Hans-Erik Husby hadde rett. vg Herland Report

#VG tatt i lureri – Hans-Erik Husby hadde rett, media fordreier sannheten #GardSteiro

 

Hans-Erik Husby hadde rett: Det ble ramaskrik da Hans-Erik Husby i 2018 sa i et Herland Report TV program at norske medier er klar over at de fører folk bak lyset.

Det ble ramsalt kritisert av VG med Anders Giæver i spissen, Herland Report ble skjelt ut av TV2 redaktør og så videre. Det var visst helt forferdelig at man kunne antyde at norske medier bevisst farer med lureri og løgn.

Hans-Erik Husby hadde rett. vg
Hans-Erik Husby fikk ramsalt kjeft i media for å si sannheten. Men det viste seg siden at Hans-Erik Husby hadde rett.

Så viser det seg at #VG nettopp gjorde dette i #MeToo saken mot Trond Giske. Vår fulle ros går til TV2 som har ført an i prosessen mot VG.

Herland Report forsvarte også Trond Giske den gangen, og etterlyste andre sider av saken enn Hadja Tajiks og den notoriske Jonas Gahr Støres versjon.

Vi fikk altså rett der også, det var snusk i vannet.

La oss se om Trond Giske får tilbake posisjonen som nestleder i Arbeiderpartiet, det ville vært både flott og rettferdig, men vi antar at Arbeiderpartiets ledelse ikke akkurat er opptatt av rettferdighet.

Og Hans-Erik Husby, som fikk gjennomgå i Norges ensrettede medier – det en avis mener, er jo som regel det samme som samtlige andre mener i dette konsensustyranniet der redaktørene støtter hverandre i omtrent alt – Husby fikk også rett. Se programmet nedenfor. Hans-Erik Husby hadde rett.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Rotteracet mot Trond Giske, løgn og fanteri i media

 

Her hos oss, påpekte vi i forsvaret av Giske, at en rekke journalister og medieledere i Norge og utland har kontakt med oss. Vi samtaler langt mer enn mange er klar over og opinionen dannes ikke lenger i de tradisjonelle avisenes sensurerte debattfora.

Opprøret innenfra mediene og blant journalister er langt større enn mange av dagens medieledere er klar over, men folk våger ikke å si noe av frykt for å miste jobben. Og det trues det med direkte – hvis journalister ytrer ønske om å vise en annen side av saken enn Hadja Tajiks. “Vi nedbemanner om dagen, bare så du vet det, og anbefaler at du kopierer det du ser i VG eller Aftenposten om Giske Saken,” som en journalist anonymt beskrev det til Herland Report. Så arbeidsinstruksen er temmelig tydelig.

Det vi skrev om Giske saken, var blant annet: “#MeToo Trond Giske saken ble notorisk og bør studeres i et kritisk lys. Vi ser hvordan  media nå overtar rollen som landets justisinstans på en måte som gjør at rettsstaten trues.

Hvem som helst – og særlig kvinner som ifølge den kulturradikale ideologien automatisk er “ofre” – kan fremsette udokumenterte anklager til medienes applaus, uten at man avventer en kjennelse fra rettssalen. I retten vil som kjent flere sider av saken belyses, og også den anklagede ha rett til å forsvare seg. Konsensustenkningen i medie-Norge har blitt tyrannisk og det svekker rettsstaten.”

Hans-Erik Husby hadde rett. Trond Giske
Hans-Erik Husby hadde rett. Trond Giske ble svertet på det groveste i VG og omtrent hele det norske mediekorpset. Journalister som ønsket å grave dypere i anklagene fikk beskjed om å kopiere VG og Aftenposten, og ellers holde kjeft, ifølge en anonym journalist til Herland Report. Photo: Rights. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Men vi trenger sårt personer som Arbeiderpartiets Trond Giske i Norge og om dette har vi skrevet en rekke ganger, se blant annet her. Å fjerne Trond Giske ble såre enkelt.

Så lite skulle til for å ødelegge ryktet til den opprinnelig positive amerikanske #MeToo bevegelsen, hvis hensikt var at kvinner skulle kunne stå frem med beviselige kriminelle og straffbare overgrep de hadde vært utsatt for. Man oppnådde det man ønsket: Giskes rykte ble utsatt, og midt i mobbekjøret måtte han trekke seg. Mission accomplished. En politisk motstander fjernet. Tajik var særlig aktiv, det la vi alle merke til.

Gard Steiro bør trekke seg og for guds skyld få inn noe bedre

 

Alle vet at en sjefsredaktør er ansvarlig for avisen. Hvis noe går galt, og journalister lyver og lurer, har det skjedd mens han var ansvarlig.

Å antyde at en sjefsredaktør bør bli sittende etter at en løgnkultur som den som er åpenbart i VG eksisterer, er det samme som å legitimere denne typen adferd blant journalister. Både journalistene det er snakk om og sjefsredaktøren bør selvsagt avskjediges.

