Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer:

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer på ett år

 

Herland Report: Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer: I Norge er redaktører, kommunikasjonsrådgivere og andre særdeles opptatt av diskusjoner rundt hvor mange «views», besøkende eller treff Herland Report har.

Det samme gjelder steigan.no samt alternativer til de tabloide bloggportalene som VG og Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer:andre, der journalister i stor grad fungerer som påvirkningsagenter og kommunikasjonsformidlere på vegne av bestemte kapitalkrefter.

Debatten rundt tall har vi på The Herland Report engasjert oss lite i, da den fremstår absurd og provinsiell uinteressant ettersom det er tematikken som artikler og TV programmer tar opp er det viktige, ikke tekniske tall.

Men siden det over lengre tid har vært så mye snakk om tall, skal vi presentere disse. (Artikkel først publisert i 2018)

Og, vi er veldig fornøyde med tallene og er meget takknemlig til medarbeiderne som gjør dette arbeidet mulig, både på journalistnivå, men også researchere, de mange som deltar på frivillig basis, samt TV produsentene som ofte jobber døgnet rundt for å få programmene ferdig i tide. Tusen, tusen takk!

 

LES MER:

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer:  The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer: Det skrives forøvrig en rekke uriktige påstander her og der. Eksempelvis en artikkel av blogger Terje Alnes fra desember, 2017 der jeg forøvrig fremstilles som «kristenkonservativ», noe jeg i årevis har påpekt i en rekke intervjuer at jeg ikke er.

Det hevdes om The Herland Report «Antall unike besøkende de siste 30 dager: 30.400 (noe som tyder på at Herland overdriver kraftig i egen markedsføring)». I virkeligheten hadde vi 124 000 unike brukere i desember og rundt 800 000 leste artikler på hjemmesiden alene, ref dok.

Så til tallene: Fra 1. juni, 2017 til 31.mai 2018 hadde Herland Report følgende tall:

 

1.287.246 unike brukere, 6.855.381 leste artikler, YouTube kanal 6.231.463 sette videoer.

Altså, totalt for Herland Report nyhetsside og YouTube kanal 13.5 millioner leste artikler og sette programmer.

I tillegg kommer Facebook fordelt på tre Facebooksider med 131.000 følgere, 1.264.278 personer engasjert med likes, kommentarer etc. i perioden og med en total rekkevidde på 25.5 millioner personer.

Noe av det minst viktige i hele verden er det norske kommentatorkorets pludder rundt tall.

Det viktige er de humanitære katastrofene vi dekker, vekten på hvilke verdier som gjør verden til et mer rettferdig sted, internasjonal solidaritet, menneskeverd, forsvaret av de upopulære gruppene i samfunnet.

Herland Report Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer:
Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer: Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Du nektes aktivt informasjon om hva som skjer i verden utenfor den politisk korrekte arena. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer: Vi dekker konsekvensene av NATOs angrep på Libya, som skapte en borgerkrig som raser til denne dag med 3 millioner flyktninger, milliarder stjålet fra Libyan Investment Fund, massiv forfølgelse av svarte libyere og en omfattende praksis der de regjerende krigsherrer holder tusenvis fengslet uten lov og dom.

Blant annet har vår artikkel av Saif al-Islam Gaddafi om situasjonen i Libya blitt republisert over hele verden.

Syria er vår tids største humanitære katastrofe. Nesten halve befolkningen er på flukt, hundretusenvis drept. Også dette temaet har vi behandlet, med inngående TV samtaler med relevante personer, nå sist prof. emeritus ved PRIO, Ola Tunander.

Ukraina er også et tema vi omtaler ofte, samt afrikanske forhold som nesten ingen bryr seg om og Israel.

 

LES MER:

 

 

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer: Vi har et bredt internasjonalt samarbeid med ledende vestlige tenkere og dekker USA forhold fra en annen vinkel enn bloggportaler som VG har valgt å gjøre.

Verden er pluralistisk, det bør være sunt å se en sak fra flere sider. Mangfold er ikke samfunnsfienden.

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer:
Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer: Se Herland Report programmene med mannen som vi mener var Norges mest kunnskapsrike og kompetente Midtøsten ekspert, Walid al-Kubaisi. KLIKK på bildet og se en av dem. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Herland Report består av to ulike nettsteder: Nyhetssiden og Herland Report TV på YouTube (HTV)samt Podcast på Sound Cloud som samlet og tverrpolitisk tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og Vesten i forfall.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister, samt flere av USAs mest kjente fjes.

Vi ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Vi samarbeider med folk fra hele det politiske spektrum.

Fra Norge har vi navn som Usman Rana, Trond Ali Linstad, Brita M. Engseth, Einar Salvesen, Niels Chr. Geelmuyden, Kristin Flood, Lillian Muller, Pål Steigan og en lang rekke andre interessante, kunnskapsrike mennesker som i 25 minutters program forteller om tema de er opptatt av.

Akkurat nå presenterer vi en rekke samtaler med ledende afro-amerikanske ledere i USA, samt nye intervjuer med Milo Yiannopoulos og tidligere senator Ron Paul. YouTube kanalen har rundt 6.4 millioner views, fra vi begynte i juni, 2017. Ref dok.

 

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer: Hvorfor tall og ikke de hjerteskjærende temaene er viktig for kommunikasjonsfolk og andre journalister er for oss en betydelig gåte. Twitter har blitt en portal der kyniske kverulanter bedriver sjikane og barnslige personangrep heller enn å diskutere sak.

Har vi virkelig så lite å gjøre i Norge at slikt blir pressens hovedsaker? Er det så liten empati med andre folkeslag? Har vi ikke lenger et hjerte for de svakeste iblant oss? De som opplever urettferdighet og som lider urettmessig?

Hvorfor betyr det mest hvorvidt en artikkel har 10 views eller 100 000, når temaet som tas opp gir ny informasjon som kan hjelpe oss til å se en konflikt med mer nyanserte øyne?

Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

Er ikke poenget at vi skal lære å forstå hverandre bedre, for å unngå unødige konflikter, både på verdensbasis så vel som her hjemme i andedammen?

Eller – er poenget egentlig å opprettholde konflikt, sørge for flere kriger, mer hat mellom grupper og enda mer kaos i Europa og i Vesten forøvrig?

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

EXCLUSIVE HERLAND REPORT interview with leading whistleblower, William Binney: Mass Surveillance State destroys Democracy

The Herland Report is pleased to release the first interview with former NSA director, William …

Thousands subscribe to The Herland Report News Site

    The Herland Report Scandinavian news site and TV channel on YouTube has millions of …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close