Home » Cultural Analysis » Hanne Nabintu Herlands politiske selvbiografi “Respekt”: Opprøret mot sosialistisk rasisme
NRK-Aktuelt-Ole-Torp-15.2.12.jpg

Hanne Nabintu Herlands politiske selvbiografi “Respekt”: Opprøret mot sosialistisk rasisme

Hanne Nabintu Herlands bestselger Respekt, en politisk selvbiografi der hun forteller om sin oppvekst i Afrika sør for Sahara og det brutale møtet med jantelovens Norge, er like aktuell i dag.

bestselgeren Respekt Hanne Nabintu HerlandHer beskrives hvordan hun raskt forsto at kravet til å tenke likt og mene det samme sto særdeles sterkt i Norge. Herland kom til Norge rundt midten av 1980-tallet og det kulturradikale konsensuspreget sto svært sterkt på denne tiden.

Les om boken i Aftenposten, der artikkelens omtale av sosialistisk rasisme ble hard å svelge for de kulturradikale.

Bokens avsløring av hvor rasistisk venstresiden egentlig er, i sitt fokus på hudfarge istedenfor en persons kvalifikasjoner, vakte nasjonal debatt.

Vanligvis hører vi om rasisme på høyresiden, men få omtaler den massive rasismen fra venstresiden som Norge har lidd under i så mange år.  Boken ble raskt en bestselger.

Herland forteller om sin oppvekst i borgerkrigsherjede Congo, om besteforeldrenes i Oslo der hun opplevde kjærligheten til det tradisjonelt norske som kom til å bety så mye for henne som voksen.

For enhver som er lei av ensrettetheten i norsk offentlighet og konsensuskulturens stramme grep, bør kjøpe denne boken og føle gleden over å lese boken som ser verden fra en helt annen vinkel. NRK Aktuelt med Ole Torp, 2012. LINK HER.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 

Den politiske selvbiografien “Respekt” beskriver også erfaringene av at multikulturalisme som gradvis har hvisket ut stoltheten over å være europeer. Det ble nærmest ikke lov å være verken nasjonalist eller stolt over landet sitt. 

bestselgeren Respekt Hanne Nabintu HerlandBesteforeldrenes villa blir i boken symbolet på det tapte Norge, de tapte verdiene, dette vakre i det tradisjonelle europeiske som er betydelig truet av globaliseringen og vår reaksjon på den.

Hun forteller i boken om møtet med mennesker som kalte henne “rasist” fordi hun påpekte svake og umoralske sider ved innvandrere. I Respekt defineres konseptet med “den sosialistiske rasismen” som Herland mener multikulturalismen innebærer, – et skille mellom “oss og dem” basert på etnisk og religiøs tilhørighet.

Herland forklarer om dette autoritære ved norsk venstreside som kontrollerer både media, forlagshusene og universitetene her til lands, en merkelig “venstresidetenkning” som egentlig ikke følger de opprinnelige venstreside-idealene som handler om toleranse og solidaritet nettopp med de som kommer utenfra.

Hvor kom endringen i venstresiden fra, som omgjorde de opprinnelige idealene til en karrikatur av seg selv?

Man har forlatt venstresidens opprinnelige idealer og blitt autoritære. Møtet med dette autoritære er historien du leser om i Respekt. Boken er like aktuell i dag. Kjøp den HER.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:
Thanks for reading! The best way to get around the internet censors and make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows. Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!
Herland Report YouTube banner

Check Also

NRK-Aktuelt-Ole-Torp-15.2.12.jpg

Hanne Nabintu Herlands politiske selvbiografi “Respekt”: Opprøret mot sosialistisk rasisme

Hanne Nabintu Herlands bestselger Respekt, en politisk selvbiografi der hun forteller om sin oppvekst i …

Kjøp signert bestselger ALARM og selvbiografiske RESPEKT for tilsammen 349,-

KJØP SIGNERT bestselger ALARM i hard cover OG selvbiografiske RESPEKT for tilsammen 349,- Julegaver med …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close