Sosiale medier sensur, Hanne Herland

Palmesøndag påske midt i Norgeshistoriens største finanskrise – Hanne Nabintu

 

Herland Report: Palmesøndag midt i Norgeshistoriens største finanskrise. Idet Grunnloven er umyndiggjort av våre statsledere og nordmenn som ikke tillates å bevege seg fritt, lammer angst og frykt landet.

Ateismens århundre, 1900-tallet, har bidratt til å viske ut kunnskapen om den åndelige verden for mennesker i Vesten. Mange har mistet kilden til indre fred.

Det er i denne settingen vi i år feirer påsken, 2020. Og høytidens budskap får en helt og grunnleggende ny mening.

Påsken handler om dommen over menneskeheten og Guds vei ut av tragedien.

Budskapet er både av fysisk og metafysisk karakter. Det beskriver hendelser i den spirituelle verden, som mennesket også er en del av.

Vi eksisterer som en fysisk kropp, men har også en sjel og har ett viktig element til: Menneskets ånd som evner å kommunisere inn i den åndelige dimensjon.

 

 

Palmesøndag midt i Norgeshistoriens største finanskrise Hanne Herland John Bunyan
Palmesøndag midt i Norgeshistoriens største finanskrise. Hanne Herland ved John Bunyans grav i London, mannen som skrev En Pilgrims Vandring, en av vår kulturhistories mest leste bøker.

 

Palmesøndag midt i Norgeshistoriens største finanskrise: Ateismens århundre, 1900-tallet, har bidratt til å viske ut kunnskapen om denne verdenen for mennesker i Vesten.

Bibelen har vært vår kulturs viktigste bok og verdens mest leste samling av bøker i århundrene før ateismen tok oss.

De har blitt fortalt at mennesket har tatt Guds plass og at vi nå, uten samhandlingen med den åndelige dimensjon, skal beherske å skape en vidunderlig verden her på denne jorden der alle lever sammen i fred.

Selve hovedkjernen i den marxistiske tanke var nettopp dette.

Jeg skal i påsken fremlegge tanker om de ulike dagenes metafysiske betydning i det kristne budskap.

Bibelen har vært vår kulturs viktigste bok og verdens mest leste samling av bøker i århundrene før ateismen tok oss.

 

LES MER:

 

Den er full av anekdoter, visdomsfulle dikt, fortellinger som forteller historiske hendelser så vel som underliggende metafysiske poeng.

Bibelen er en oppskriftsbok på veien til indre fred og et liv rettet mot kjærligheten til andre.

Palmesøndag midt i Norgeshistoriens største finanskrise: Jeg snakker ikke om de kristne organisasjonene eller paven eller hvorledes organisert religion har utviklet seg. Jeg snakker om troens åndelige, indre liv i hvert enkelt menneskes hjerte.

På denne dagen, Palmesøndag, fortelles det at Jesus red inn i Jerusalem på et esel – og alle hyllet ham. De samme som noen dager senere skrek at de ønsket hans død, hyllet ham på denne dagen.

Kontrasten kunne ikke vært større. Også fordi han red inn på eselet, som var regnet for å være slavenes arbeidshjelp. Jesus identifiserte seg hele sitt liv med de fattige, de syke, de hjelpeløse.

Akkurat slik vi i dag er hjelpeløse i møtet med den dramatiske inngripen i våre friheter som skjer med oss som befolkning.

Følg gjerne de bibelske fortellingene fra Matteus evangeliet, i dag fra kapittel 21. God påske til alle, troende og ikke-troende!

 

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen som gjennomsyrer media. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur betydelig. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon, en av Herlands siste bøker her. www.theherlandreport.com

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!
VIKING TV series with Herland Report on YouTube

Check Also

The Easter message of Jesus Christ: Herland Report, Istanbul, Hagia Sofia

The Easter Message of Jesus Christ: The symbol of a New Beginning

  Herland Report: It is Easter. We celebrate the Easter message of Jesus Christ as …

Faith is Scientifically Proven positive effect on Mental Health: Getty Heland Report

Vi minnes i påsken Jesu lidelseshistorie i en tid der så mange lider

  Herland Report: I dag feirer vi Jesu lidelseshistorie midt i en tid der så mange …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close