Home » Hanne Herland featured » “Uklippet” versjon av NRK Urix intervju om Trump revolusjonen, Fake News og forsvar av Milo Yiannopolous

“Uklippet” versjon av NRK Urix intervju om Trump revolusjonen, Fake News og forsvar av Milo Yiannopolous

Det pågår en betydelig revolusjon i USA, der de styrtrike økonomiske elitene som eier mediene (90 % av amerikanske medier eies av 6 bedrifter) får motbør. Meningsmonopolet med utstrakt bruk av sensur som har pågått i mange år, der USA aviser fremstår som rene propaganda talerør for politiske makthavere, får nå motstand fra internet-media og andre alternative stemmer. Dette og mer snakket jeg om på NRK Urix, se den uklippede versjonen nedenfor.

Det jeg hevdet på NRK Urix var at Donald Trump i realiteten utfordrer de etablerte medieelitene, ønsker å fjerne skatteparadisene for å tvinge USAs rikeste til å betale skatt til USA, han arbeider for å få  tilbake arbeidsplasser for vanlige amerikanere, støtte lovlydige borgere og stanse illegal innvandring, rydde opp i kriminalitet, styrke den jevne amerikaners økonomiske situasjon.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report nyhetssiden og nett-TV når millioner årlig. Se programmene og les artiklene med noen av Vestens ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere og aktivister. KLIKK på bildet og følg lenken. Her med PR guru, Woodley Auguste som snakker om konservative verdier og den sosialistiske rasismen som ligger i stakkarsliggjøringen av mennesker fra andre land.

Mye av det han står for, er klassisk venstresidetenkning – å ta oppgjøret med arrogante eliter og sørge for at folket blir hørt. At norske medier likevel er så usedvanlig ensidig og kun videreformidler hets og vrangforestillinger av mye av det som Trump står for, illustrerer godt hvor elitistiske våre egne medie-samfunnsinstitusjoner har blitt.

Vi trenger mer frihet og større respekt for forskjeller i Vesten, og ikke den type regressiv autoritær tenkning vi nå ser i et USA der ytringsfriheten stenges ned og voldelige sammenstøt er resultatet.

I samtalen forsvarer jeg også Milo Yiannopolous, en politisk satirist som tydeligvis er blitt så farlig for den sensurerende eliten i USA at man gjør alt for å forsøke å sverte ham, og stenge ned retten til frie ytringer. Tapen med ham som “pedofil” var dessuten sakset, der man fjernet punktet der han tok avstand fra pedofili.

Jeg påpeker også at det er godt forståelig at Hollywood preges av en ekstrem propaganda. Det er jo fra Hollywood vi i årtier har fått filmer som kronisk viser muslimer som terrorister og amerikanere som verdens frelser. Dessuten eies Hollywood nettopp av de samme som eier mediene, som beskytter sine økonomiske interesser gjennom å påvirke vanlige mennesker gjennom svært fargede Hollywood filmer.
Nå vant også George Clooney pris for White Helmets dokumentaren og viser dermed sin støtte til Al Qaida og ekstreme grupper i Midtøsten. Det er veldokumentert hvorledes White Helmets arbeider tett med Al Qaida affilierte grupper i Syria.

Likevel opplever vi grove mengder Fake News servert fra våre samfunnsinstitusjoner, der man fremelsker sunni-wahhabi tilknyttede terrorgrupper som dettes virkelighetsforståelse av situasjonen i Midtøsten.

Og Fake News anklagene fikk også motbør: Folk minner om at de største leverandørene av Fake News, udokumenterte påstander, ideologisk press og sensurering av deler av virkeligheten nettopp gjøres av “samfunnsinstitusjonen” media.

Dette er en av årsakene til at avisopplagene synker og folk vil heller lese internett der det foreløpig fortsatt er lov til å mene noe annet enn hva vi får lov til å lese i de politiske elitenes sensurerte talerør, “samfunnsinstitusjonen” media .

 

Herland Report YouTube banner

Check Also

Milo Hanne Herland Report

Interview Milo Yiannopoulos: Women need to drop New Left Feminism

  Herland Report: Milo Yiannopoulos: Women need to drop New Left Feminism: Hanne Nabintu Herland …

Media Lies and Deception Libya 2011: Dr. Ola Tunander, professor emeritus at PRIO, Oslo.

The Media Lies and Deception Libya 2011 – Ola Tunander

  Herland Report TV host, Hanne Herland speaks to prof. em. Ola Tunander, PRIO Oslo, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close