Home » Europe » 1 million leste artikler bare i april: Vi utvider nå med nett-TV
Vi utvider nå med nett-TV. Herland Report

1 million leste artikler bare i april: Vi utvider nå med nett-TV

Herland Report: Vi utvider nå med nett-TV. De siste månedene har interessen for Herland Report nyhetssiden eksplodert, bare i april nærmere 1 million leste artikler. Nå utvider vi med nett-TV.

Programleder vil i første rekke være Hanne Nabintu Herland, som har mange års fartstid i debatt miljøet i norsk TV.

Noe av det hun har etterlyst, er nettopp at “TV krangelen” kan avsluttes og at man kan respektere intervjuobjektet og la personen snakke “setningen ut uten å bli avbrutt av en sint programleder”.

Noe av årsaken til at vi har fått et så ensidig debattklima, er den rigide kulturradikale sensuren som trår inn straks et intervjuobjekt sier noe som de progressive ikke vil fremme. Men det er over 50 år siden 1968 nå og verden har utviklet seg videre.

De perspektivene som var viktige for de kulturradikale progressive i 1968, er for lengst utdatert. 1968 kartet stemmer ikke lenger med dagens virkelighetsterreng.

Herland har i mange år etterlyst en større bredde i norsk media, der kun kulturradikale og progressive blir møtt med respekt.

Niels Chr. Geelmuyden. Vi utvider nå med nett-TV.
Vi utvider nå med nett-TV. Niels Chr. Geelmuyden er blant mange av Herland Reports gjester. Se programmene her!

De som ikke bifaller det kulturradikale 1968er prosjekt, har i årevis blitt utsatt for grov hets, latterliggjøring på en måte som ikke tjener demokratiet.

Det bidrar derimot til at Norge i tiltagende grad oppfattes som et totalitært kulturradikalt samfunn.

“Ytringsfrihet” har blitt misbrukt som begrep til å nettopp Vi utvider nå med nett-TV strupe ned friheten for alle og kun opprettholde ytringsfriheten for de kulturradikale.

På Herland Report nettsiden og TV kanalen på YouTube vil vi bryte med dette destruktive og intolerante mønsteret.

LES OGSÅ: 

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Hanne Nabintu Herland med Web TV :  Vi utvider nå med nett-TV.
Vi utvider nå med nett-TV.  The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

Vi utvider nå med nett-TV.  – Jeg har jo lenge holdt på med TV-produksjoner, både dokumentarer og samtaleprogrammer, men nå lanseres egen TV-kanal med over 40 allerede produserte halvtimers sekvenser. Og dette er bare første runde, sier hun i et intervju til Norge Idag.

Til høsten kommer en TV-serie om vikingtid og store nordmenn i historien. Deretter en programserie for kvinner om sex, samliv, pornografi og Hollywood-kulturen. Prosjektene står i kø, faktisk. Og samtlige jeg spør, takker jo ja til å delta, så dette er meget spennende.

 

LES OGSÅ:

 

Hennes erfaring tilsier at det er et stort behov i Norge for alternative kanaler.

– Herland rapporten – med adresse hannenabituherland.com – publiserer nå både mine artikler og stoff fra internasjonale så vel som skandinaviske skribenter og forfattere, samt vektlegger aktualiteter og perspektiver vi hører mindre om i de store avisene. Bare i april hadde Herland Rapporten nærmere en million leste artikler. Interessen har vært enorm, og på Facebook har artiklene ofte flere tusen «likes», med aktiv deltagelse i kommentarfeltene.

Herland Report Herland Report Vi utvider nå med nett-TV.
Vi utvider nå med nett-TV. Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Du nektes aktivt informasjon om hva som skjer i verden utenfor den politisk korrekte arena. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Vi utvider nå med nett-TV. The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Vår TV kanal på YouTube sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler.
Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

 Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

Herland Report YouTube banner

Check Also

Media Lies and Deception Libya 2011: Dr. Ola Tunander, professor emeritus at PRIO, Oslo.

The Media Lies and Deception Libya 2011 – Ola Tunander

  Herland Report TV host, Hanne Herland speaks to prof. em. Ola Tunander, PRIO Oslo, …

Jakten på paradiset og meningen med livet: Herland Report

Ny-marxismens 1968ere undertrykker totalitært mangfoldet – Hanne Nabintu

  Herland Report: 1968ere undertrykker totalitært mangfoldet: Det er nå over femti år siden 1968 og …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close