Hvis VG er opptatt av å gjenopprette tilliten, bør Gard Steiro trekke seg som sjefredaktør. Ikke fordi VG gjorde en feil, men fordi han ikke rydder opp, skriver den type redaktører som Norge trenger langt flere av, Magne Lerø i Dagens Perspektiv:

” «Fabrikkering av sitat er ei journalistisk dødssynd», sier Mats Rønning leder av Presselosjen og Dagbladets politiske avdeling til Medier24. Det har han medie-Norge med seg på. TV2 har dokumentert at VG fabrikkerte et sitat fra Sofie, kvinnen som opptrer sammen med Trond Giske på den omtalte dansevideoen. Hun ville ikke bli intervjuet fordi hun mente det ikke var noen sak. Og hun avviser bestemt å ha sagt at «det ble litt mye» og at de to kvinnene «trakk seg tilbake fra Giske». Hun opplevede dansen med Giske som helt uproblematisk.

Det er ikke første gangen journalistene Lars Joakim Skarvøy, Marie Melgård og Eirik Mosveen har utnyttet kvinner til å lage en sak mot Trond Giske. 17. desember 2017 publiserte VG den første #metoo-saken mot Giske. Det var Skarvøy som var i kontakt med kvinnen som hadde mottatt en SMS fra Giske med spørsmål om hvor festen var. Hun så ikke noe problematisk i det. Til Medier24 sier hun at hun opplevde seg utnyttet av VG på samme måte som kvinnen på dansevideoen.”

Vi antar at Gard Steiro blir sittende som VG leder, og siden blir promotert til en enda bedre stilling, kjenner vi dagens system rett.

Hans-Erik Dyvik Husby fikk rett i at mediene ikke er ærlige

 

Hans-Erik Husby sa den gangen i 2018, i det famøse intervjuet med Herland Report TV:

Hvis vi prøver å endre på det vi egentlig vet er sant, så havner vi i en indre konflikt og dermed oppstår det en forringing av det jeg vil kalle den mentale folkehelsen. Vi blir en gjeng med hodeløse høns og veldig sårbare for autoritære krefter. Det som skjer når media og den offentlige virkeligheten blir upålitelig, og autoritær og forfølgende, – slik som det er nå, basert på “sannheter” som vi egentlig vet ikke stemmer, da vil det oppstå et behov blant folk for å søke sannhet andre steder.

“Min analyse,” sa Hans-Erik Husby i TV intervjuet, “av det som skjer nå er at folk vet at de blir desinformerte av den etablerte pressen. Og faktisk er dette en så stor etablert sannhet i folket, at avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon og sier at de driter i det.

Det du da ser er den siste delen av en løgns levetid. Løgn har en veldig kort levetid, faktisk, sannhet har en egen evne til å drepe løgn over tid.

Og når løgnen begynner å bli avslørt, da blir den sinnsyk fordi den vil tviholde på seg selv. Og derfor får du et rabalder uten sidestykke, som det oppleves nå i media og i digitale medier.”

Hans-Erik Husby hadde rett. Joaquin Flores
Hans-Erik Husby hadde rett. The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet. Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. KLIKK på bildet og se “Hvordan skape en revolusjon” med sjefsredaktør for Fort Russ News, Joaquin Flores.

 

“Det du ser er egentlig et løgnsamfunn på vei ned, er det blir borte vil det oppstå et vakuum – der det før var løgner – og det må fylles med en eller annen form for sannhet. For vi mennesker er i bunn og grunn gode, vi ønsker at ting skal være sant, virkelig og godt. Vi ønsker at ting skal være redelig og oppriktig, og få muligheten til å rette opp det gale vi har gjort.”

“Dette er det som foregår nå. Jeg vil kalle det et paradigme skifte i folket som søker en form for sannhet. Det er blitt manifest nå at løgner har fått styre og råde for lenge i vårt samfunn. Det er på en måte positivt, for det vil gå bra tilslutt, jeg er optimistisk og tror alltid at det vil gå bra tilslutt. Men i denne tiden her vil det bli en enorm åndelig krig om hva som er sant og hva som er løgn.” Se hele intervjuet i link her.

La det være klart: Det er snart ikke ett eneste menneske igjen i Norge som ikke forstår at pressen fungerer som Arbeiderpartimaktas forlengede mikrofonstativ i jakten på å undertrykke majoritetens oppfatninger i tema etter tema. Man undertrykker aktivt meningsmangfoldet i landet vårt og bruker mediene som politisk brekkstang for å fjerne politikere som er populære i befolkningen.

Journalister oppfører seg som papegøye-lakeier for makteliten bak mediemakta, der redaktører ser ut til å være forenet i kampen mot ytringsfriheten i landet vårt og meningsmangfoldet som man gjør alt for å stenge ned.

At mediene oppfattes som ensidige og totalitære, har vært klart lenge. 8 milliarder deles ut årlig fra staten til pressen som åpenbart styres politisk av Arbeiderpartiets maktelite og affilierte PR grupper. Media brukes deretter effektivt for å fjerne politiske motstandere.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER. Be one of them! Get around the internet censors on Facebook, Google and make sure you see what we publish by subscribing to our newsletter and by sharing our articles on social media.

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Herland Report Banner Maktretorikk, faktafeil fra Anders Giæver, VG

Meningsmangfold er folkefiende: Maktretorikk, faktafeil fra Anders Giæver, VG

  Herland Report: Maktretorikk, faktafeil fra Anders Giæver VG: VG skandalen har dokumentert at VG fabrikkerte …

Kristofobi Hans Erik Dyvik Husby, Herland Report

Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby

  Herland Report: Samtalen med Hans-Erik Husby bidro til å sette lyset på tendenser innen …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close