Home » Europe » Herland Report TV: Trådløsindustrien er mye større enn legemiddelbransjen, forskningen finansieres mye nettopp av kapitalinteressene, Einar Flydal
Herland Report Paul Craig Roberts quote ad

Herland Report TV: Trådløsindustrien er mye større enn legemiddelbransjen, forskningen finansieres mye nettopp av kapitalinteressene, Einar Flydal

Share it!

Herland Report TV:  “Trådløsindustrien er fire ganger så stor som legemiddelindustrien. Det er klart at det er store kapitalinteresser knyttet til dette og det påvirker forskningen,” sier statsviter Einar Flydal i dette nye Herland Report TV intervjuet med forskeren.

Få samtaler er så spennende som når en kompetanserik person kommer inn i studio og vi får kunnskap om et tema som få andre snakker om. Stor takk til Einar Flydal, her i Herland Report TV studio.

Flydal har vært forsker og strategirådgiver i Telenor og universitetslektor ved NTNU, og har de senere årene varslet om seneeffekter og effektene av elektromagnetisk stråling og mobilbruk. Han driver til daglig en blogg om dette. 

Flydal sier: “Ser man på hvem som finansierer en bestemt forskning, så ser man at de forskningsresultatene man får der hvor det er bransjen eller Telecom-industrien, for eksempel, som finansierer, bifaller industriens ønskede konklusjon.”

“Dersom forskningsmidlene ikke kommer fra Telecom-bransjen eller myndighetene, men fra uavhengige midler, så finner disse mange andre funn som ikke har vært omtalt i den industri-finansierte forskningen. Sånn er det. Det er masse studier som foreligger om dette fenomenet.”

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Einar Flydal kommer med en rekke eksempler i TV programmet: “For eksempel har sædkvaliteten hos menn gått ned 60-70% de senere årene. Det er nok slik at det har først og fremst sammenheng med mobiltelefoni. Menn går med telefonene i bukselomma og har dermed en sender som står på døgnet rundt eller så lenge som buksa er på veldig nærme skrittet. Hos menn fører det helt klar til dårlig sædkvalitet.”

“Det er vist i en rekke undersøkelser, også fordi det er så billig å gjøre og fordi sædceller reproduseres hele tiden så man vet når skadene har blitt oppstått. Man vet dette ved å kontrollere mobilbruken i et døgn.”

“Men dette hører vi ikke så mye om. Det ville ødelagt for mobilindustrien.”

“De viktige funnene der ble gjort tidlig på 70 tallet, på bananfluer på 2000-tallet direkte med mobiltelefon som kilde. Da påviste man skader i massevis, så mye at den lille prosentandelen av dette som ble arvelig førte til at bananfluene ble forplantningsudyktige på 7 generasjoner. Dette var forsøk gjort i Hellas rundt 2000, 2001. De forsket lenge i en rekke forsøk på bananfluer. Det var genskader rett og slett.”

“Forskerne er alvorlig redd for at mengden av genetiske skader vil øke i befolkningen og da kommer man over et slags vippepunkt hvor vi får såpass stor andel av genetiske skader at det vil balle på seg over flere generasjoner. Så det er ikke det at det ikke forskes, poenget er at vi får ikke høre om bestemte funn.”

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten.

Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger. 

Grunnlegger er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Hun har reist over hele verden og snakker en rekke språk.

TUSENVIS ABONNERER PÅ VÅRT UKENTLIGE NYHETSBREV. Vær en av dem og DEL artiklene! Da unngår du å bli rammet av Facebook, Google sensuren og er sikker på at du får se artiklene vi publiserer og tilgang til informasjonen. DEL i sosiale medier!

Check Also

Erdogan AP Libya

Alliance of the Libyan National Gatherings: Turkey must out of Libya

Share it!  Herland Report: The Turkish government must halt delivery of weapons to militias, withdraw …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close