jeg i årevis har publisert kronikker i Norge mot Vestens overgrep i Midtøsten og uretten som begås mot muslimer – før jeg ga opp den forsteinede norske, raseorienterte andedammen og rettet blikket mot den internasjonale scene som er arenaen der vi nå opererer.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet. Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. KLIKK på bildet og følg kanalen.
Er det noen i dette lille landet som har forsvart muslimer, så er det sannelig jeg – og blitt til de grader demonisert for det. Herland Report har dekket Vestens overgrep i Libya og Syria i detalj, i en tid der norske medier stort sett fremmer virkelighetsforståelsen at «muslimer er vår tids terrorister», noe mange vanlige nordmenn nå faktisk tror på.

Mediene skjuler bevisst, antar jeg, at denne virkelighetsforståelsen er skapt av våre medieeiere for å legitimere en globalistisk, grovkapitalistisk elites overtakelse av det amerikanske demokratiet, og deres geopolitiske strategier for å frarøve nasjoner i Midtøsten deres nasjonale suverenitet og herredømme over egne ressurser.

Fordi over 90 % av amerikanske medier er eid av bare 6 konsern – som også blant annet eier våpenindustrien – er det lett å vri opinionen i favør av krig, slik at kapitaleiere oppnår sine økonomiske mål i regionen. Og norske aviser kopierer ukritisk som kjent stort sett USAs medier. Her fortjener forøvrig Dagbladet ros, jeg har skrevet mye i denne avisen, de tok også opp korrupsjonsproblematikken rundt Hillary Clinton og Clinton Foundation.

Bishop Harry Jackson er en av USAs ledende stemmer, med betydelig innflytelse på nasjonal debatt. Klikk på bildet og se en av Herland Reports programmer med biskopen.
I Norge har man altfor lenge satt etnisk gruppe opp mot etnisk gruppe, som om hudfarge noensinne har evnet å definere hvem som har rett eller galt. Norsk raseorientering har aktivt skapt en stønadsorientert underklasse av mange innflyttergrupper, man gir jo ikke folk jobb, men sender titusenvis rett på trygd. Stakkarsliggjøringen av innvandrere er vår tids tragedie, som i neste rekke skaper etniske konflikter og et nytt klassesamfunn.

Det ligger en dyp sosialdarwinistisk rasisme i denne tenkningen. Dette har jeg skrevet om i snart tyve år, og det vet Alghasi meget godt. Likevel velger han å vise grov disrespekt for mitt mangeårige arbeid.

Redaktør i Resett, Helge Lurås er blant de mange vi samtaler med på Herland Report. Klikk på bildet og se programmet som Alghasi mente var så forferdelig.

Herland Report TV har programmer med Helge Lurås, selvsagt, han er en mann som forstår godt nordmenns frykt for masseinnvandring samt en rekke andre tema. Synes Alghasi at vi burde velge et anti-demokratisk og totalitært samfunn der Lurås ikke får lov til å si noe, der Resett skal forbys? Bør vi bli et diktatur der bare en mening er tillatt og resten av oss kastes i fengsel?

Alghasi vet også meget godt at vi har en rekke respektfulle TV programmer med kjente muslimer; blant annet Dr. Mohammed Usman Rana som jeg anser som en god venn, vi sto skulder ved skulder i kampen mot den sekulære ekstremismen for noen år siden; muslimsk lege Trond Ali Linstad som er en regulær gjest på Herland Report, samt avdøde Walid al Kubaisi som ba oss lage en serie med programmer før han døde der han overleverte sitt siste budskap til Norge.

Dr. Usman Rana på Herland Report. Klikk på bildet og se ett av programmene med Dr. Rana.

Vår linje er å ta inn mennesker som har noe genuint verdifullt å si og ikke bare tygger drøv på gammelt oppgulp.

Og for den som har dilla på hudfarge, samtaler vi også med en rekke kjente afro-amerikanske ledere som Bishop Harry Jackson og sosialisten Dr. Reginald Davis, sistnevnte beskriver i hvilken grad «white supremacy» er en ødeleggende kraft i USA.

Den muslimske legen, Dr. Trond Ali Linstad er regulær gjest hos Herland Report. Klikk på bildet og se en av programmene med Dr. Linstad.

