Home » Europe » Pressestøtten brukes til å strupe ned mangfold, vidsyn og folkets interesser, Hanne Nabintu Herland, Herland Report

Pressestøtten brukes til å strupe ned mangfold, vidsyn og folkets interesser, Hanne Nabintu Herland, Herland Report

Share it!
Først forbys min Oslo Symposium tale hos Vårt Land, dernest står det på trykk ren, svart løgn om Herland Report i Dagbladet. Hva er dette for noe tull? Problemet er mediene der pressestøtten brukes til å strupe ned mangfold og pluraliteten i samfunnet; hetse, mobbe og lyve om de man av en eller annen grunn “ikke liker”, i et medieNorge som mottar 8 milliarder i stønad fra staten årlig. Er mediene kun et stort PR byrå for de ultra-rike globalistene nå der alle andre perspektiver skyves under teppet?

Media har blitt en stor NAV institusjon der det verken kreves kvalitet, effektivitet, ærlig journalistikk eller excellence. Det er bare å lyve så mye man vil om hvem man vil? #VG Det er en sann skandale, skriver Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker og grunnlegger av Herland Report.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report, som når millioner årlig gjennom både artikler og TV kanalen som fremmer samtaler med kjente intellektuelle, aktivister, forfattere og andre. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som gjerne bryter med det politisk korrekte. Hun hevder at en liten ekstremliberal elite med lav respekt for folket styrer våre demokratier i en autoritær retning. Hennes siste bok, kjøp den her, “Det nye Babylon. Hvordan Vesten mistet sin frihet”. www.theherlandreport.com

Problemet i norske medier er at man nå også må streve for i det hele tatt å få tilsvarsrett, en lang rekke mailer må skrives til avisen det gjelder, man får ikke svar, man må purre, man får heller ikke svar. Avisens ansatte gidder omtrent ikke engang å gjøre jobben sin. Hele dagsverk går med til å få avisen til å orke å svare deg, enda du har tilsvarsretten i henhold til regelverket når ren løgn sies om deg.

For meg, nå først en svart løgn artikkel i Dagbladet om Herland Report og dernest, Vårt Land som nekter å publisere min Oslo Symposium tale på Verdidebatt. Så farlig var den visstnok at Vårt Land er livredde for å publisere innholdet? Det er jo direkte latterlig. Man skjuler ikke engang den totalitære linjen, men nekter åpenlyst, og foran alle, sine lesere å lese en offentlig tale holdt på Youngstorget. Er det dette pressestøtten skulle brukes til, strupe ned meningsmangfoldet?

Og for oss som jobber så aktivt internasjonalt, er det sjelden man har tid til å engasjere seg i norske aviser, da det ofte tar dagevis bare å få et svar fra en redaktør. Det føles som om hele Norge er på NAV, og i hvert fall stilles få profesjonalitetskrav til de som leder avisene, der redaktørene er blant de treigeste i landet.
Nåja, det stemmer: Norske medier er stønadsmedier som lever av rundt 8 milliarder i stønad i året. Enten er folk på kurs, ellers har de fri, eller de har snart fri eller de ikke gidder å jobbe. Uten at det får noen konsekvens for stillingen, de samme sitter jo på lederstillingene i tiår, samme hvilken kvalitet man leverer. Triste greier, og det plasserer oss i jumboklassen internasjonalt.
 
Men ambisjoner og ønsket om excellence dysses ned av stønader som kommer gratis fra staten, samme hvilken kvalitet du leverer. De samme sitter på stillingene i tiår og sementerer sin makt på bekostning av folkets interesser.
Det verste er at det gjelder jevnt over i mange bransjer i Norge, en merkverdig slapphet og selvgodhet, treighet og en absurd tro på at samme hva vi gjør eller ikke gjør, er vi alltid verdens beste land. Når man kommer utenfra, som jeg gjør etter mange år i Midtøsten, der folk jobber med en helt annen intensitet, restaurantene har en helt annen kvalitet, service og ytelse på et annet nivå, ser man kanskje særlig den norske NAV treigheten.
 
Som ikke minst gjelder avisene, der redaktører kan være så treige de vil, uten å miste jobben på grunn av de massive mengdene med pressestøtte som deles ut uansett. Null krav til kvalitetsarbeid, effektivitet, seriøsitet, meningsmangfold, excellence? Da jeg først begynte å være aktiv i norske medier for mange år siden, ble man behandlet på en helt annen måte, og med den type respekt som bør være forventet i et meningsutvekslingsforum som offentlig debatt.
Men det har skjedd betydelige endringer, deriblant PR bedriftenes overtakelse av media. Avisene må selge og det gjør de ikke fordi kvaliteten på journalistikken er langt under pari. Altså må man velge en annen løsning: Prostitusjon. Selge seg for penger til høystbydende. Og markedskreftene – som eies av ultra-rike globalister med en agenda av å svekke folkestyret i Vesten, for dette tjener de penger på – gir dernest signal til avisene om hvilket politisk innhold som ønskes. Gjett: Man ønsker innhold som ikke utfordrer den ultra-rike eliten.
 
Blant annet dette samtalte teamet hos Herland Report med en rekke ledende amerikanere om da vi nylig var i USA. Vi har stor inngang i de toneangivende miljøene der, det er svært hyggelig å oppleve. Internasjonal presse koker over med informasjon nettopp om disse maktstrukturene, noe vi også leser bemerkelsesverdig lite om i våre medier.
Det er ikke i avisene at folk diskuterer tanker og ideer lenger, men, som i Dagbladets artikkel av Alghasi, det er der man presenterer løgner om grupperinger man av en eller annen gruppe misliker. Som jeg også påpekte i artikkelen, hva er det med den norske offentligheten som stoppet i utvikling i 1968?
 
Skyttergravene som var gjeldende den gangen: “høyre mot venstre”, “borgerskap mot arbeiderklasse”, “fattig mot rik” etc. er jo for lengst utdatert. Det vet jo alle. Hele Norge koker jo av misnøye over avisene, hvis opplag stuper. Man beskriver jo ikke virkelighetens utfordringer lenger, enten får du PR byråers påvirkningsartikler eller stoff som passet på 1980-tallet.
Arbeiderpartiet er blitt de rike globalistenes parti, for eksempel. Hvorfor fortsetter man retorikken rundt skyttergravstenkningen i årtier etter at den var utdatert? Det er på høy tid med en revurdering av pressestøtten til en rekke aviser, der denne brukes til å sementere utdatert tenkning, hemme meningsutvekslingen, mobbe og trakassere, disrespektere minoriteter, bidra til hat mot muslimer som generalisert gruppe og så videre.  Det er en sann skandale.

TUSENVIS ABONNERER PÅ VÅRT UKENTLIGE NYHETSBREV. Følg trenden og vær en av dem!

Herland Report Newsletter  banner

Check Also

Bishop Harry Jackson on Racism: Forgiveness heals Wounds

Share it!The Herland Report TV (HTV): “My father experienced gross racism, yet he said that …

HTV: The truth about Trump and why the Media Lies – Paul C. Roberts

Share it!Herland Report TV (HTV): “When Donald Trump got elected, instantly identity politics began attacking …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close