Home » Europe » Intervju med Norge IDAG: Herland Report når internasjonalt ut og interessen eksploderer – Hanne Nabintu Herland
Intervju med Norge IDAG: Herland Report når internasjonalt ut og interessen eksploderer – Hanne Nabintu Herland

Intervju med Norge IDAG: Herland Report når internasjonalt ut og interessen eksploderer – Hanne Nabintu Herland

Share the article

Artikler og tv-programmer på Herlands nettsteder ble lest og sett ti millioner ganger i fjor. Kanalen har 30 000 abonnenter med snart 6 millioner sette programmer i løpet av ett år.

Interessen for Herland Report, som både har en nyhetsside og en YouTube-basert TV-kanal, har eksplodert, sier Hanne Nabintu Herland til Norge Idag.

Hun har nå team i tre land som leverer stoff til sidene.

– Ikke minst er vi store i Midtøsten. Vi publiserer også TV-programmer direkte på Facebook som dermed når enda flere. Bare Facebook-sidene våre runder i disse dager 100.000 følgere, forteller Herland. Hun opplyser at hun nå også skriver fast for flere av USAs største konservative aviser. – Selv er jeg ikke så opptatt av tallene, men sakenes innhold, at perspektivene kommer fram, poengterer hun.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Klikk på bildet og se Herland Report TV programmer, som når millioner årlig med dyptpløyende samtaler med ledende intellektuelle, fritenkere, forfattere og aktivister internasjonalt.

 

 

Motvekt mot totalitære krefter

Hun mener suksessfaktoren er at Herland Report tar opp tema som ofte ikke omtales i hovedstrømsmediene.

– De ledende norske mediene snakker jo nå med en så unison stemme at det er helt totalitært, og meget skremmende, sier Herland.

– Enten man leser Aftenposten, VG eller Dagbladet står jo det samme overalt, mens kommentatorene kappes om å være enige. De fremstår som en gruppe avhengig av hverandres bifallende ros. Følger du Facebook, ser du tydelig hvordan medie-subgruppen i samfunnet hele tiden liker og bifaller hverandres stoff. Man er så politisk korrekt at det er fordummende.

–  Dette har vi også skrevet meget om på Herland Report. For eksempel er det helt utrolig at Jonas Gahr Støre aldri har blitt stilt til ansvar for Libya krigen. 1 million mennesker måtte flykte, Norges jagerfly bombet dokumentert tilfeldige mål i Tripoli, Støre og Stoltenberg var her ansvarlige. Null har skjedd og det viser graden av politisk korrupsjon i Norge.

Så langt har den norske politiske korrupsjonen gått at vi ikke engang stiller våre egne politikere til ansvar når deres feilvalg bidrar til at tusenvis blir drept. En politiker kan lyve så mye han vil, uten at det får konsekvenser? Det er helt uforståelig for meg at noen kan stemme på Arbeiderpartiet så lenge de har en krigsforbryter til leder. Mannen burde jo vært sendt til Krigsforbryterdomstolen i Haag. Eller er det bare afrikanere og serbere vi sender dit?

Herland Report TV har flere intervjuer med biskop Harry Jackson, som kom rett fra møte med President Trump da han ankom studio. Programmene handler om analysen om hva som gikk galt i det amerikanske samfunnet og hvorfor de sliter betydelig innenriks. KLIKK på bildet og se programmene.

Giske-saken og #MeToo der media dømmer uten bevis

Hanne Nabintu Herland nevner Trond Giske-saken.

– Det er en skandale at avisene misbrukes til å ensidig hetse en mann som ikke engang, hva jeg har sett, har brutt norsk lov. Hvem har han voldtatt? Ingen. Dette barnslige fokus på at «en kvinne ble tatt på låret for 15 år siden», «ble kysset på et nachspiel» og en lang rekke udokumenterte anklager svelges bevisst og rått av de politisk kontrollerte mediene.

– Som om det er forbudt å gå på naschpiel i Norge, eller flørte når man er singel for den del. Giske mistet deretter sin posisjon i Arbeiderpartiet. Det sier jo alt man trenger å vite om Arbeiderpartiet, sier hun.

