Home » Europe » Hank von Helvete – Hans-Erik Husby intervju: Illiberal medieutvikling i Norge
Herland Report Paul Craig Roberts quote ad
Hans-Erik Husby Hank Von Hell Herland Report

Hank von Helvete – Hans-Erik Husby intervju: Illiberal medieutvikling i Norge

Share it!

Herland Report: Hans-Erik Dyvik Husby, alias HankVonHelvete, tidl. frontfigur i death punk bandet, Turbonegro, snakker om den autoritære, illiberale utviklingen i den offentlige virkeligheten i Norge.

Vi republiserer intervjuet i forbindelse med debatten rundt graden av ny-marxistisk dominans i våre kulturradikale medier, hvilket bare har blitt mye verre siden 2017 da dette intervjuet først ble publisert. Intervjuet skapte ramaskrik i Norge, med sterke reaksjoner blant annet i VG og TV2.

“Vi lever i en tid der sekulariseringen har gått amok, vi mangler det åndelige aspektet og moralske retningslinjer,” sier Husby i intervjuet.

“Vi diagnostiserer alt som er annerledes, psykiatrien og barnevern er eksempler på etater det det foregår mange overgrep og menneskets åndelighet erkjennes ikke.”

Folk flest vet nå at de blir misinformert av de ledende mediene. I USA og UK viser tallene at over 70 % tror at det de blir fortalt ikke er sant eller riktig fremstilt. Det kan være en av grunnene til internett søkning mot andre nettsider som tillater at flere sider av en sak belyses, men også sosiale medier er nå strupet ned hva gjelder ytringsfrihet.

Hvem står bak den totalitære trenden? Og hvorfor er det så viktig at alle mener det samme og tenker likt?

LES OGSÅ: Ny-marxismens 68’er ideolog Herbert Marcuse: Å undertrykke majoriteten var selve strategien. Minoriteten skulle ta ansvaret for å diskriminere majoriteten.

LES MER: Norge har Europas mest lukkede ny-marxistiske medier #BorisJohnson.

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 

Herland Report TV programleder, Hanne Herland samtaler med Hans-Erik Dyvik Husby, alias HankVonHell, tidl. Turbonegro om mediesensur, autoritær utvikling, medieløgner og at 70 % nå ikke tror på det de leser. 

Husby sier: “Vi lever i en tid der sekulariseringen har gått amok, vi mangler det åndelige aspektet og moralske retningslinjer. Og universet straffer oss.”

“Det er noen universelle lover vi har brutt og da er universet ganske nådeløst og straffer oss. Hvis vi prøver å endre på hva vi egentlig vet er sant, så havner vi i en indre konflikt. Dermed oppstår en forringing av den mentale folkehelsen. Vi blir en gjeng med hodeløse høns og veldig sårbare for autoritære krefter.”

“Det som skjer når media og den offentlige virkeligheten blir upålitelig slik den er nå, og autoritær, forfølgende basert på sannheter vi egentlig vet ikke stemmer – da vil det oppstå et behov blant folk for å søke sannhet andre steder. Min analyse av det som skjer nå er at folk vet at de blir desinformerte av den etablerte presse. Faktisk er det en så stor etablert sannhet i befolkningen at til og med avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon, og sier at de driter i det.”

“Det du da ser er den siste delen av en løgns levetid. Løgn har veldig kort levetid, faktisk. Sannhet har en egen evne til å drepe løgn, over tid. Og når løgnen begynner å bli avslørt så blir den sinnsyk fordi den vil holde på seg selv. Derfor får du et rabalder uten sidestykke, slik som det oppleves nå i digitale medier. Det du egentlig ser er et løgnsamfunn på vei ned.”

“Det vil dermed oppstå et vakuum som må fylles med en annen sannhet. For vi mennesker er sosiale og gode mennesker, vi ønsker at ting skal være sant, redelig, godt – og hvis vi har gjort noe galt så ønsker vi å få rettet opp dette. Det er det som foregår nå.”

LES OGSÅ: Lever vi i et Oligarki eller et Demokrati? Høstens artikkelserie på Herland Report.

LES OGSÅ: Vi trenger et systemskifte bort fra Partidiktaturet. Makten tilbake til folket.

Herland Report lying down banner Reginald, Rana, Whitehead, Flores

Hans-Erik: “Det foregår et paradigmeskifte i folket, der man søker en form for sannhet da det har blitt manifest at løgner har fått styre og råde for lenge i vårt samfunn. Det vil gå bra tilslutt – jeg er optimistisk – men i denne tiden er det en enorm åndelig krig om hva som er sant.”

“Dette handler mye om en sekularisering som har gått amok. Vi mangler det åndelige aspektet i livet og det skaper en åndenød. Mennesket er et sjelelig vesen, vi har et åndelig univers. Enten du er enig eller ei, så vinner mennesket mye lettere dersom det makter å innta et åndelig perspektiv. Motgang blir lettere å ta, det blir lettere å forholde seg til tragedie og sorg.”

“Vi må konstatere at tafattheten i en rettsnasjon som Norge i forhold til skandaløse forbrytelser mot verdensfreden og folket, det skal ikke påtales. Da er saken henlagt, det skjer ikke. (om Jonas Gahr Støre og Libyakrigen) Folk flest ser jo at Støre slipper unna en krigsforbryterdomstol i Haag, og da forstår jo folk at de vil slippe unna med sine handlinger. Justisia burde komme seg på krisesenter for hun har blitt voldtatt.”

“Samtidig vet vi at dette bare er en blåkopi av hva som skjer i USA når Goldman Sachs slår hele verden konkurs og banksjefer roter bort flere tusen oljefond på et døgn. Pengene blir jo av noe sted!”

“Clinton familien klarer å voldta et land som Haiti, grusomme forbrytelser som FN sa at det var på grunn av slit vi skulle ha internasjonale domstoler. Nå skjer det igjen, i en langt mer uoversiktlig målestokk. I dag slipper man unna med verre forbrytelser enn under Nazi Tysklands krigføring.”

LES OGSÅ: Samfunnsforskningen er ikke Nøytral, men sterkt preget av ny-marxistisk kulturradikal tenkning.

LES OGSÅ: APs PR kontroll av media et betydelig problem: Trond Giske #MeToo blir politisk manipulert – Hanne Nabintu Herland.

Hanne Nabintu Herland Report

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten.

TWITTER.
SUBSCRIBE to YouTube.
PODCAST.
FOLLOW THE NEWS SITE and pick up articles from leading intellectuals, authors and activists.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:

Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

Check Also

Haftar-LNA-Lavrov-Moscow-Russia-Libya-2020

Russia’s Big Gamble in Libya, all about who controls resources: An analysis

Share it!  Herland Report: First, the background. When the United States abandoned the Iran agreement, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close