Home » Europe » Nytt Herland Report TV program med Hans-Erik Husby: Hvor ble det av venstresidens idealer?
Herland Report Paul Craig Roberts quote ad

Nytt Herland Report TV program med Hans-Erik Husby: Hvor ble det av venstresidens idealer?

Share it!

Hans-Erik Dyvik Husby, alias HankVonHelvete, tidl. frontfigur i death punk bandet, Turbonegro, snakker om hvordan vi stigmatiserer hverandre. Han forteller fra sin erfaring som rockestjerne, om hvor pluralistisk verden er, mens vi ofte søker ensrettethet.

Husby belyser farene ved medietrenden er man utestenger viktige informasjonsbiter som gjør at folk får et skjevt bilde av verden, om Arbeiderpartiet og spørsmålet hvorvidt venstresiden har sviktet sine opprinnelige idealer.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Problemet er at medieelitens kart ikke passer med virkelighetens terreng, og fenomenet oppstår at folk ikke orker å lese aviser lenger da de vet at det de leser er kraftig ideologisk farget. Man føler at den politisk-korrekte indoktrineringen er altfor sterk i det som skrives.

Vi snakker om hvordan våre ledende medier ofte velger ut en forklaringsmodell på virkeligheten, og andre sider av saken blir nærmest “forbudt” å belyse. Den pågående “dilla” med Fake News belyser godt mainstream frykten for å miste kontrollen over “hva vi skal få lov til å mene” eller ikke.

 

The Herland Report når millioner årlig og tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

SUBSCRIBE AND FOLLOW the Herland Report WEB TV: https://www.youtube.com/user/HanneNabintuHerland

FOLLOW THE WEBSITE and pick up articles from leading intellectuals, authors and activists: http://www.theherlandreport.com

 

Check Also

Erdogan AP Libya

Alliance of the Libyan National Gatherings: Turkey must out of Libya

Share it!  Herland Report: The Turkish government must halt delivery of weapons to militias, withdraw …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close