Home » Current Affairs » 17 mai, Norge: Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – Herland Report
17 mai, Norge: Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – Herland Report

17 mai, Norge: Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – Herland Report

Share the article

Vi feirer Henrik Wergeland, den norske selvstendige bonden, vi feirer fiskerne langs kysten, oljearbeiderne, båtrederne som skapte arbeidsplasser for titusener av nordmenn.

Vi feirer vikingtiden og historiske ekspansjonsfaser der vår kultur formet Europa, vi feirer de dyktige handelsmenn som bragte velstand til landet, de verdenskjente nordmenn slik som Fridtjof Nansen, Edvard Grieg, Henrik Ibsen og Ole Bull.

Vi feirer fjord og fjell, dype daler og vakre bygder, vi feirer et norsk folk som reiste seg opp mot overmakten og betød noe da det virkelig gjaldt i historien.

Vi feirer et folk som krevde sin selvstendighet da internasjonale krefter forsøkte å legge oss under deres utnyttende åk.

La oss reise oss opp og igjen stå sammen om å bygge dette landet også for fremtidige generasjoner, i styrke og ikke veikhet, i mot og ikke feighet, i tro på likeverd og ikke elitenes maktmisbruk, med god arbeidskultur og ikke latskap, med ærlighet og redelighet, innovativitet og tro, i respekt for andre nasjoners rett til nasjonal suverenitet og kulturell selvråderett akkurat slik vi krever respekt for vår egen nasjons selvstendighet og Norges kulturelle selvråderett.

La oss vekke den norske vikingen og igjen demonstrere for verden at Norge har sterke menn og sterke kvinner som ikke lar seg kue til taushet i tider som vår egen.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

3 comments

 1. Sture Ellingsen

  De politikerne som vi har stemt inn på Stortinget, og som vi setter vår lit til skal arbeide for landets beste, er jeg ikke i tvil om, gjør det stikk motsatte. De gjør beslutninger som hele tiden reduserer landets suverenitet og gjør det etter hvert mer og mer umulig å reversere utviklingen. For å “roe oss ned” forklarer de avgjørelsene med floskler (svulstige uttrykk uten vesentlig tankeinnhold). De innprenter oss at enhver som er imot, enten er rasist, nazist, islamofob eller lignende, slik at vi ikke skal tørre å si noe, av redsel for å bli “buet ut” av våre venner.
  Bakgrunnen for denne oppptreden er å finne i blant annet tre forskjellige forhold. Det første er Kalergi-planen http://www.nyhetsspeilet.no/…/den-kunstige-flyktningestrom…/.
  Det andre er Barcelona-erkæringen https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/08 , som formaliserer globalistenes målsettinger.
  Det tredje er Agenda 2030 (revidering av Agenda 21) https://norgesaksjonen.org/…/fns-agenda-2030-rystende-fakt…/ , som er FN’s målsetting med hva de vil gjøre medlemslandene om til.
  Jeg ber dere facebook-venner, les gjennom disse linkene, og gjør dere opp en mening selv.
  Kanskje er det enda ikke for sent. Spørsmålet vil være, hvem skal vi stemme på til høsten? Svaret er – Ingen av de tradisjonelle regjeringspartiene. Så får enhver finne ut hvem som synes best skikket.

 2. Ja så sant så sant, men jeg opplever nordmenn som så feige! hvorfor så redde? Hvorfor ikke kjempe å hjelpe den nye generasjonen vårre barn til å følge grunnloven ,våre menneskerettigheter og få orden på vårt land igjen: https://sistemonichaner.blog/2019/05/17/sorgens-dag-17-mai-norge-bryter-grunnloven-og-vare-menneskerettigheter-ja-hver-eneste-dag-365-dager-i-aret-vakn-opp-nordmenn-og-vag-a-se-sannheten/

 3. Det er egentlig merkelig, hele statsapparatet vårt retter seg plutselig etter FN , og FNs agenda 21/30 gjennomsyrer all norsk politikk. Har lett med lys og lykte for å finne disse agendaene som vi har forpliktet oss til – på norsk, men de finnes ikke en gang på regjeringen.no sine sider. Faktum er, at de færeste nordmenn aner at alt vi holder kjært og bryr oss om skusles bort og forvrenges i disse agendaene – politikerne selger oss uten å blunke. Vi lever ut Bør Børson drømmen/marerittet i praksis, vi blir lurt for vi er så stormannsgale og jålete at vi ikke forstår noenting. Kommunesammenslåingene – ikke et norsk påfunn – skjer over hele verden. (Se http://www.rosakoire-bgm.com/index.html) Agendaene MÅ nå fremlegges på norsk slik at alle nordmenn får lese hva vi er med på – uten å vite det en gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com