Odd Nerdrum Herland Report

Herland Report TV: Odd Nerdrum dokumentaren, eksklusive bilder

Herland Report TV intervjuet med Øde Nerdrum og maler og tidligere Nerdrum elev, Jan-Ove Tuv omtaler den fascinerende dokumentarserien om Nerdrums liv: Jakten på Nerdrum. 

Odd Nerdrum dokumentarenI samtalen med Hanne Herland snakker de om den nye dokumentarserien i seks deler om Odd Nerdrums liv, kunstneriske utvikling og historiesyn.

Serien er produsert av Øde og Bork S. Nerdrum, og vi følger Jan-Ove Tuv som fortellerstemme.

Vi hadde den store gleden å ha Øde Nerdrum, som er sønn av Norges største maler, Odd Nerdrum i studio sammen med den aldeles glitrende Jan-Ove Tuv.

De to forteller om dokumentarprosjektet Jakten på Nerdrum som snart kommer ut på markedet, en fantastisk reise gjennom kunsthistorien der vi – også i det timeslange programmet på Herland TV – får se unike bilder fra Odd Nerdrums liv og livsverk som maler.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Jakten på Nerdrum er en dokumentarserie i seks deler som tar for seg Nerdrums liv og utvikling som maler. Øde Nerdrum og Jan-Ove Tuv reiser til 9 land og 18 byer for å se på malerne, i tillegg til skulptørene, landskapet, filosofien, kunsthistorien og filmskapere som inspirerte ham.

Serien er laget for å fremheve fagmannen Odd Nerdrum og vi reiser, sammen med Øde og Jan-Ove gjennom historien og får inngående kunnskap om kulturutviklingen i Europa.

De møter i hvert program tidligere Nerdrum elever som forteller om denne Norges største maler og hans påvirkning på deres arbeider og inspirasjonskilder.

Den siste episoden handler mer om den europeiske kulturen enn om Nerdrum, og tar for seg kulturhistorien fra de gamle grekerne til moderne tid.

Vi følger Jan-Ove Tuvs fortellerstemme, lyd og fargekorrigering er ved Øde S. Nerdrum. Manus er skrevet av Bork S. Nerdrum som også står bak filming og regissering av dokumentarserien. Serien er produsert av Øde og Bork S. Nerdrum.

Odd Nerdrum dokumentaren
Øde Nerdrum og Jan-Ove Tuv, som selv er maler og tidligere Nerdrum elev, reiser på kryss og tvers gjennom Europa og i USA, på jakt etter inspirasjonskildene til Norges største maler, Odd Nerdrum. Vi har fått tilgang på de unike bildene fra dokumentarserien, og lanserer det timeslange programmet om Odd Nerdrum straks.

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:
Thanks for reading! The best way to get around the internet censors and make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows. Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

 

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

An Illegal Conversation with Boris Koller – Cave of Apelles, Odd Nerdrum School #Kitsch

  Herland Report: An Illegal Conversation with Boris Koller – Cave of Apelles: What happens …

Faith is Scientifically Proven positive effect on Mental Health: Getty Heland Report

Vi minnes i påsken Jesu lidelseshistorie i en tid der så mange lider

  Herland Report: I dag feirer vi Jesu lidelseshistorie midt i en tid der så mange …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close