Home » Europe » Politisk styring av offentlig debatt foregått i årtier, Hanne Herland
Herland Report Ron Paul senator banner

Politisk styring av offentlig debatt foregått i årtier, Hanne Herland

Share it!

Medienes makt og den bevisste styringen av offentlig debatt har foregått i årtier, men har neppe vært så avslørt som nå. I sak etter sak avsløres løgn i media, formidling av ondsinnede rykter og en sjokkerende ensidig fremstilling av virkeligheten.

Og dette har vært en villet utvikling og progressive eliters maktmiddel for å brekke ryggen på det tradisjonelle verdigrunnlaget og folketroen i Vesten, troen på nasjonalstaten, respekten for internasjonal rettferdighet og individets frihet. (Foto: TV2)

Kirsten Powers, som selv tilhører de liberale venstresiden i USA, påpeker i The Silencing. How the Left is Killing Free Speech at den progressive strategien er å terrorisere, demonisere og sverte mennesker som motsier dem, dess færre innvendinger vil de møte på sin vei for å radikalt endre hele Vestens tradisjonelle verdifundament.

Poenget er å skremme vettet av majoriteten, tyrannisere, forvrenge budskapet til, feilsitere og mobbe bevisst de som ytrer motstand mot det religionsfientlige og radikalt liberale samfunnsreformene. Det er ikke måte på hvor mye hets og løgn, ondt snakk og forvrenging av budskap man utsettes for i et land som Norge.

ALSO READ: President Trump’s splendid trip to UK, visit with Queen Elisabeth, while US mainstream media slanders notoriously #FakeNewsAgain, Hanne Herland, Herland Report.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Fra TV2 opptak om Jordan Peterson. Foto: TV2.

En av årsakene til den lave tiltroen til mediene (USA 30 %, Storbritannia 24 %) er at disse sakte har redusert sin egen betydning fra å være mer objektive informasjonskanaler til å bli nærmest PR byråer og godt betalte kommunikasjonsstrateger for den økonomiske eliten. For den grovkapitalistiske, globalistiske eliten som blant annet har god kontroll over det amerikanske “demokratiet” er nettopp avhengig av åpne grenser, slik at fri handelsflyt uten ansvar i noe land gjør at man både slipper å betale skatt til landene.

Samtidig – på grunn av illegal innvandring kan man presse lønningene ned og skaffe seg nærmest slavelignende lavtlønnet arbeid. Elitene skåler i Davos, mens folket har blitt servert Hollywood og fordummende reality TV som gjør at mange ikke får med seg hva som egentlig skjer.

Herbert Marcuse, som ofte betegnes som 1968er studentrevolusjonens far uttrykte åpenlyst I A critique of pure tolerance at den kulturradikale tradisjon der man ønsket å fjerne Europas historiske og borgerlige verdier var avhengig av å undertrykke friheten og begrense ytringsfriheten for enkelte grupper i samfunnet for å lykkes, altså en effektiv illiberal holdning. Borgerskapet, de kristne og de såkalt konservative ble «fienden» som skulle angripes.

Under ytringsfrihetens faner, kjempet man i praksis for å avslutte meningsmangfoldet. Pluraliteten var altså ikke lenger ønskelig, alle skulle påtvinges de progressives samfunnsideer. Denne typen utvikling betegner den kjente filosofen Hannah Arendt som totalitær, ønsket om å kontrollere borgerne i alt, hva de tenker om familien, om sex, penger, barneoppdragelse, utdannelse, – alt.

De progressive snakket om ytringsfrihet, men praktiserte det stikk motsatte – man ga ytringsretten og respekten til kun noen få, ønskede grupper, de man ville skulle overta makten i samfunnet. Og dette skjedde på bekostning av majoritetens oppfatning.

Avisenes og TV medienes debattfora er et eksempel, man slipper kun til enkelte motstemmer for deretter å overdøve disse med ekstremliberale stemmer, og slik kan man hevde at «vi hadde jo en åpen debatt», men alle vet jo nå at den er omtrent 100 % styrt i en bestemt politisk retning. Bare se på NRK, som sluker milliarder i stønad fra skattebetalerne årlig for å overleve – stønader som nå er opprettet som en egen skatt som ingen slipper unna enten du ser på NRK eller ikke.

