Home » Europe » Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby til Herland Report

Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby til Herland Report

“Hvis vi prøver å endre på det vi egentlig vet er sant, så havner vi i en indre konflikt og dermed oppstår det en forringing av det jeg vil kalle den mentale folkehelsen. Vi blir en gjeng med hodeløse høns og veldig sårbare for autoritære krefter”, sier Hans-Erik Husby, alias Hank von Helvete, til Herland Rapporten. Se det første av flere programmer HER.

“Det som skjer når media og den offentlige virkeligheten blir upålitelig, og autoritær og forfølgende, – slik som det er nå, basert på “sannheter” som vi egentlig vet ikke stemmer, da vil det oppstå et behov blant folk for å søke sannhet andre steder.”

“Min analyse,” sier  Hans-Erik Husby, “av det som skjer nå er at folk vet at de blir desinformerte av den etablerte pressen. Og faktisk er dette en så stor etablert sannhet i folket, at avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon og sier at de driter i det. Det du da ser er den siste delen av en løgns levetid. Løgn har en veldig kort levetid, faktisk, sannhet har en egen evne til å drepe løgn over tid. Og når løgnen begynner å bli avslørt, da blir den sinnsyk fordi den vil tviholde på seg selv. Og derfor får du et rabalder uten sidestykke, som det oppleves nå i media og i digitale medier.”

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

“Det du ser er egentlig et løgnsamfunn på vei ned, er det blir borte vil det oppstå et vakuum – der det før var løgner – og det må fylles med en eller annen form for sannhet. For vi mennesker er i bunn og grunn gode, vi ønsker at ting skal være sant, virkelig og godt. Vi ønsker at ting skal være redelig og oppriktig, og få muligheten til å rette opp det gale vi har gjort.”

“Dette er det som foregår nå. Jeg vil kalle det et paradigme skifte i folket som søker en form for sannhet. Det er blitt manifest nå at løgner har fått styre og råde for lenge i vårt samfunn. Det er på en måte positivt, for det vil gå bra tilslutt, jeg er optimistisk og tror alltid at det vil gå bra tilslutt. Men i denne tiden her vil det bli en enorm åndelig krig om hva som er sant og hva som er løgn.”

Se hele den første av flere samtaler med Hans-Erik Husby, alias Hank von Helvete på Herland Rapporten om den autoritære utviklingen i Norge.

Herland Report YouTube banner

Check Also

The Federal Reserve Cartel: Who owns the Federal Reserve? Herland Report

Ledende medier hovedkilde til Fake News 2011

  Hanne Nabintu Herland: Ledende medier hovedkilde til Fake News: La meg komme med følgende …

Hans-Erik Husby kritiserer media Hans-Erik Husby Hank Von Hell Herland Report

Hank von Helvete – Hans-Erik Husby kritiserer media for Illiberal utvikling

Herland Report: Hans-Erik Husby kritiserer media: Husby, alias HankVonHelvete, tidl. frontfigur i death punk bandet, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close