Home » Europe » Arbejderen intervju: Al Qaida affilierte WhiteHelmets får dansk støtte for å hjelpe DAESH/ISIS + Nusra i Øst Aleppo, Herland Report
Arbejderen intervju: Al Qaida affilierte WhiteHelmets får dansk støtte for å hjelpe DAESH/ISIS + Nusra i Øst Aleppo, Herland Report

Arbejderen intervju: Al Qaida affilierte WhiteHelmets får dansk støtte for å hjelpe DAESH/ISIS + Nusra i Øst Aleppo, Herland Report

Share the article

“Den danske regeringen donerer 20 millioner kroner til De Hvide Hjelme i Syrien. Enhedslisten bakker op. Men de bør lave et fakta-tjek af De Hvide Hjelme, mener både freds- og konfliktforsker Jan Øberg samt Syriens-kenderen Hanne Nabintu Herland.”

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report news site and TV channel reaches millions yearly, with articles and intriguing conversations with leading intellectuals, free thinkers, authors and activists. Watch the Scandinavian show with sociologist Eva Thomassen on Syria.

Med så mye informasjon som nå foreligger fra alle mulige kanaler, kan ikke lenger skandinaviske medier hevde at man ikke vet at Øst Aleppo jihadistene er ISIS, Al Nusra og andre Al Qaida og amerikansk støttede terrorgrupper. Ved å donere penger til disse gruppene og aktivt støtte dem militært slik som Norge gjør, støtter vi altså aktivt Al Qaida affilierte grupper og ønsker at disse skal vinne kampen om Syria – slik de vant kampen om Libya, som i dag ligger fullstendig i ruiner.

Les artikkelen i danske Arbejderen der jeg kommenterer:

“Merkelig at Danmark så naivt støtter Al Qaida affilierte Hvite Hjelmer. De opererer kun i Al Nusra/Sham og andre rebellkontrollerte områder, fotograferes sammen med disses saudi og amerikansk finansierte leiesoldater. De samme jihadistgruppene – deriblant ISIS leiesoldater – er nå iferd med å miste taket på Øst Aleppo der titusenvis av sivile nå reddes ut av Syrias regjeringshær. Har ingen i Danmark sett bildene, får dere ikke tilgang på annet enn sensurert stoff i Danmark? Har dere ikke sett hvordan mennesker, som har vært holdt som gisler i Øst Aleppo i lang tid, nå slippes ut og omfavner syriske soldater i glede over endelig å være fri?»

«Al Qaida affilierte Hvite Hjelmer er opprettet for å skaffe sympati i Vesten for saudi og amerikansk støttet geopolitiske offensiv i Syria, med aktivt mål av å fremme en flyforbudssone lik den vi så i Libya. Altså, at NATO går inn og bomber landet sønder og sammen, og sørger for at Al Qaida grupper får makten.

I borgerkrigsherjede Libya, leder en av NATOs allierte jihadister nå ISIS, – Abdulhakim Belhadj, han ble hyllet av amerikanerne som «viktig frihetsforkjemper» kort tid tilbake.

At Danmark så ukritisk nå støtter Bin Ladens gamle venner og deres kyniske taktikk ved utnyttelsen av barnebilder for å vinne support i Vesten, viser hvor tungt påvirket Danmark er av den skruppeløse propaganda fra USA der ledende amerikanere tjener grovt på destabiliseringen av Midtøsten. Det er på høy tid at Europa frigjør seg fra USAs dominanse og heller bidrar til fred i regionen.»

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com