Home » Europe » TV intervju: Demoniseringen av Russland er unyansert – Bjørn Nistad
Demoniseringen av Russland er unyansert:

TV intervju: Demoniseringen av Russland er unyansert – Bjørn Nistad

 

Demoniseringen av Russland er unyansert: Kritikken mot Russland og mediebildet rundt Ukraina er overdrevet, politisert og unyansert, sier doktor i russisk historie, Bjørn Ditlef Nistad til Herland Report.

Hvorfor har vi så lett for å demonisere andre land? Hvorfor ikke bidra til fred i verden og respekt for andre lands rett til suverenitet?

Russlands president Putin karikeres på det groveste i våre aviser. Det skapes dermed et dårlig inntrykk av vårt naboland som heller ikke Norge er tjent med på sikt.

Dette innebærer en urett og er også direkte farlig for vår egen fremtid, sier Nistad. Vi burde respektere hverandre og arbeide sammen i diplomatisk dialog, dette vil på sikt bringe mer fred mellom grupper.

 

LES OGSÅ: 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Demoniseringen av Russland er unyansert:
Demoniseringen av Russland er unyansert, sier Bjørn Ditlef Nistad i dette intervjuet. Han mener Norge ikke tjener på å ha et så negativt syn på nabostaten vår.

 

Demoniseringen av Russland er unyansert: The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. 

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

Demoniseringen av Russland er unyansert:  Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold.

Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

 

«Revolusjonerende» Pål Steigan, steigan.no –         «Noe helt nytt i Norge» Kari Jaquesson  –        «Kjemisk fritt for politisk korrekthet» Halvor Tjønn  –       «Frisinnede programmer» Hans-Erik Husby, alias HankVonHelvete   –         «Radikale WEB TV samtaler som gir ny kunnskap» Walid al-Kubaisi

Herland Report YouTube banner

Check Also

Robbery capitalism, enslavement of working class: Paul C. Roberts Herland Report

Paul C. Roberts Interview: Robbery capitalism, enslavement of working class

  Herland Report:  Robbery capitalism, enslavement of working class: “We are now back to robbery-capitalism. …

Russia demonstrates faith in God: Vladimir Putin

Russia demonstrates faith in God, heterosexual marriage and Putin

  Herland Report: Russia demonstrates faith in God: Russian President Vladimir Putin has submitted to …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close