Home » Europe » Samtale med sosiolog og krigsreporter Eva Thomassen om Syria krigen – The Herland Report
Herland Report Paul Craig Roberts quote ad

Samtale med sosiolog og krigsreporter Eva Thomassen om Syria krigen – The Herland Report

Share it!

Eva Thomassen er sosiolog, krigsreporter og en av Skandinavias ledende anti-krigsaktivister i sitt arbeid rettet mot Syria. Hun har mangeårig erfaring fra Syria, har bodd og arbeidet der, og i en årrekke reist til Syria under den pågående krigen.

Thomassen samarbeider med en rekke av Vestens internasjonalt kjente akademikere og aktivister, samt skriver artikler for å belyse den type fakta som skjules i vårt sensurerte mediebilde.
Thomassen har i lang tid påpekt at medienarrativen vi presenteres for i Norge er svært farget av krigspropaganda og ikke i tråd med prinsippet om respekt for nasjonal suverenitet og internasjonal lov.

The Herland Report kommenterer: Dette er en av vår tids største skandaler, at vestlige medier etter 2011 ble ensidige talerør og støttespillere nettopp for Al Qaida affilierte gruppers virkelighetsbeskrivelse av hva som skjer i Midtøsten. Det samme gjelder politiseringen i bruken av NGO’er og bistandsorganisasjoner, som ikke lenger er selvstendige, men inntar rollen i det politiske spillet ved å bistå de fraksjoner man militært støtter i en konflikt.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report WEB TV er tilknyttet The Herland Report nettsiden som tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Check Also

Haftar-LNA-Lavrov-Moscow-Russia-Libya-2020

Russia’s Big Gamble in Libya, all about who controls resources: An analysis

Share it!  Herland Report: First, the background. When the United States abandoned the Iran agreement, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close