– Politiske krefter brukt den nåværende «amerikanske MeToo» bevegelsen for å kvitte seg med Giske, det skjønner jo alle tenkende mennesker. Hvem tjente på Giskes avgang? Det er det eneste spørsmålet som bør stilles, men journalister som forsøkte å ta dette opp, ble jo truet med sine stillinger og fortalt at det de skulle var «å kopiere det som Aftenposten skriver». Det er jo en ren skandale at media nå kun er maktas forlengede hånd. Alle ser det og tilliten til mediene nærmer seg null. Derfor søker folk til andre medier der ulike perspektiver fortsatt belyses, selv om også Facebook og Google hindrer alternative stemmer å nå ut.

Har lesere over hele verden

– Vi publiserer også mye på engelsk, også skandinaviske intellektuelles, aktivisters og journalisters arbeid, fordi det er vanskelig for det internasjonale samfunn å følge med på hva som skjer i Skandinavia på grunn av språkbarrieren.

Å publisere på engelsk er viktig for å nå ut. – Vi publiserer også mye på engelsk, sier hun, – også skandinaviske intellektuelle, aktivister og journalisters arbeid fordi det er vanskelig for det internasjonale samfunn å følge med på fremoverlente intellektuelles arbeid i Skandinavia på grunn av språkbarrieren. Hvem leser norsk? Vi er jo bare 5 millioner, det blir som å lete etter nyheter fra Estland. Man må jo kunne språket for å forstå det som skrives, Google Translate er halvdårlig.

– Det blir som å lete etter nyheter fra Estland. Man må jo kunne språket for å forstå det som skrives, sier Herland og nevner at Google Translate er halvdårlig.

Click and buy here.

Ny bok presentert i USA

Hanne Nabintu Herland var nylig i USA for å presentere sin nye bok: «The Culture War. How the West lost its Greatness». I den forbindelse ble det tatt opp en lang rekke nye Herland TV (HTV) programmer.

– Her så vi også den brede interessen for denne typen motstrømsprosjekter der folk får høre andre sider av sakene enn det ensidige bildet som legges frem av mainstream media.

Hun forteller at folk i USA er like fortvilet som i Norge.

– Over 90 prosent av de amerikanske mediene eies nå av seks konserner, som igjen har betydelige eierinteresser i våpenindustrien. Det er ikke rart at vi ser kriger over hele verden som er iscenesatt av den amerikanske eliten. Det er business, rett og slett, og norske aviser framstår som papegøyemedier som kun repeterer den styrtrike, globalistisk orienterte USA-elitens forretningskonsept: At alle bør hate hverandre, slik at krig er resultatet. Dermed tjener disse milliarder, sier hun.

– Husk også at norske medier mottar rundt 8 milliarder fra staten årlig, med slike skyhøye pengesummer er det åpenbart at staten legger føringer på hva mediene får lov til å skrive, uten å miste pressestøtten.

Medieelitens ensretting

Herland mener at ensrettingen i norske medier nå er på sitt desidert verste.

– Det er som å lese gamle dagers propagandaaviser. Enten man leser Aftenposten, Bergens Tidende, VG eller snart også Klassekampen, så får du nøyaktig samme budskap, sier hun.

– Man presenterer kun én side av saken, stikk i strid med det tradisjonelle vestlige idealet om å belyse en sak fra flere sider. Slik har mediene og deres passe arrogante redaktør- og kommentatorkorps blitt papegøyemedier som fungerer som mikrofonstativ for de neo-konservative amerikanske elitenes krigshissing verden over. Man står traust på linje med det amerikanske Military Complex, som president Eisenhower så glødende advarte mot i sin tale fra 1960. Storkapitalen eier etterhvert de demokratiske prosesser og styrer samfunnet dit de vil.
– Problemet er også at norske medier ledes av mennesker som likte seg på 1970-tallet, og de vil absolutt ikke inn i det 21 århundre. Man håper så inderlig at måten verden ble betraktet på da de var unge, altså 1960-tallet, skal kunne beskrive verden også 50 år etter. Også dette er en skandale, at staten betaler for denne typen regressiv, utdatert tenkning. Rundt 8 milliarder deles som sagt ut til disse avisene og TV kanalene årlig, det er helt ufattelige summer.

Vil ha fram mangfoldet

Herland mener det er viktig å få frem flerfoldighet, pluralitet og forskjellige meninger.

– Vi skriver om sider ved saker som ofte ikke belyses i mediene. Flerfoldighet, pluralitet og forskjellige meninger er nettopp det viktige å få frem.

