VG: Norge er et rasesamfunn

Nordmenn og det norske velferdssamfunnet er selv skyld i at mange innvandrere og asylsøkere lever på trygd, og ikke er i jobb.

Det hevder religionshistoriker Hanne Nabintu Herland (39), som tar et kraftig oppgjør med norsk integringspolitikk i boken «Ny sjanse» som lanseres i dag. (Foto: MÅ SNAKKE NORSK: For at Ata Hassani og andre innvandrere skal komme kjappere inn i det norske arbeidsmarkedet, må de kunne norsk, mener religionshistoriker Hanne Nabintu Herland. Hassani fra Kurdistan har fått seg jobb, selv om han kun har vært i Norge i 14 måneder. VG)

– Det norske samfunnet har utviklet seg til ett knallhardt rasesamfunn hvor mennesker vurderes ut fra etnisitet istedenfor kompetanse, tordner Herland til VG.

Hun er selv født og oppvokst i Afrika, og føler seg på mange måter som en innvandrer. Hun har en mastergrad i kulturstudier – og har jobbet med etniske minoriteter i mange år. LES VG INTERVJUET.

Bestselling author, Hanne Nabintu Herland new book Trump. The Battle for America

Check Also

Trump deserves the Nobel Prize – but don't book a flight to Oslo as neo-Marxists control the Committee, Christian Tybring-Gjedde,Herland Report

Trump deserves the Nobel Prize – but don’t book a flight to Oslo as neo-Marxists control the Committee

  Herland Report: Exclusive to WND: Hanne Nabintu Herland on how the Norwegian Nobel Peace …

Olav den Hellige: Hvordan kristne vikinger reformerte Norge - Anders Kvåle Rue, Øystein Rivrud, Herland Report

Olav den Hellige: Hvordan kristne vikinger reformerte Norge – Anders Kvåle Rue, Øystein Rivrud

  Herland Report: En hel generasjon moderne vikinger lar seg fascinere av vikingtiden og dens …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close