Gay Pride fyller Oslo med hedonisme tROND aLI lINSTAD

Gay Pride fyller Oslo med hedonisme, andre minoriteter får null respekt

 

Herland Report skriver: Gay Pride fyller Oslo med hedonisme. Gay pride har gått av stabelen i Oslo igjen. Folk klager bak lukkede dører – der de tør, med stille stemme i hjemmene og på fester.

De klager over uretten ved at en av vår kulturs sterkeste og mest politisk korrekte grupper får festivaler og parader, mens andre minoriteter ikke ofres så mye som en tanke.

Det er ikke slik at alle minoriteter får parader i Norge, kun utvalgte politisk korrekte grupper hylles.

Mens andre får beskjed om å holde kjeft og marginaliseres i mediene, får de homofile full råderett i samfunnet.

Det er flott at minoritetsgrupper som de homofile ikke føler seg utestengt, og nettopp aksept for homofile er en viktig bærebjelke i et pluralistisk samfunn. Men de har ikke påkjørsrett overfor den heterofile 98 % majoriteten.  

For det kan virke som om det kun de homofile som skal hylles. Enhver som etterlyser mangfold også for andre minoriteter – bedehuskristne, for eksempel, den samiske minoriteten eller konservative muslimer – blir brutalt fortalt at de er gammeldags, intolerante og uønsket. Hvorfor får ikke samene en uke der hele Oslo hyller dem? De har da unektelig opplevd mye urett i fortiden.

Uten tvil er homolobbyen den mest suksessrike gruppen i Norge. De har fått omtrent alle rettigheter og påkjørsrett.

Gay Pride fyller Oslo med hedonisme: I land som Norge er kritikk mot de som betegner seg som homofile – rundt 1 % av befolkningen – så godt som forbudt. Som kjent viste den omfattende SSB undersøkelsen noen år tilbake at rundt 1 % sier at de er homofile. Rundt 1.2 % oppga at de var bifile.

1,2 prosent av befolkningen i alderen 16 år og over identifiserer seg selv som homofil, lesbisk eller bifil. Noen flere, 1,8 prosent, svarte at de føler tiltrekning til samme eller begge kjønn.

Uretten ved at en gruppe får egne parader, mens andre minoriteter forkastes og ikke hylles i parader på samme måte, er et tema som nesten ikke ta opp uten at man straks blir stemplet som homofob, rasist, intolerant og illiberal.

Les hva muslimsk lege Trond Ali Linstad har å si om saken. See også Linstad programmer på Herland Report TV her.

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Gay Pride fyller Oslo med hedonisme
Gay Pride fyller Oslo med hedonisme.

About the author

Trond Ali Linstad er norsk lege og muslim. Han er daglig leder av Urtehagen Stiftelse og har arbeidet som frivillig lege i palestinske flyktningeleirer i Midtøsten og har ledet solidaritetsarbeid for Palestina i Norge.

Trond Ali Linstad, Gay Pride fyller Oslo med hedonisme: «Gay pride» er engelsk og betyr «homofil stolthet». Homofile og andre «skeive», som det heter, skal være «stolte» over sin seksuelle legning og sine seksuelle uttrykk.

Men «skeive», kan en spørre – i forhold til hva? Jo, til den allment godtatte og erkjente seksuell legning og norm, som de fleste vil si er det normale.

«Skeive» blir ved dette et avvik. Det kan noteres. Noe i liv er «naturlig – det som i samsvarer med naturlige prosesser. Og noe er «avvik» – i forhold til naturens innbakte lover. Mann og kvinne er naturens «familie» – det er det naturlige. Annet blir «unaturlig»; avvik. Slik er det med seksualitet, og seksuelle ytringer, også.

Legning

Noen kan ha en avvikende «legning». Det skal godtas og respekteres! Mennesker kan være forskjellige på mange områder. Vi framstår som de mennesker vi «er». Vi skal forholde oss på beste vis til hverandre. Utvise respekt og forståelse Men må også kunne ha en mening om «avvik», uten å fordømme de mennesker som det gjelder.

«Gay Pride fyller Oslo med hedonisme»

Rundt en homofil eller homoseksuell «legning» blir det bygget en kultur – en slags «gay» kultur. Den bør være gjenstand for kritikk. Seksualitet er dominerende i den kulturen. Halvnakne kropper eksponeres – det skal være spennende og «frigjørende».  Gjerne utkledde kropper, med fremhevet seksualitet og sex. Det meste ved «gay pride» dreier seg om det. Moral og holdninger kan synes fremmed.

«Liberal kjærlighet»

«Liberal kjærlighet» lyder en parole. Men «kjærlighet» går mest på sex. Sex står sterkt i «gay» tenkningen; «liberal sex» er viktig element.

Gratis kondomer

«Gay Pride Parade» arrangeres i mange land. Vi ble ikke overasket da vi i Aftenposten 30.06.18 kunne lese at en kondomprodusent som «hovedsponsor» til et «Gay Pride» arrangement delte ut gratis kondomer i paraden.

Moral og holdninger

Moral og holdninger er ikke uviktig; det gjelder uansett legning. Og bør ikke forringes ved «liberale» varianter. Slik det synes å være i en «gay» kultur, som det er riktig å være negativ til.

TUSENVIS ABONNERER PÅ VÅRT UKENTLIGE NYHETSBREV. Vær en av dem og DEL artiklene! Da unngår du å bli rammet av Facebook, Google sensuren og er sikker på at du får se artiklene vi publiserer og tilgang til informasjonen. DEL i sosiale medier!
Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Russian warships high level activity in North Sea amid Corona

  Herland Report: Russian warships high level activity in North Sea: Nine UK Royal Navy …

Selve panikken over Corona kan bli den største årsaken til massiv økonomisk nedgang Hanne Herland Report

Selve panikken over Corona største årsak til massiv økonomisk nedgang, statsministeren ansvarlig

  Herland Report:  Selve panikken over Corona kan bli den største årsaken til massiv økonomisk …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close