Hva er sant, hva er løgn om Hanne Nabintu Herland? Brita Møystad Engseth intervjuer – Herland Report

Herland Report TV (HTV): “Jeg vil grave litt dypere i hvem du er, Hanne. Mange har jo mye forutinntatte meninger om deg. Hvordan du ser ut, snakker og hvordan du prater. Så jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å finne ut mer om deg,” sier programleder for Herland Report, filmkritiker og NRK kjendis, Brita Møystad Engseth.

Brita Møystad Engseth deltar i en rekke nye Herland Report web-TV programmer som lanseres fremover, også som programleder hos oss.

Herland er aktuell med ny bok, “Det nye Babylon”, omtalt på TV2 og i en rekke medier, nå i andre opplag. Kjøp den hos ARK eller hos din bokhandel.

I dette programmet spikrer Brita M. Engseth Herland til korset og krever svar på hva Herland egentlig mener – bak mediefasaden. Hva er sant om Herland? Hva er løgn?

Brita sier om Herlands oppvekst i Afrika og liv utenfor Norge: “Så til tross for at du er veldig blond og hvit så er du antageligvis kanskje en av de mest multi-kulturelle nordmennene som befinner seg i norsk offentlighet?”

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland om troen på åndelighet: “Jeg tror på Gud, ja. Jeg er et åndelig menneske. Jeg er helt sikker på at Han finnes. Jeg kan ikke fatte og begripe at det går an å se på naturens kompleksitet og skjønnheten i naturen uten å tenke at det er en intelligens bak det. Se bare på kunstverket som en soloppgang er.”

Herland om hvorfor hun engasjerer seg: “Jeg ønsker at det skulle vært mer rettferdighet mellom grupper i samfunnet, at ulike grupper blir hørt og respektert. Jeg ønsker å bidra til det. Nå var nok ikke jeg klar over, når jeg først kom ut i norsk offentlighet, hvor totalitær norsk offentlighet er og hvor rigide meningsstrukturer som er her.”

“Det står mye i media som jeg er sitert på, men aldri har sagt. Jeg antar at enkelte journalister med vilje ønsker å vri på det jeg sier, for å forvrenge det som egentlig ble sagt.”

“Jeg har alltid hevdet at likeverd betyr at vi behandler hverandre likt samme hvilken hudfarge vi har, men slik er det ikke i Norge. Her er vi veldig raseorienterte og det gjelder både venstre og høyresiden. Vi evaluerer hverandre ut ifra hudfarge.”

“På den ekstreme høyresiden gir det seg utslag i “hvis alle med mørk hudfarge forsvinner ut av landet vil vi få et paradis. På venstresiden er det helt samme tenkning, bare motsatt vinkel. «Stakkars, han er jo mørk i huden, det er synd på ham og vi må hjelpe ham med trygd.» Vi må ikke snakke om Sveriges problemer, frekke afrikanere og så videre. Hvis man påpeker noe negativt ved en afrikaner, som beviselig har gjort noe negativt, da er man likevel rasist. Hudfargen bestemmer altså hvordan vi tillates å snakke til hverandre. Det er jo ren rasisme.”

“Hvis en er mørk i huden skal han ikke utsettes for kritikk, dette er jo ren rasisme. Og de fleste afrikanere kommer dessuten fra praktfulle land. De trenger ikke å bli sydd puter under armene, på dagens nedverdigende måte.”

“Jeg synes ikke at vi gjennomfører likeverdsprinsippet. Da hadde man jo snakket på nøyaktig samme måte til mennesker samme hvilken hudfarge man har. Jeg mener at hudfarge er irrelevant. Det burde stilles de samme kravene til mennesker med andre hudfarger. Vi lever jo i et veldig raseorientert samfunn og det er veldig synd. Det ødelegger veldig mye for utviklingen i Norge.”

Om samfunnsutviklingen og verdier: “Dersom det blir så verdiliberalt at absolutt alt er lov og at det er ingen regler for noe, da får vi en verdiforvitring som gjør at det ikke er grenser for noe lenger. Da vil trofastheten forsvinne i forholdene, lojaliteten forsvinner, ærlighet forsvinner.”

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Vi anbefaler at du abonnerer på vårt ukentlige nyhetsbrev:

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Faith is Scientifically Proven positive effect on Mental Health: Getty Heland Report

Vi minnes i påsken Jesu lidelseshistorie i en tid der så mange lider

  Herland Report: I dag feirer vi Jesu lidelseshistorie midt i en tid der så mange …

Feminism creates weak women, Milo Yiannopoulos: Herland Report.

New Left Feminism creates weak women, Milo Yiannopoulos TV interview

  Herland Report: Feminism creates weak women, Milo Yiannopoulos: Herland Report TV host, historian, Hanne …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close