– Deretter kan folk bestemme selv hva de vil legge vekt på, men den må være basert på faktaopplysninger og ikke bare en side av saken.. Det er valgmuligheten som er viktig. Det er jo dette som snart ikke er lov i de ledende mediene. VG er notorisk. De fremstår som den amerikanske maktelitens propagandakanal, det må være flaut å være journalist i en slik avis. Journalistens rolle blir jo å skrive artikler som bekrefter elitens maktperspektiv. På journalisthøyskolen lærte man det stikk motsatte, om etikk og helt andre prinsipper.

Herland Report har team i tre land nå, og sier at hun i tillegg samarbeider bredt med ledende intellektuelle over hele den vestlige verden.

– Mange er svært frustrert over alt hatet mot andre nasjoner som spys ut i media, og etterlyser nyanseringer.

Hanne Nabintu Herland forteller at listen nå er lang over internasjonalt kjente journalister og forfattere som de har tatt opp programmer med og jevnlig publiserer artiklene til.

– I programmene, ofte 25 minutters opptak og vi bruker også kortsegmenter med ett enkeltpoeng som vi vektlegger, her får en kunnskapsrik person god tid til å snakke om viktige tema og slik gi oss sin kunnskap og vise oss hans perspektiv på internasjonal politikk, Vestens nedgang, kulturkonflikter, religion og behovet for nasjonal suverenitet, sier hun.

Ny livsstilsseksjon

Nå har hun også nylig lansert en livsstilseksjon.

– Vi har programmer om alternativ helse, holistisk tenkning, parforhold, sex, familieliv og feminisme. Vi ser på 1970-tallsfeminismen i et meget kritisk lys og anser denne mannsfiendtlige tenkningen for å være en av vår tids største blundere.

– Nylig hadde vi artikler med Edgar Paasche på nyhetssiden som er ute med ny bok «Det feministiske Manifest. Sannheten om vår tids mest demoniserende ideologi».

The Herland Report, som når millioner årlig, har også et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, sex, familie, den åndelige dimensjon, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller. KLIKK på bildet og se programmene.

Herland mener at 1970-tallsfeminismen har skapt svake kvinner med lavt selvbilde, som hele tiden tror at verden er imot dem og at mannen er skyld i alt som kan gå galt.

– Det forundrer meg hvor mye dårlig selvbilde norske kvinner har, men etter 40 år med denne typen kvinnefiendtlig tenkning, er det kanskje heller ikke rart at så mange damer tror at de er «ofre for patriarkatet». Selv kjenner jeg meg hjemme i Sufragette-bevegelsens feminisme, den som kuliminerte rundt 1920. Jeg tror den bevegelsen hadde langt mer konstruktive program.

– Hvordan finner du intervjuobjektene?

– Det er nok min faglige bakgrunn og mangeårig arbeid innen feltet som har gitt meg tilgang på svært mange spennende «kjendiser» og stemmer i Skandinavia, samt de senere årene internasjonalt.

– Jeg er jo religionshistoriker og har i mange år arbeidet, først innad i norsk offentlig debatt, og de senere årene bredt internasjonalt. Jeg har et herlig internasjonalt nettverk der vi står sammen i gode fellesskap. Ut fra disse miljøene ble det aktuelt å rette fokus mot Norge og Skandinavia igjen og bidra med Herland Report TV (HTV), sier hun.

Herland opplever at det nå fosser inn forespørsler fra England, USA, Tyskland, Afrika, Italia og andre land.

– Da vi var i USA, samtalte vi blant annet med Milo Yiannopoulos, tidligere kongressmedlem og presidentkandidat Ron Paul, professor Paul Craig Roberts, Harry Jackson og mange andre kjente mennesker. Programmene kommer utover våren, opplyser hun.

Viktige stemmer

Intellektuelle, professorer, forfattere, aktivister og journalister som er selvstendige i sin tenkning er det hun har vært på jakt etter. Folk som våger og evner å snakke om perspektiver som media ellers fortier. Herland er ikke så opptatt av om de står på venstre- eller høyresiden.

– Hvordan er det å reise rundt og intervjue disse amerikanerne du har truffet i det siste?

– Joda, festlig nok. Jeg er jo oppvokst i amerikansk og afrikansk kultur og kjenner de kulturelle kodene godt. Særlig hyggelig var det å se den brede oppslutning vi fikk blant ledende amerikanske intellektuelle for vår linje. Pappegøyejournalister og redaktører som kun oversetter det de leste i Wall Street Journal eller ultra-politisk korrekte New York Times er vi ikke interessert i, disse sier jo bare nøyaktig det samme som vi har hørt fra media i årtier.

