Home » Europe » Al Qaida affilierte “Hvite Hjelmer” fotograferer samme pike i bilde etter bilde
White Helmets photographs same child Herland Report

Al Qaida affilierte “Hvite Hjelmer” fotograferer samme pike i bilde etter bilde

En tid tilbake skrev jeg om Nobelpris nominerte Hvite Hjelmer, en organisasjon som fundes av USA, Saudi og andre og er på bakken i Syria affiliert og beskyttet av Al Qaida (Al Nusra, Al Sham, Daesh).  De fleste er vel nå klar over de siste Wikileaks avsløringene som viser at Obama og Clinton forøvrig finansierte ISIS/Daesh.

Og Dagbladet var blant dem som kjempet “hardt” for White Helmets som fremstilles i amerikanske medier som en heltemodig organisasjon som ugildet redder mengder med barn. Kjendiser som støttet “White Helmets for Nobel” var blant annet personer som Linn Ullman.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 

white-helmets-again-and-again-8white-helmets-again-and-again-4

Les denne artikkelen som legger frem bilder på hvorledes Hvite Hjelmer redder “den samme piken med de samme klærne om og om igjen, fra forskjellige vinkler, fra forskjellige scener”. (Foto: Abdelrahmain Ismail, Reuters.. som må ha hatt litt av en dag, ettersom samme jenta ble fotografert i ulike “fotoshoots” igjen og igjen….) white-helmets-again-and-again5

 

 

 

 

 

Ulike personer bærer henne, scenene er forskjellige, ulike personer bærer henne, men piken den samme og til og med….de pastell turkise klærne matcher med klærne til andre barn, de bærende etc.

white-helmets-again-and-again-7-abdalrahmain-ibrahim-reuters

Det er bare helt utrolig hvordan vestlige medier manipuleres, nordmenn – som stadig kåres som de mest naive i Europa – må forstå at pressen i dag er et rent propagandaverktøy på linje med det vi så i forkant av andre verdenskrig. Som før sagt, over 90 % av USAs presse eies av kun seks bedrifter, der samtlige støtter Clintons kandidatur. Lite av det vi leser, stemmer med virkeligheten, men er tolket materiale, strukturert til å passe inn i det amerikanske etablissementets virkelighetsforståelse.

white-helmets-again-and-again3

Man må granske selv, noe mange selvsagt ikke har tid til, og derfor fremstår “cut and paste” artikler sakset fra amerikanske medier som fakta. Disse havner jo ukritisk rett inn i ledende norske medier.

Ofte står omtrent den samme artikkelen som sto i Washington Post eller The New York Times to uker før, står i oversatt form i norske aviser to uker etter.

Og omtrent samtlige hyller ukritisk Hillary Clinton, som påpekt i Nettavisen artikkelen som hittil er delt over 800 ganger, ca 800 kommentarer nå totalt og over 9500 LIKES.

white-helmets-again-and-again2

Vi husker alt som ble sagt om Hvite Hjelmer – som nå også tydeligvis trenger penger og har store donasjonskampanjer i Vesten og sikkert vil ønske å få Fredsprisen til neste år, dersom noen er kunnskapsløse nok til å gi dem det. Se her bildene av samme pike som “reddes igjen og igjen” av “heltemodige White Helmets” som arbeider side ved side med Al Qaidas Syria fraksjoner og Daesh i Syria.

Og kanskje ikke så rart at Norge vurderte Fredsprisen: Vi jobber jo side om side militært med de samme Al Qaida affilierte gruppene, sammen med amerikanerne.

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:
Thanks for reading! The best way to get around the internet censors and make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows. Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!
Herland Report YouTube banner

Check Also

NORWAC humanitær hjelp blir politisk part i krig: Idlib-crisis-Turkey-Syria-PBS

NORWAC humanitær hjelp blir politisk middel, Trond Ali Linstad

  Herland Report: NORWAC humanitær hjelp blir politisk part i krig: Det har lenge vært …

Herland Report Joaquin Flores

TV interview: Self-Determination in Europe denied – Joaquin Flores

  Self-Determination in Europe denied: Herland Report TV host, Hanne Nabintu Herland speaks to Fort …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close