Ny bok ute i USA "New Left Tyranny" om hvordan 1968erne ble det nye tyranniserende borgerskapet: Hanne Nabintu Herland

Bestselgeren ALARM: Kristne bærer ansvaret for avkristningen – Hanne Nabintu

 

Bestselgeren ALARM: Hanne Nabintu Herland bruker korset som utropsetegn i tittelen på hennes siste bok. Det er bevisst, da hun mener de kristne grunnverdiene må revitaliseres i vårt samfunn, skriver Dagen. (Foto: Dagen)

«Alarm!» har Herland valgt å kalle debattboken som i går ble lansert. Aldri tidligere har en boklansering på Luther Forlag blitt akkompagnert av myk nittitalls techno-musikk.

Men forfatteren selv ville ha «Faithless» som bakgrunnsmusikk, og sånn ble det. Om troen var borte fra musikken, er den en viktig del av premissene for boken. Selv om de kristne etablissementene får sine pass påskrevet.

 

LES MER:

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Bestselgeren ALARM: The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media. KLIKK på bildet og se programmene.

 

Etter å ha utmerket seg i norske medier en årrekke, blant annet med flere bestselgende bøker som Alarm og Respekt, trakk Hanne Nabintu Herland seg tilbake fra aktiv mediedeltagelse og etablerte The Herland Report som har fått stor internasjonal suksess.

Det er en nyhetsside som også har en YouTube kanal med TV intervjuer med en rekke av Vestens ledende tenkere.

Herland sier hun alltid har oppfattet Norge fra et utsideperspektiv, kanskje som følge av oppvekst i Afrika, og har bestandig etterlyst et oppgjør med den sosialistiske norske rasismen som ser ned på innflyttere.

Etter å ha bodd mange år utenfor Norge, i Sør Amerika og Midtøsten, med et bredt internasjonalt nettverk utenfor landet, ble det naturlig å danne sin egen mediekanal.

Braksuksessen har åpnet mange dører i USA, der Herland har intervjuet ledende senatorer, politikere, Judicial Watch direktører, ledere fra CIA, NSA, bestselgende forfattere, akademikere og professorer.

Fra det skandinaviske segmentet, har Herland også en rekke spennende stemmer med seg, som Niels Chr. Geelmuyden, Einar Salvesen, Brita Møystad Engseth, Hans-Erik Dyvik Husby, Lillian Muller, Mohammad Usman Rana, Walid al Kubaisi og mange flere.

På Herland Report nyhetssiden finner du artikler fra en rekke av Vestens ledende intellektuelle, forfattere og aktivister om utenrikspolitikk, perspektiver på Midtøsten, den kulturelle nedgangen i Vesten og ramsalt kritikk av New Left kulturradikale bevegelsen på 1960-tallet.

Bestselgeren ALARM: – Jeg mener de troende bør være utadrettet og samfunnsengasjerte, være engasjert blant de vi lever sammen med. Kristne er blitt komfortable, kynisk kalde for den sosiale nøden.

Hovedansvaret for avkristningen ligger hos troende mennesker som har boltet sine bedehusdører. Hvordan skal du elske din neste hvis du sitter innelåst i en menighet, spør hun.

Heller ikke kirkens ledere, biskopene, slipper unna. I boken gir Herland dem huden full for unnfallenhet i abortspørsmålet, i det å ikke våge å stå for noe og det å blande seg i saker som ikke sogner under deres embete.


Et av hovedpoengene i boken er å gjenreise viktigheten av norsk kulturgrunnlag.

– I dag snakkes det mer om islam og muslimer enn om vår egen kultur, vårt eget grunnlag for den strålende vestlig sivilisasjon som mange i dag vil ha en del av. Hva er det med den påfallende måten Norge ser ned på egen kulturell bakgrunn, spør hun.
Herland mener vi står overfor et kulturelt selvmord, en situasjon der det ikke er mulig å med stolthet si man er norsk. Herland ser likevel grøften.

– Det finnes en konstruktiv nasjonalisme og det finnes en destruktiv sjåvinisme. Det er viktig å skille mellom de to.

 

LES OGSÅ:

Bestselgeren ALARM: Religionshistorikeren mener et av problemene som kulturradikalismen gav oss er at autoritetene i samfunnet er bygd ned. Prest, lærer og politi har ikke lenger noe å si.

– Politiet har ikke en gang køller de kan slå ned gjengene i Oslo med. Atferdsproblemer skal forstås ihjel, sier hun.

Et annet problem er grensesetting. Det skjer ikke lenger.

– Jeg ønsker meg ikke et samfunn hvor homofile henges, skilsmisse er ulovlig og abort forbudt. Men hvorfor snakkes det overhode ikke om grenser? Hvorfor sankkes det ikke om sunn eller usunn seksualitet?

Bestselgeren ALARM: I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Viktig stemme

Bestselgeren ALARM: En rekke samfunnsdebattanter hadde funnet veien til lanseringen av Herlands bok. Professor Sigurd Skirbekk mener Herland har mange viktige poeng.

– Se på OL-sendingene fra Vancouver. Hvorfor ser nordmenn timesvis på disse utøvelsene? Jeg tror det handler om et folkelig opprør mot en elite som ikke har gitt dem en nasjonal identitet. Dermed klynger vi oss til OL og Grand Prix, sier han.

Skirbekk opplever at vi i Norge har en elite som verken representerer forskningen eller folket.

Spaltist og Høyre-mann, Halgrim Berg, tror ikke Herlands budskap drukner i stil og fremtoning. Hennes evne til å forenkle akademisk budskap gjør at hun blir lyttet til. Særlig tanker om kulturforskjeller.

– Det er ikke hipp som happ. Alle kulturer er ikke like gode. Jeg er enig med Herland i at det er viktig og nødvendig å gjenopplive egne grunnverdier og sette pris på dem, sier han.

Les hele intervjuet.

VIKING TV series with Herland Report on YouTube

Check Also

Persecution: Churches burn all over France, 1000 churches vandalized in one year #HagiaSophia, AFP Herland Report

Persecution: Churches burn all over France, 1000 vandalized in one year #HagiaSophia

  Herland Report: As the Byzantine architectural masterpiece, Hagia Sophia in Constantinople, Istanbul is turned …

1066: The last Viking king Harald Hardrada attacks England at Stamford Bridge Norway, Herland Report

1066: The last Viking Norway king Harald Hardrada attacks England at Stamford Bridge

  Herland Report: VIKING TV series: The Great Game for England in 1066 is a …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close