– Vi har nå fem Harvard–professorer som gjerne blir intervjuet av oss neste gang vi er i USA. Og en rekke Washington-baserte, kjente mennesker.

– Som sagt, folk er veldig fortvilet i USA også over de totalitære tendensene i samfunnet, som mediene også der kun viderefører uten omtrent ett eneste spørsmål til den dramatiske avdemokratiseringen som pågår i USA. Kanskje ikke så rart, i og med at mediene eies av disse pengesterke som tjener på avdemokratiseringen. Alle vil jo ha en lønn, og den som motsetter seg trenden, mister raskt både jobb og anseelse. Det er virkelig totalitært, sier Hanne Nabintu Herland.

– Vi er heller ikke opptatt av om de står på venstre- eller høyresiden, en kategoriseringsakse som uansett utspilte sin rolle på slutten av 1980-tallet. Aksen autoritære eliter versus befolkningens interesser ser ut til å være en mer treffende kategoriseringsmodell i dagens politisk landskap. Venstre-Høyre- forklaringsmodellen evner ikke lenger å beskrive virkeligheten nettopp på grunn av avdemokratiseringstrendene i Vesten, som mediene notorisk utelater å problematisere. Moderne liberale, konservative og kulturradikale har endt opp med å laste ned den samme globalistiske narrativen. La oss legge til den høyst politiserte Kirken og brorparten av de kristelige frimenigheter som holder påfallende kjeft i offentligheten i en tid der biskoper burde flerret sine kapper og kirkelederes røst burde vært hørt fra hustakene.

– Stillheten fra de såkalt kristne innebærer en likegyldighet og feighet som står i total kontrast til den revolusjonære, radikale Jesus’ budskap om rettferdighet, sosiale engasjement og nærvær i datidens offentlighet. Venstresiden står heller ikke lenger opp for sine opprinnelige, konstruktive idealer som anti-krig, solidaritet med de fattige og støtte til arbeiderklassen. Høyresiden aksepterer stilltiende en stadig mer hedonistisk livsførsel, kombinert med en hensynsløs kapitalisme blottet for moralitet, og neo-konservative tanker uten respekt for nasjonalstatens suverenitet. Kirken smuldrer opp som en sosialdemokratisk folkekult i knugende politisk korrekthet.

Herland Report vil bryte med norsk fryktkultur

– Vi ønsker i Herland Report også å bidra til at janteloven mister noe av sitt grep – i den grad det er mulig i Norge – og at folk skal våge å si sin mening. Vi lever jo i en knugende fryktkultur, der medias rolle som mobbens ledere er markant negativ. Fragmentering, splittelse, fokus på at etnisk tilhørighet definerer hvorvidt en person er god eller ond, – «de onde» er da definert som «utlendingene».

– Vi har også hatt en abortkultur som har fjernet rundt 600 000 menneskebarn fra Norge, nå importerer vi omtrent samme antall fra Midtøsten og andre land. Der er folk glade i barn og vil ha flest mulig. Vi tenker ikke over at vår abortpraksis definerer slutten på folketallet. Det tradisjonelle Norges tid er over, slik vi kjente det, og vi har valgt det selv blant annet ved å ikke legge vekt på reproduksjon. Et land uten barn blir naturlig overtatt av andre og mer barneglade kulturer.

– Abortpraksisen vår har vært en katastrofe for Norge, – også her holder jo de kristne kjeft i dag. Forresten har vi flotte samtaler med presten, abort-motstanderen og aktivisten Ludvig Nessa i kommende Herland Report TV programmer. Han har blant annet med aktivist-dukkene som han og Børre Knudsen brukte, av et 12 ukers foster i studio.

– Folk tenker ikke, det er problemet. Vi ønsker å bidra til folkeopprør mot makta, i god tråd med det som de gamle kommunistene snakket om. Og så fremhever vi aktivister – disse individuelle stemmene i et samfunn som våger å gå på tvers og bidra til forandring.  Vi trenger moralsk opprustning i Norge og ta et skritt bort fra den knugende hedonismen som nå preger alt. Det må bli mer snakk om dannelse, høflighet, godhet, respekt for forskjellighet for religionsfriheten igjen.


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com