Media var den viktigste leverandøren av Fake News i 2011

Det var knapt klokt av de store avisene å begynne å omtale begrepet «Fake News». Dermed ble vi andre påminnet om alle de «falske nyheter» vi er blitt presentert for i mange år, nettopp fra de ledende mediene.

Norske medieledere sitter i et betydelig glasshus hva gjelder Fake News. Man har presentert løgner som om det var sannhet, videreført rykter og udokumenterte påstander, samt unnlatt å påpeke at man tok feil, da man i ettertid fant ut at det som ble sagt ikke stemte. Dette har foregått i en omtrent kriminell skala. (Photo: bjornrichter.com)

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

En rask analyse viser blant annet at ledende norske aviser var, med den ensidige dekningen av «den arabiske våren», de viktigste leverandørene av Fake News i 2011.

Den manglende viljen til kunnskap om hva som egentlig skjedde under «den arabiske våren», samt mengden av faktafeil gjorde at norske redaktører endte opp med å støtte det ekstrem-wahhabistiske, sunni-islamistiske prosjekt og publiserte nøyaktig det som ekstremistene ønsket. Man videreformidlet nettopp ekstremistenes virkelighetsoppfatning og hjalp Al Qaida affilierte grupper og islamister til makten.

Man fremmet rekker med indisier og udokumenterte påstander som siden ble tilbakevist, men uten at noen har tatt tak i det i ettertid. Til dags dato er nordmenn hjernevasket etter mønsteret av hva media sa om saken den gangen.

I dag vet vi at det var Al Qaida affilierte og sunni-ekstremistiske krefter som tok makten i Libya 2011, med betydelig økonomisk og militær hjelp fra NATO, Saudi Arabia og Qatar.

Les resten i link hos STEIGAN.NO

VIKING TV series on YouTube Hanne Nabintu Herland Report Lars Magnar Enoksen

Check Also

bombing Syria without UNSC mandate Herland Report

USA: Anarki og nasjonalt sammenbrudd, vil diktatur innføres? #Nymarxisme

  Herland Report: Hanne Nabintu Herland: Ytringsfrihet hylles ofte som en klassisk, vestlig verdi. Men …

Politicized USA riots follow pattern of Arab Spring - Color Revolution Gene Sharp: Gene Sharp, New York Times

Politicized USA riots follow pattern of Arab Spring – Color Revolution coup d’etat #CIA #GeneSharp

  Herland Report:  Politicized USA riots follow pattern of Arab Spring – Color Revolution Gene …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close