Snart kommer vi med intervjuer med ledere fra Black Lives Matter, etter en nylig reise i USA der vi også samtaler med ledende senatorer, politikere, CIA ledere, NSA direktør, varslere, professorer, journalister, redaktør for Wall Street Journal med flere. Selv har jeg de siste årene bodd i Sør Amerika, Midtøsten og arbeider i en rekke land.

Alghasi legger i tillegg – utrolig nok – opp til den infantile oppfatning at Herland Report står for nøyaktig det samme som våre intervjuobjekter, enda han godt vet at vi presiserer «bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold.»

Som om NRK, TV2 eller andre kun intervjuer personer som de er 100 % enige med? Det er direkte stupid å likestille intervjuobjekters oppfatninger med en TV kanals redaksjonelle linje. 

Walid al-Kubaisi var blant Europas fremste intellektuelle, med den unike kunnskapsbase og kombinasjon mellom bredt innsyn innad i muslimske kulturer i Midtøsten der han bodde i mange år, samt betydelig innsyn i den norske og europeiske tankegangen. Hans tanker – mellom disse verdener – gjorde ham til en uvurderlig kilde til kunnskap. Klikk på bildet og se en av de siste programmene vi lagde, etter Walids eget ønske, med Herland Report. Totalt syv programmer.

Alghasi fortsetter sitt frekke løgntog med å insinuere at Herland Report «underbygger ideen om at masseinnvandring, særlig fra muslimske land, truer med å tilintetgjøre vårt gode liv.» For å sitere fra min Oslo Symposium 2019 tale, der landets konservative samles, som jeg går ut fra at Alghasi selvsagt hørte før han skrev en hel artikkel om Herland Report:

«Når ble hudfarge et element som definerer et menneske? Mener man virkelig at Norge vil ha fremgang den dagen det bare er mennesker med hvit hudfarge og lyst hår her? Er det ikke nettopp våre egne med hvit hud og lyst hår som har gitt oss den samfunnsdestruktive, religionsfiendtlige 1968er tenkningen?”

“Nasjonal tilhørighet bør være et fokus, ikke etnisk bakgrunn. 7 milliarder mennesker har brun hud. Vi kan da ikke mene at hele verden er inkompetente? Verdens pluralitet og mangfold er noe fantastisk, det er Gud som har gitt oss forskjellige hudfarger.»

Hva er det med den maniske trangen i norsk offentlighet til å vri alt inn i en skyttergravstenkning «for eller imot innvandring», «for eller imot muslimer,» «høyre eller venstreside,» en oppdeling som var utdatert allerede på 1980 tallet? Det irriterer fryktelig mange om dagen. Det blir barnslige Walt Disney pregede «de onde mot de gode» kategorier, der kartet ikke stemmer med terrenget, for å sitere Michel Houellebecq.

At nyansene og pluraliteten så til de grader har forsvunnet fra de samkjørte og ensrettede mediene der redaktørene ser ut til å være enige i omtrent alt, er en av hovedgrunnene til hvorfor folk ikke orker å lese avisene lenger. De orker ikke å bare høre en side av saken. Det samme perspektivet som sto i Aftenposten på 1980 tallet, da jeg kom til Norge fra Afrika, er jo nøyaktig det samme som fortsatt står der! Tankegangen stoppet i 1968. Hilsen en meget fornærmet Hanne Nabintu Herland, grunnlegger av Herland Report.

Bildet er tatt på en nylig USA reise der vi samtalte med ledende senatorer, politikere, advokater, whistleblowers eller varslere, CIA og NSA direktører, ledende journalister, professorer og bestselgende forfattere. Programmene kommer utover våren på Herland Report. Klikk på bildet og følg linken til ett av programmene.
TUSENVIS ABONNERER PÅ VÅRT UKENTLIGE NYHETSBREV. Følg trenden og vær en av dem!

Check Also

Historic Churchillian moment for Boris Johnson. Crown-Photo-Boris-Johnson-Sign-Brexit

Historic Churchillian moment for Boris Johnson signs BREXIT DEAL: Congratulations!

Share it!  Herland Report: Historic Churchillian moment for Boris Johnson: We congratulate UK prime minister, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close