Home » Europe » Internasjonale Erik Selle i samtale med Herland om Afrikas diktatorer, Israels rolle og den kalde krigen, Herland Report

Internasjonale Erik Selle i samtale med Herland om Afrikas diktatorer, Israels rolle og den kalde krigen, Herland Report

Se det nye Herland Report TV (HTV) programmet: Det er alltid en glede å samtale med en av vårt lands internasjonale nordmenn, Erik Selle, om utenrikspolitikk og verdenen utenfor Norge.

Selle ser verden forfriskende annerledes enn perspektivet vi presenteres for i blant annet NRK, og driver et stort arbeid i Afrika – The Africa Israel Intitiative, som vektlegger innflytelsen som israelske selskaper har på det afrikanske kontinent. Han arbeider tett opptil den israelske politiske eliten, samt har personlig kontakt med flere av Afrikas statsledere.

Israel oppfattes ofte som USAs forlengede hånd i Afrika, mye av den samme rollen som også Norge spiller. Men som nummer to på NASDAQ, har Israel en betydelig rolle på det afrikanske kontinent som handelspartner. Hør Selles kommmentarer til utviklingen.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. 

 

Herland Report YouTube banner

Check Also

TV intervju Ola Tunander om Libya Ola Tunander

TV intervju Ola Tunander om Libya og venstresidens død

  TV intervju Ola Tunander om Libya: Herland Report TV programleder, Hanne Nabintu Herland samtaler …

Israeli Arabs Say No to be part of Palestine:

New Borders: Israeli Arabs Say No to be part of Palestine

  Herland Report:  Israeli Arabs Say No to be part of Palestine: The Trump administration’s …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close