Det er fra denne stemplingsstrategien vi har fått alle former for kulturadikale skjellsord som vi kjenner så godt fra mediene våre: Hvis man er uenig med globalistene eller de kulturradikale, er man straks «høyreradikal», «rasist», «kristenfundamentalist», «høyreekstrem», «ytre venstre», «venstreekstrem», man er «nazist», man er «facist», «homofob», «kvinnefiendtlig», «islamofob», «intolerant», «sinnsyk», «gammeldags» og så videre.

Det er faktisk ganske komisk. I USA samarbeider vi på Herland Report – som du finner på samt på YouTube med TV programmene våre som samlet når millioner årlig nå, her samarbeider vi med ledende afro-amerikanere som anklages for å være «rasister mot svarte», «høyreekstreme som er imot mennesker med mørk hud» og så har de mørk hud selv.

Det samme gjelder homofile konservative som rasende anklages for å være «homofobe» og så videre. En homofil er altså «homofob» hvis han er konservativ, men ikke hvis han politisk sympatiserer med den kulturradikale og superliberale fløyen. Stemplingen går over alle støvleskaft og det spiller ingen rolle om det som sies er sant eller ei, det gjelder bare å sjikanere på grovest mulig måte.

Og disse elitenes mikrofonstativ er media, med stupende opplagstall vel å merke. Norske medier mottar rundt 8 milliarder årlig i stønad fra dine skattepenger i staten. Man kan legge dem til NAV budsjettet, det er helt utrolig! 8 milliarder av dine penger går til å finansiere lønningene til disse gutta.

Hele poenget med pressestøtten var å bidra til bredde, og det er jo nettopp det vi ikke har. Pengene brukes til ren maktkonsolidering og autoritær strømlinjeforming. Tenk hvilket press det utgjør innad i media, trusselen om å miste pressestøtten dersom du ikke er tilstrekkelig politisk korrekt?

Hva gjør det med temavalgene for journalister? Vi lever i et land der det er veldig synd på mange journalister som utdanner seg for gravende journalistikk, og finner ut at jobben handler om å skrive propagandaartikler. Mange er svært fortvilet, og tar blant annet kontakt med oss på Herland Report.

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet. Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten.

SUBSCRIBE TO THE HERLAND REPORT YOUTUBE CHANNEL and be the first to watch the shows with leading intellectuals, bestselling authors and activists.

Befolkningen opplever stadige kutt og sparing i nasjonal økonomi. Norge har blant annet Europas dårligste veinett, sykehus og gamlehjem skjærer ned økonomisk uten å restrukturere en særdeles tungrodd offentlig sektor som i seg selv er et pengesluk med massevis av mellomledere og papirflyttere, færre på vakt der den operative jobben egentlig gjøres, mens milliarder flyter ut av norsk statskasse til den globalistiske elitens organisasjoner slik som Clinton Foundation og andre.

Og fordi vi har så lydige politikere her til lands, – som har skjønt at det lønner seg å logre når de internasjonale elitene sier logre for det får man økonomiske fordeler av siden, så har Norge bemerkelsesverdig mange ex-politikere i topproller, deriblant NATO leder, Jens Stoltenberg.

Det er helt enormt hvilke fordeler man får privat hvis man først bevilger milliarder av skattebetalernes penger til USA styrte internasjonale organisasjoner. Og vi som liker så godt å svartmale Afrika og snakke om at afrikanere er så korrupte? Det er et stort sprik mellom liv og lære hos oss i Norge.

TUSENVIS ABONNERER PÅ VÅRT UKENTLIGE NYHETSBREV og DEL artiklene! Følg trenden og vær en av dem!

Check Also

Historic Churchillian moment for Boris Johnson. Crown-Photo-Boris-Johnson-Sign-Brexit

Historic Churchillian moment for Boris Johnson signs BREXIT DEAL: Congratulations!

Share it!  Herland Report: Historic Churchillian moment for Boris Johnson: We congratulate UK prime minister, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close