Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien: Einar Flydal

TV intervju: Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien, Einar Flydal

 

Herland Report TV:  Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien, sier Einar Flydal. “Trådløsindustrien er fire ganger så stor som legemiddelindustrien. Det er klart at det er store kapitalinteresser knyttet til dette og det påvirker forskningen,” sier statsviter Einar Flydal i dette Herland Report TV intervjuet med forskeren.

Flydal har vært forsker og strategirådgiver i Telenor og universitetslektor ved NTNU.

De senere årene har han varslet om seneeffekter og effektene av elektromagnetisk stråling og mobilbruk.

Han driver til daglig en blogg om dette. 

Flydal sier: “Ser man på hvem som finansierer en bestemt forskning, så ser man at de forskningsresultatene man får der hvor det er bransjen eller Telecom-industrien, for eksempel, som finansierer, bifaller industriens ønskede konklusjon.”

“Dersom forskningsmidlene ikke kommer fra Telecom-bransjen eller myndighetene, men fra uavhengige midler, så finner disse mange andre funn som ikke har vært omtalt i den industri-finansierte forskningen. Sånn er det. Det er masse studier som foreligger om dette fenomenet.”

“Det er slett ikke slik myndighetene sier at det ikke er påvist funn som viser koblingen mellom elektromagnetisk stråling og kreft. Det sier myndighetene og Strålevernet ganske enkelt fordi de ikke selv undersøker farene. De henter sine kunnskaper fra noen utvalg som er så skjeve som Titanic. Ganske enkelt.”

 

ALSO READ: 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Einar Flydal Herland Report Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien:
Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien: Einar Flydal.

Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien: Einar Flydal kommer med en rekke eksempler i TV programmet: “For eksempel har sædkvaliteten hos menn gått ned 60-70% de senere årene.” 

“Det er nok slik at det har først og fremst sammenheng med mobiltelefoni.”

“Menn går med telefonene i bukselomma og har dermed en sender som står på døgnet rundt eller så lenge som buksa er på veldig nærme skrittet. Hos menn fører det helt klar til dårlig sædkvalitet.”

“Det er vist i en rekke undersøkelser, også fordi det er så billig å gjøre og fordi sædceller reproduseres hele tiden så man vet når skadene har blitt oppstått. Man vet dette ved å kontrollere mobilbruken i et døgn.”

Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien:
Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien.

“Men dette hører vi ikke så mye om. Det ville ødelagt for mobilindustrien.”

“De viktige funnene der ble gjort tidlig på 70 tallet, på bananfluer på 2000-tallet direkte med mobiltelefon som kilde.”

“Da påviste man skader i massevis, så mye at den lille prosentandelen av dette som ble arvelig førte til at bananfluene ble forplantningsudyktige på 7 generasjoner.”

“Dette var forsøk gjort i Hellas rundt 2000, 2001. De forsket lenge i en rekke forsøk på bananfluer. Det var genskader rett og slett.”

“Forskerne er alvorlig redd for at mengden av genetiske skader vil øke i befolkningen og da kommer man over et slags vippepunkt hvor vi får såpass stor andel av genetiske skader at det vil balle på seg over flere generasjoner. Så det er ikke det at det ikke forskes, poenget er at vi får ikke høre om bestemte funn.”

Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien:
Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien: Få samtaler er så spennende som når en kompetanserik person kommer inn i studio og vi får kunnskap om et tema som få andre snakker om. Stor takk til Einar Flydal, her i Herland Report TV studio.

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien:The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten.

Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger. 

Grunnlegger er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Hun har reist over hele verden og snakker en rekke språk.

TUSENVIS ABONNERER PÅ VÅRT UKENTLIGE NYHETSBREV. Vær en av dem og DEL artiklene! Da unngår du å bli rammet av Facebook, Google sensuren og er sikker på at du får se artiklene vi publiserer og tilgang til informasjonen. DEL i sosiale medier!
[/box

VIKING TV series on YouTube Hanne Nabintu Herland Report Lars Magnar Enoksen

Check Also

Phil Giraldi endless wars Hanne Nabintu Herland Report

Interview Phil Giraldi: Exploitation of the People by Global Elites is an Outrage

  Herland Report: Hanne Nabintu Herland speaks with Dr. Phil Giraldi about the devastating effects …

We are run by money elite John Whitehead, Herland Report

NEW TV interview: We are run by a Money Elite – John Whitehead

  NEW TV interview: We are run by a Money Elite: Herland Report TV host, Hanne …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close