Home » Europe » Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer på ett år
Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer på ett år

Herland Report tall: 13.5 millioner leste artikler og sette programmer på ett år

Share the article

I Norge er redaktører, kommunikasjonsrådgivere og andre særdeles opptatt av diskusjoner rundt hvor mange «views», besøkende eller treff Herland Report har.

Det samme gjelder steigan.no samt alternativer til de tabloide bloggportalene som VG og andre, der journalister i stor grad fungerer som påvirkningsagenter og kommunikasjonsformidlere på vegne av bestemte kapitalkrefter. 

Debatten rundt tall har vi på The Herland Report engasjert oss lite i, da den fremstår absurd og temmelig provinsiell uinteressant ettersom det er tematikken som artikler og TV programmer tar opp er det viktige, ikke tekniske tall. Men siden det over lengre tid har vært så mye snakk om tall, skal vi presentere disse. (Artikkel først publisert i 2018)

Og, vi er veldig fornøyde med tallene og er meget takknemlig til medarbeiderne som gjør dette arbeidet mulig, både på journalistnivå, men også researchere, de mange som deltar på frivillig basis, samt TV produsentene som ofte jobber døgnet rundt for å få programmene ferdig i tide. Tusen, tusen takk!

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet. Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. KLIKK på bildet og se programmene.


Det skrives forøvrig en rekke uriktige påstander her og der. Eksempelvis en artikkel av blogger Terje Alnes fra desember, 2017 der jeg forøvrig fremstilles som «kristenkonservativ», noe jeg i årevis har påpekt i en rekke intervjuer at jeg ikke er.

Det hevdes om The Herland Report «Antall unike besøkende de siste 30 dager: 30.400 (noe som tyder på at Herland overdriver kraftig i egen markedsføring)». I virkeligheten hadde vi 124 000 unike brukere i desember og rundt 800 000 leste artikler på hjemmesiden alene, ref dok.

 

Så til tallene: Fra 1. juni, 2017 til 31.mai 2018 hadde Herland Report følgende tall:

1.287.246 unike brukere, 6.855.381 leste artikler, YouTube kanal 6.231.463 sette videoer.

Altså, totalt for Herland Report nyhetsside og YouTube kanal 13.5 millioner leste artikler og sette programmer.

I tillegg kommer Facebook fordelt på tre Facebooksider med 131.000 følgere, 1.264.278 personer engasjert med likes, kommentarer etc. i perioden og med en total rekkevidde på 25.5 millioner personer.

Noe av det minst viktige i hele verden er det norske kommentatorkorets pludder rundt tall. Det viktige er de humanitære katastrofene vi dekker, vekten på hvilke verdier som gjør verden til et mer rettferdig sted, internasjonal solidaritet, menneskeverd, forsvaret av de upopulære gruppene i samfunnet.

Vi dekker konsekvensene av NATOs angrep på Libya, som skapte en borgerkrig som raser til denne dag med 3 millioner flyktninger, milliarder stjålet fra Libyan Investment Fund, massiv forfølgelse av svarte libyere og en omfattende praksis der de regjerende krigsherrer holder tusenvis fengslet uten lov og dom. Blant annet har vår artikkel av Saif al-Islam Gaddafi om situasjonen i Libya blitt republisert over hele verden.

Syria er vår tids største humanitære katastrofe. Nesten halve befolkningen er på flukt, hundretusenvis drept. Også dette temaet har vi behandlet, med inngående TV samtaler med relevante personer, nå sist prof. emeritus ved PRIO, Ola Tunander. Ukraina er også et tema vi omtaler ofte, samt afrikanske forhold som nesten ingen bryr seg om og Israel.

Vi har et bredt internasjonalt samarbeid med ledende vestlige tenkere og dekker USA forhold fra en annen vinkel enn bloggportaler som VG etc. har valgt å gjøre. Verden er pluralistisk, det bør være sunt å se en sak fra flere sider. Mangfold er ikke samfunnsfienden.

Se Herland Report programmene med mannen som vi mener var Norges mest kunnskapsrike og kompetente Midtøsten ekspert, Walid al-Kubaisi. Nettopp fordi han selv opprinnelig kom fra Irak, med et bredt internasjonalt nettverk og særdeles god kjennskap til Midtøsten, sett innenfra, for deretter å bli norsk og i mange år prege norsk offentlig debatt med inngående kjennskap også til våre europeiske forhold, ble Walid Al-Kubaisis stemme svært viktig for Herland Report. Vi har 8 opptak med Walid. KLIKK på bildet og se en av dem.

Herland Report består forøvrig av to ulike nettsteder: Web-nyhetssiden og Herland Report TV på YouTube (HTV) som samlet og tverrpolitisk tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister, samt flere av USAs mest kjente fjes.

Vi ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Vi samarbeider gjerne med folk fra hele det politiske spektrum og anser ikke det som «farlig».

Fra Norge har vi navn som Usman Rana, Trond Ali Linstad, Brita M. Engseth, Einar Salvesen, Niels Chr. Geelmuyden, Kristin Flood, Lillian Muller, Pål Steigan og en lang rekke andre interessante, kunnskapsrike mennesker som i 25 minutters program forteller om tema de er opptatt av.

Akkurat nå presenterer vi en rekke samtaler med ledende afro-amerikanske ledere i USA, samt nye intervjuer med Milo Yiannopoulos og tidligere senator Ron Paul. YouTube kanalen har rundt 6.4 millioner views, fra vi begynte i juni, 2017. Ref dok.

Hvorfor tall og ikke de hjerteskjærende temaene er viktig for kommunikasjonsfolk og andre journalister er for oss en betydelig gåte. Twitter har blitt en portal der kyniske kverrulanter bedriver sjikane og barnslige personangrep heller enn å diskutere sak.

Har vi virkelig så lite å gjøre i Norge at slikt tull blir pressens hovedsaker? Er det null empati med andre folkeslag? Har vi ikke lenger et hjerte for de svake?

De som opplever urettferdighet og som lider urettmessig? Hvorfor i alle dager betyr det noe som helst hvorvidt en artikkel har 10 views eller 100 000, når temaet som tas opp gir ny informasjon som kan hjelpe oss til å se en konflikt med mer nyanserte øyne?

Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger. Er ikke poenget at vi skal lære å forstå hverandre bedre, for å unngå unødige konflikter, både på verdensbasis såvel som her hjemme i andedammen? Eller – er poenget egentlig å opprettholde konflikt, sørge for flere kriger, mer hat mellom grupper og enda mer kaos i Europa og i Vesten forøvrig?

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com