Home » Europe » Ny bok fra Hanne Nabintu Herland, omtalt på TV2 og i en rekke medier: “Det nye Babylon”
Ny bok fra Hanne Nabintu Herland, omtalt på TV2 og i en rekke medier: “Det nye Babylon”

Ny bok fra Hanne Nabintu Herland, omtalt på TV2 og i en rekke medier: “Det nye Babylon”

Share the article

The Herland Report TV (HTV): 1200 bøker ble revet ut av hyllene på få dager hos forlaget, og boken er omtalt i TV2 og en rekke medier. 

Det handler om Norges fremtid, om vår kulturs overlevelse i en tid der verdens eliter stadig ønsker mer globalisering og institusjonalisering,» sier Hanne Nabintu Herland i sin nye bok, “Det nye Babylon. Hvordan Vesten mistet sin storhet”. Kjøp den på ARK, i din bokhandel eller på forlagets side.

I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, hvordan de verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Boken viser hvordan dette skjedde og veien ut.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs samfunnskritiker og anti-krigsaktivist, samt en markant motstander av politisk-korrekthet.

Herland mener at Europa bør vektlegge sine tradisjonelle verdier, og at jantelov og ensidighet bidrar til å svekke den frie tanke i Norge. Når folk ikke våger å si sin mening lenger, vokser motsetningene i samfunnet.

Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og nå i Midtøsten. Hun har reist mye over hele verden og snakker en rekke språk, deriblant swahili, fransk og portugisisk.


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com