Home » Europe » Se nytt program der vi hyller helseguru og veganer, Lillian Müller – en av verdens vakreste kvinner, Herland Report TV

Se nytt program der vi hyller helseguru og veganer, Lillian Müller – en av verdens vakreste kvinner, Herland Report TV

Herland Report TV (HTV): Internasjonalt er mange usikre på hvor landet Norge ligger, men alle vet hvem Lillian Müller er. Hun er en av verdens vakreste kvinner, er kjent som helseguru, bestselgende forfatter, skuespiller og Playboys mestvinnende “Playboy of the year” covergirl i USA. Over 40 ganger har hun prydet Playboy’s front cover i verden, og har lagt bak seg en spektakulær karriere, spekket med Hollywood stjerner og personlige vennskap med verdenskjente mennesker.

Lillian har aldri rørt narkotika, aldri har drukket en dråpe alkohol, aldri tatt en sigarett, er veganer og trener aktivt i en alder av 66 år. Hør programmet der hun snakker om helse, vegankultur, sunnhet og hvordan ha et bevisst forhold til maten vi spiser. Se programmet her.

Herland Report legger vekt på å bryte med de vante, norske jantelovsbarrierer og ønsker å løfte frem de spektakulære nordmenn som har gjort internasjonale gjennombrudd, og her står Lillian som en bauta i landskapet.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Midt i det knugende likhetstyranniet i det lille landet vårt har vi klart å fostre en av verdens vakreste kvinner som gikk sin helt egne, selvstendige vei. Det er høyst imponerende.

Lillian legger også vekt på viktigheten av å leve målrettet, ha selvdisiplin, være bevisst på at livet er kort og du blir det du spiser, samt hvor viktig det er å overvinne det onde med det gode. Valgene våre bestemmer veldig mye i livet, så tenk deg nøye om hva du velger, er Lillians budskap.

Skjønnhetsidealet Lillian Müller er et forbilde i selvdisiplin, sunnhet, klokskap og er et vell av gode ideer hva gjelder mat og helse. Vi lever i en tid der grådighetskulturen preger oss, kanskje mer enn noen gang, også ved matfatet.

I dette programmet snakker Muller om hvor viktig maten er som vi spiser for helse og velvære, og om den voksende vegankulturen som hjelper mennesker å holde seg unna giftstoffene i moderne mat.

 

The Herland Report TV, som når millioner årlig, lanserer “Livsstil” segmentet der vi tar opp tema knyttet til sex, samliv, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre.
Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER. Be one of them: [wysija_form id=”1″]

Herland Report YouTube banner

Check Also

Sexual desire, spontaneity and responsive sex – Maureen McGrath

  Herland Report on responsive sex: When we think about sexual desire, we think about …

The Federal Reserve Cartel: Who owns the Federal Reserve? Herland Report

Ledende medier hovedkilde til Fake News 2011

  Hanne Nabintu Herland: Ledende medier hovedkilde til Fake News: La meg komme med følgende …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close