Home » In focus » Vikingtid-interesse “Fryktløse nordmenn” sett av mange, Resett
Fryktløse Nordmenn Hanne Herland Lars Enoksen

Vikingtid-interesse “Fryktløse nordmenn” sett av mange, Resett

Den økende interessen for vikinger og vikingtiden gjør at programmer som “Fryktløse nordmenn” kan bli sett av mange. Hanne Nabintu Herland greier å formidle om vår forhistorie på en fin måte og i en interessant setting.

Formålet med programmet synes å være å hjelpe oss til å bli mer trygge og stolte over vår egen fortid, slik at vi vil videreføre våre verdier i en stadig mer urolig og uoversiktlig verden. Dette oppnår hun på en god måte, og vi gleder oss til de neste episodene, skriver Resett.

Fryktløse Nordmenn TV serie Herland Report

Historiker og leder av forskningsstiftelsen Explico, Sturla Ellingsvåg anmelder.

Den 19. september kom den nye TV-serien “Fryktløse nordmenn” som hyller “norsk kultur, vikingtiden, kristningen av Norge og våre storhetstid”. Dette er nytt TV-konsept av Hanne Nabintu Herland på nettstedet Herland Rapporten, og vi har tatt en kikk på den første episoden.

TV-serien på 8 episoder består i hovedsak av samtaler med kjente forfattere, vikingtideksperter, prester og journalister som snakker om fryktløse nordmenn. I promoen får vi høre Herland si at vi snakker mye om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen stolte kulturelle arv. Det vekker interessen på mange vis.

Først, dette er en flott produksjon med mye bruk av lyd, god musikk og faktabokser som for å gjøre formidlingen av historie mer levende. De mange grepene i produksjonen fungerer bra og denne første halvtimen av “Fryktløse nordmenn” bør nok være underholdende for enhver som har interesse for norsk historie og vikingtiden.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 Fryktløse Nordmenn TV serie Herland Report
THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:
Thanks for reading! The best way to get around the internet censors and make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows. Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!
Herland Report YouTube banner

Check Also

Chuck Crismier Hanne Nabintu Herland Report

TV SHOW How Feelings and Psychology is destroying our Culture

Herland Report TV host, Hanne Herland speaks with Chuck Crismier about the media demonization of …

Brenda Caldwell Hanne Herland Report

TV SHOW: Dr. Brenda Caldwell Dr.B about Drug Epidemic

  Brenda Caldwell Dr.B about Drug Epidemic: Herland Report TV host, Hanne Herland speaks to …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close