Home » Current Affairs » “Det nye Babylon”: Herland siterer alt som norsk akademia ikke vil ta opp
Årets julegave Det Nye Babylon, Hanne Herland

“Det nye Babylon”: Herland siterer alt som norsk akademia ikke vil ta opp

Det Nye babylon, Hanne Herland

Kjøp en meningsfylt julegave, boken Det Nye Babylon, som forklarer hva som gikk galt med vår kultur, hvorfor vi har et så ensidig fokus på materialisme, og veien til et mer balansert samfunn med vekt på indre verdier.

Nå har vi en bok å lese som tar opp de ideologiske problemene med presis analyse, «Det nye Babylon. Hvordan Vesten mistet sin storhet». Herland er vår beste guide i ideologisk krigføring, skriver redaktør Finn Jarle Sæle i denne anmeldelsen av boken Det nye Babylon, omtalt på TV2 og i en rekke medier.

Hentet fra anmeldelser: “Hanne Nabintu Herland er vår beste guide i ideologisk krigføring med boken Det nye Babylon.”

“Herlands bok siterer alt som norsk akademia ikke vil ta opp.”

“Vekkerrøst når folk sover i et hus som brenner.”

“Boken er et gnistrende oppgjør med vår tids verdirelativisme og kulturliberalisme.”

 

LES GJERNE: Artikkelserie: Moderne vitenskap er ikke nøytral/objektiv, Hanne Nabintu Herland.

LES OGSÅ: Artikkelserie om Vestens kulturelle nedgang og Det Nye Babylon.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 

Det Nye babylon, Hanne Herland
The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall, fritt for politisk korrekthet. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Redaktør Finn Jarle Sæle: Biskop Eivind Berggrav sende under krigen ut vedkjenningsskriftet mot nazismen og fascismen, «Kirkens Grunn». Då krigen var over sa biskop Berggrav, kyrkjekampens leiar: Kampen er ikkje over. Velferdsstaten kan bli totalitær.

Ingen tok det alvorleg. Berggravs testament til den norske kyrkja, boka «Staten og Mennesket», vart ikkje aktuell igjen før Kåre Kristiansen las den.

Alt Berggrav sa, har gått i oppfylling. Han tok ikkje feil i sine utsagn. Like klart som Norge sin fremste biskop såg under krigen – såg han situasjonen etter krigen.

No har vi ei ny bok å lese som tar opp alle desse ideologiske problema med presis analyse, «Babylon. Hvordan Vesten mistet sin storhet». Herland si bok siterer alt som norsk akademia ikkje vil ta opp.

I kampen for dei veike skulle kristendom og sosialisme stå saman. Men då sosialdemokratiet valde Marx og Frankfurtarskulens premiss i 1968, kom ein lenger får kvarandre enn på lenge.

Hanne Nabintu Herland gjev oss den raskaste og mest kontante innføringa i ideologisk krigføring. Etter krigen blei det sagt at samfunnet var avideologisert. Det var då den ideologiske snik-krigen mot kristendommen, mot Gud og mot familien, verkeleg starta.

Hanne Nabintu Herland er vår beste guide i ideologisk krigføring. På nesten kvar side er det informasjon. Ho viser i kapittel etter kapittel at ideologiar som ikkje veit at mennesket er ein syndar og at Gud er skapar, alltid ender i det totalitære.

Det Nye babylon, Hanne Herland
KLIKK på bildet, kjøp boken og oppdater deg på de viktige maktkampene som har ført til et svekket Europa og solidaritetens sammenbrudd.
TUSENVIS ABONNERER PÅ VÅRT UKENTLIGE NYHETSBREV. Følg trenden og vær en av dem!
Herland Report YouTube banner

Check Also

Hanne Nabintu Herland in L'Indro Hanne HErland

Cultural Fatigue and Depression characterize the West, WND

  Hanne Nabintu Herland: Depression characterize the West: An underlying sorrow weights down the Western …

Interview Paul Craig Roberts: Paul Craig Roberts on the beach with Hanne Herland

Interview Paul Craig Roberts: Worst thing that happened to US was fall of Soviet Union

  Herland Report:  The worst thing that has happened to the US is the collapse …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close