Nytt Herland Report TV program med Hans-Erik Husby: Hvor ble det av venstresidens idealer?

Hans-Erik Dyvik Husby, alias HankVonHelvete, tidl. frontfigur i death punk bandet, Turbonegro, snakker om hvordan vi stigmatiserer hverandre. Han forteller fra sin erfaring som rockestjerne, om hvor pluralistisk verden er, mens vi ofte søker ensrettethet.

Husby belyser farene ved medietrenden er man utestenger viktige informasjonsbiter som gjør at folk får et skjevt bilde av verden, om Arbeiderpartiet og spørsmålet hvorvidt venstresiden har sviktet sine opprinnelige idealer.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Problemet er at medieelitens kart ikke passer med virkelighetens terreng, og fenomenet oppstår at folk ikke orker å lese aviser lenger da de vet at det de leser er kraftig ideologisk farget. Man føler at den politisk-korrekte indoktrineringen er altfor sterk i det som skrives.

Vi snakker om hvordan våre ledende medier ofte velger ut en forklaringsmodell på virkeligheten, og andre sider av saken blir nærmest “forbudt” å belyse. Den pågående “dilla” med Fake News belyser godt mainstream frykten for å miste kontrollen over “hva vi skal få lov til å mene” eller ikke.

 

The Herland Report når millioner årlig og tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

SUBSCRIBE AND FOLLOW the Herland Report WEB TV: https://www.youtube.com/user/HanneNabintuHerland

FOLLOW THE WEBSITE and pick up articles from leading intellectuals, authors and activists: http://www.theherlandreport.com

 

VIKING TV series with Herland Report on YouTube

Check Also

Erna Solberg doble roller er problematisk: CEPI World Economic Forum Davos, Herland Report

Erna Solberg doble roller er problematisk: Enten bør hun gå av fra FN-jobben eller som statsminister – Pål Steigan

  Herland Report: Erna Solberg doble roller er problematisk: Både som FN leder og nasjonalstaten …

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: NRK, Herland Report

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg og WHO også fryktet

  Herland Report: NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg regjeringen pr. …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close