Home » Europe » Fryktløse Nordmenn (6) Flyktningenes hjelper Fridtjof Nansen – Nicolai Nansen

Fryktløse Nordmenn (6) Flyktningenes hjelper Fridtjof Nansen – Nicolai Nansen

Nicolai Nansen forteller om sin oldefar, Fridtjof Nansen, som er en bauta i norsk historie og litt av en «viking» som polarforsker og eventyrer, men han var også en ledende europeisk humanist som kjempet for å hjelpe flyktninger i krigssoner samt reddet millioner av mennesker fra sultedøden.

Vi hyller i dette programmet Nansens sosiale engasjement som en mann som viste en bemerkelsesverdig solidaritet og empati med andre folkeslag, og gjorde alt som sto i hans makt for å hjelpe disse.

Se hele TV serien Fryktløse Nordmenn på Herland Report her, full spilleliste.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Fryktløse Nordmenn er TV serien som snakker om vikingtid, norsk ekspansjon, åndelig tro og store nordmenn i historien. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til.

Vi takker alle som har fulgt TV serien “Fryktløse Nordmenn”. Flere hundre tusen har logget seg på Herland Rapportens sider i denne perioden og det har vært bred interesse for prosjektet.

Kjøp også boken som ble forlagets bestselger i 2017 “Fryktløse Nordmenn” på Ventura Forlag som beskriver 13 lederskikkelser i norsk historie som la grunnlaget for nasjonen Norge.

 

Herland Report YouTube banner

Check Also

Krigens Arvinger Nanna Segelcke TITTEL

KRIGENS ARVINGER av Nanna Segelcke: “Angitt av nordmenn, tok krigen alt fra min fars tante”

Herland Report: Nanna Segelckes siste bok, Krigens Arvinger med kjente deltagere som Kristin Skogen Lund, …

Hanne Herland, Herland Report atheism

The correlation between Social Disorder and Christian Decline – WND

Herland Report: There are a number of perplexing developments few wish to discuss: The correlation …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close