Home » Europe » Ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen om vikingtid, Tor og Odin, Herland Report
Ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen om vikingtid, Tor og Odin, Herland Report

Ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen om vikingtid, Tor og Odin, Herland Report

Share the article

Vi samtaler med den kjente eksperten på Tor, Odin og norrøn tro, Lars Magnar Enoksen. Han er grunnlegger av den moderne skandinaviske kampsporten “Glimabryting,” som tar utgangspunkt i vikingenes egne bryteformer.

Enoksen forteller levende om vikingtiden i dette Herland Report opptaket og forklarer at feighet – og å unngå kampmodus, ikke våge å sloss – var på vikingtiden ensbetydende med at du snart ville bli drept i kampen.

Vi trenger å kjenne vår egen historie, også om vikingtiden som var en ekspansiv periode i norsk historie. Ofte snakker vi om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen. Nettopp derfor er samtaler med kunnskapsrike personer som Enoksen svært berikende. (Foto: Andreas Lange)

Enoksen snakker også om TV serien “Fryktløse Nordmenn” der kjente skandinaver forteller om vikingtid og viktige nordmenn i historien. Serien ble sett av flere hundre tusen nordmenn og omtalt i en rekke medier. 

Se hele TV serien Fryktløse Nordmenn på Herland Report her, full spilleliste.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

he Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com