Home » Europe » Fryktløse Nordmenn fra Herland Report TV, sett av flere hundretusen nordmenn: Vikingtidens krigere med Georg Olafr Reydarsson
Fryktløse Nordmenn fra Herland Report TV, sett av flere hundretusen nordmenn: Vikingtidens krigere med Georg Olafr Reydarsson

Fryktløse Nordmenn fra Herland Report TV, sett av flere hundretusen nordmenn: Vikingtidens krigere med Georg Olafr Reydarsson

Share the article

2017 var et fenomenalt år for Herland Report TV, med blant annet serien i 8 deler om vikingtiden “Fryktløse Nordmenn”. Se det første programmet der vikingtidekspert og høvding i Njardarheim, Georg Olafr Reydarsson, forteller levende om hvordan vikingtiden begynte, om ekspansjonsfasen i Europa der fryktløse vikinger og handelsfolk reiste til Amerika og langt inn i Midtøsten. (Foto: Andreas Lange)

Reydarsson har vært intervjuet i Wall Street Journal, New York Times, Huffington post, fly- og reiselivsmagasiner i Spania, Tyskland og USA og en rekke andre internasjonale tidsskrifter, deltatt i TV- programmer i Japan, Kina, Russland, Nederland og England – bidratt med kunnskap tilinvestor og medienestor Ted Turner samt en rekke andre.

Se hele TV serien Fryktløse Nordmenn på Herland Report her, full spilleliste.

Fryktløse Nordmenn er TV serien som vektlegger vikingtid og norsk ekspansjon, kristningen av Norge og vår storhetstid. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå 8 programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til. 

Du møter blant annet redaktør og forfatter Vebjørn Selbekk, historiker Halvor Tjønn, pater Pollestad, professor Ola Grytten, OL landslagstrener Kjell Tore Solvang som er den eneste som har rodd Norge på langs, oldebarnet til Fridtjof Nansen, Nicolai Nansen som snakker om sin oldefar og sist, men ikke minst ekspert på norrøn tid, Lars Magnar Enoksen som snakker om glimabryting, Tor og Odin. TV serien på YouTube ble først sendt høsten, 2017.

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Reydarsson forteller om vikingtid i første programmet i Fryktløse Nordmenn, som er TV serien som hyller norsk kultur, norrøne tradisjoner, Tor og Odin, kristningen av Norge. Vi ser også på fenomenet moderne vikinger og samtaler blant annet med Nicolai Nansen, som er barnebarnet til en av Norges største menn, Fridtjof Nansen. 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com