Home » Hanne Herland featured » Ledende medier var viktigste leverandører av Fake News 2011, Hanne Nabintu Herland hos steigan.no
Ledende medier var viktigste leverandører av Fake News 2011, Hanne Nabintu Herland hos steigan.no

Ledende medier var viktigste leverandører av Fake News 2011, Hanne Nabintu Herland hos steigan.no

Share the article

Det var knapt klokt av de store avisene å begynne å omtale begrepet «Fake News». Dermed ble vi andre påminnet om alle de «falske nyheter» vi er blitt presentert for i mange år, nettopp fra de ledende mediene.

Norske medieledere sitter i et betydelig glasshus hva gjelder Fake News. Man har presentert løgner som om det var sannhet, videreført rykter og udokumenterte påstander, samt unnlatt å påpeke at man tok feil, da man i ettertid fant ut at det som ble sagt ikke stemte. Dette har foregått i en omtrent kriminell skala. (Photo: bjornrichter.com)

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

En rask analyse viser blant annet at ledende norske aviser var, med den ensidige dekningen av «den arabiske våren», de viktigste leverandørene av Fake News i 2011.

Den manglende viljen til kunnskap om hva som egentlig skjedde under «den arabiske våren», samt mengden av faktafeil gjorde at norske redaktører endte opp med å støtte det ekstrem-wahhabistiske, sunni-islamistiske prosjekt og publiserte nøyaktig det som ekstremistene ønsket. Man videreformidlet nettopp ekstremistenes virkelighetsoppfatning og hjalp Al Qaida affilierte grupper og islamister til makten.

Man fremmet rekker med indisier og udokumenterte påstander som siden ble tilbakevist, men uten at noen har tatt tak i det i ettertid. Til dags dato er nordmenn hjernevasket etter mønsteret av hva media sa om saken den gangen.

I dag vet vi at det var Al Qaida affilierte og sunni-ekstremistiske krefter som tok makten i Libya 2011, med betydelig økonomisk og militær hjelp fra NATO, Saudi Arabia og Qatar.

Les resten i link hos STEIGAN.NO


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com