Home » Europe » Nabintu sjokkerer medie-Norge: Eksklusivt intervju Bodøposten
Nabintu sjokkerer medie-Norge: Hanne Herland

Nabintu sjokkerer medie-Norge: Eksklusivt intervju Bodøposten

 

Nabintu sjokkerer medie-Norge: Hanne Nabintu Herland er en svært kjent person fra TV-debatter og avisforsider.

Hanne er en av Norges mest kjente samfunnsdebattanter, og nylig startet hun sin egen media-satsing, Herland Rapporten.

Herland Report satser blant annet på dybdeintervjuer av kjente personer om interessante emner, og hun har tydeligvis truffet.

Herland Rapporten har etter bare noen måneder flere millioner treff og har sjokkert medie-Norge, skriver Bodøposten.

Bodøposten.no fikk et intervju med den omdiskuterte og interessante medie-damen.

 

LES MER: 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe: 

Herland Report Nabintu sjokkerer medie-Norge:
Nabintu sjokkerer medie-Norge: Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Du nektes aktivt informasjon om hva som skjer i verden utenfor den politisk korrekte arena. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Nabintu sjokkerer medie-Norge: – Vi befinner oss midt i et internasjonalt paradigmeskifte. De nedstøvede TV2 kontorene, VG og Aftenposten har ikke evnet å følge med i tiden. Kartet deres stemmer ikke lenger med terrenget, de styrer avisene etter 1970-talls mønster, mens vi befinner oss i 2018.

De er blitt elitister, opptatt av 1 %’ens rikmannsperspektiv, opptatt av å forsvare elitene på bekostning av befolkningens interesser.

Men i Norge mottar mediene rundt 8 milliarder i stønader – vi lever jo i et trygdet samfunn. Dette er enorme summer som kan bidra til at Norge holder seg nedstøvet i lengre tid enn andre europeiske land, der aviser får kniven på strupen og må holde seg oppdatert på en annen måte.

Stønader virker som kjent søvndyssende. Se på NRK, det er et utrolig tungrodd system der milliardene ruller. Dagsnytt 18 formatet har vært det samme i sikkert 20 år.

– Uansett har Norge mange spennende nye aktører som samlet kan friske opp stemningen de neste årene. NRK hegemoniet har allerede falt.

Jeg anbefaler særlig steigan.no med grunnlegger Pål Steigan, han er helt i verdensklasse på utenrikspolitikk og avdekker den amerikanske imperialistiske tenkningen på en glitrende måte.

Helge Lurås i Resett har også enkelte svært gode poeng, mannen har jo bodd i utlandet og vært i krigen i Jugoslavia og forstår seg på mye som har gått vanlige medieledere hus forbi.

 

Om The Herland Report:

– Vi tar opp temaer uten den politisk korrekte sminken, uten det ensrettede filteret som folk er så lei av fra media. Kravet om likhet blir tilslutt et tyranni, dette bryter vi ut av.

Det er jo et paradoks at 90 % av amerikanske medier nå eies av kun 6 korporasjoner. Det er veldig lett å styre opinionen i enstrettet retning. Den ultrarike eliten styrer mediene i USA, og norske aviser oversetter stort sett det de leser i New York Times, Wall Street Journal og så videre. Vi har veldig liten selvstendig tenkning i Europa, folket er lei av det.

 

LES OGSÅ:

 

Nabintu sjokkerer medie-Norge: De er lei av et EU som ikke løser befolkningens problemer, men bare tar vare på seg selv og egne privilegier. Helt ærlig, vi befinner oss midt i en alvorlig avdemokratiseringsprosess der elitene kobler grepet på bekostningen av befolkningens interesser. Dette opptar Herland Report, både nyhetssiden og TV seksjonen.

– Jeg vil gjerne skryte av mine samarbeidspartnere i flere land som gjør prosjektet vårt mulig. Som sagt driver vi jo både en nyhetsside som har langt flere treff enn TV kanalen.

I 2017 hadde vi rundt 10 millioner treff, og det er uten å regne med Facebook publiseringer av TV programmer og så videre. Alt er en del av The Herland Report systemet, både med artikler og TV.

Om politikere:

Det virker som du liker å diskutere politikk, og du har intervjuet flere politikere. Noen favoritter?

– Nei. Jeg arbeider tverrpolitisk og har ingen favoritter. Vi unngår faktisk politikere i Herland Report TV, alle vet jo hva de vil si uansett. Jeg synes ikke de er spesielt interessante. Hele det parlamentariske systemet vårt er i grunnen dysfunksjonelt.

Partier med 2 % oppslutning får like stor talerett som partier som representerer majoriteten, 2 % undertrykker majoritetsbefolkningen. Det er meget udemokratisk.

Folkets røst blir jo ikke hørt. Vi har politikere som meler sin egen kake heller enn å handle til folkets beste, de er yrkespolitikere som gjerne betaler milliarder til utlandet og deretter får fine posisjoner i FN, NATO og så videre. Det er et problem.

Les hele intervjuet i Bodøposten. 

Herland Report YouTube banner

Check Also

Nancy Pelosi is the rudest female in America DailyNewsMax-donald-Trump-state-of-the-union-pelosi

Medieledere sitter fast i 1968, evner ikke analysere nåtiden #Trump #Brexit #EU

Herland Report: Medieledere sitter fast i 1968, evner ikke analysere nåtiden: Donald Trump’s State of …

The Federal Reserve Cartel: Who owns the Federal Reserve? Herland Report

Ledende medier hovedkilde til Fake News 2011

  Hanne Nabintu Herland: Ledende medier hovedkilde til Fake News: La meg komme med følgende …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close