Home » Europe » Imorgen lanseres program 4 i “Fryktløse Nordmenn”, kristningen av Norge med Pater Pollestad, Herland Report

Imorgen lanseres program 4 i “Fryktløse Nordmenn”, kristningen av Norge med Pater Pollestad, Herland Report

Noe av utfordringen med dagens historienarrativ er at den ofte fremstiller virkeligheten på en ensidig måte. Nettopp derfor er det interessant å høre Pater Kjell Arild Pollestad snakke om tiden da Norge ble kristnet, og viser hvorledes kristningsprosessen førte til stabilitet, høynet respekt for kvinner og at landet ble samlet til ett rike. 

Fryktløse Nordmenn er TV serien som hyller vikingtid og norsk ekspansjon, vår storhetstid og moderne “vikinger”. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye med stolthet om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til.

Vi takker alle som har fulgt TV serien “Fryktløse Nordmenn”. Flere hundre tusen har logget seg på Herland Rapportens sider i denne perioden og det har vært bred interesse for prosjektet.

Se hele TV serien Fryktløse Nordmenn på Herland Report her, full spilleliste.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Fryktløse Nordmenn er TV serien som tar opp vikingtid, norrøn tro, kristningen av Norge og vår storhetstid, samt 1700-tallet og helt frem til Fridtjof Nansen.

Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble samlet etter europeisk mønster til en nasjon.

Kjøp også boken “Fryktløse Nordmenn” på Ventura Forlag som beskriver 13 lederskikkelser i norsk historie som la grunnlaget for nasjonen Norge.

Herland Report YouTube banner

Check Also

Hanne Herland, Herland Report atheism

The correlation between Social Disorder and Christian Decline – WND

Herland Report: There are a number of perplexing developments few wish to discuss: The correlation …

Herland Report TV: Iben Thranholm How ironic that Russia is the defender of Christian faith?

Herland Report TV (HTV): How ironic that when the West leaves the Christian faith and demonizes …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close