Home » Europe » Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby til Herland Report
Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby til Herland Report

Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby til Herland Report

Share the article

“Hvis vi prøver å endre på det vi egentlig vet er sant, så havner vi i en indre konflikt og dermed oppstår det en forringing av det jeg vil kalle den mentale folkehelsen. Vi blir en gjeng med hodeløse høns og veldig sårbare for autoritære krefter”, sier Hans-Erik Husby, alias Hank von Helvete, til Herland Rapporten. Se det første av flere programmer HER.

“Det som skjer når media og den offentlige virkeligheten blir upålitelig, og autoritær og forfølgende, – slik som det er nå, basert på “sannheter” som vi egentlig vet ikke stemmer, da vil det oppstå et behov blant folk for å søke sannhet andre steder.”

“Min analyse,” sier  Hans-Erik Husby, “av det som skjer nå er at folk vet at de blir desinformerte av den etablerte pressen. Og faktisk er dette en så stor etablert sannhet i folket, at avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon og sier at de driter i det. Det du da ser er den siste delen av en løgns levetid. Løgn har en veldig kort levetid, faktisk, sannhet har en egen evne til å drepe løgn over tid. Og når løgnen begynner å bli avslørt, da blir den sinnsyk fordi den vil tviholde på seg selv. Og derfor får du et rabalder uten sidestykke, som det oppleves nå i media og i digitale medier.”

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

“Det du ser er egentlig et løgnsamfunn på vei ned, er det blir borte vil det oppstå et vakuum – der det før var løgner – og det må fylles med en eller annen form for sannhet. For vi mennesker er i bunn og grunn gode, vi ønsker at ting skal være sant, virkelig og godt. Vi ønsker at ting skal være redelig og oppriktig, og få muligheten til å rette opp det gale vi har gjort.”

“Dette er det som foregår nå. Jeg vil kalle det et paradigme skifte i folket som søker en form for sannhet. Det er blitt manifest nå at løgner har fått styre og råde for lenge i vårt samfunn. Det er på en måte positivt, for det vil gå bra tilslutt, jeg er optimistisk og tror alltid at det vil gå bra tilslutt. Men i denne tiden her vil det bli en enorm åndelig krig om hva som er sant og hva som er løgn.”

Se hele den første av flere samtaler med Hans-Erik Husby, alias Hank von Helvete på Herland Rapporten om den autoritære utviklingen i Norge.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

2 comments

 1. Avsnitt 1: ja. Avsnitt 2 og 3: ja. “sannhet har en egen evne til å drepe løgn over tid” – ja! Godt formulert.

  Så kommer noen innvendinger:
  “For vi mennesker er i bunn og grunn gode, vi ønsker at ting skal være sant, virkelig og godt. Vi ønsker at ting skal være redelig og oppriktig, og få muligheten til å rette opp det gale vi har gjort.”
     Jeg synes ikke våre historie, og faktisk heller ikke vår biologi, bekrefter at vi essensielt er gode. Vi er opportunister som ser etter muligheter for å få det som vi vil, vi er intelligente “tricksters”. Vi vil det gode og det sanne, ja men vi vil at ANDRE skal være sannferdige og gode. Selv vil vi dreie på sannheten ettersom det passer i vårt personlige kram. Derfor er det hyggelig at det finnes optimister som Husby, men jeg selv er temmelig dyster: Det går aldeles ikke bra “til slutt”, hvis ikke 1) det gis ubestemmelig lang tid til å manifestere seg, og 2a) mange nok klartseende mennesker arbeider både særs intelligent og særs iherdig og særs langsiktig for å hjelpe det gode og sanne frem, eller 2b) det dårlige og usanne nokså tilfeldigvis går over ende, mer eller mindre tilfeldig, eller fordi det pga indre mangel på sannhet er ufunksjonelt og ikke klarer å holde det gående i lengden, eller 2c) ved en oppstand (farlig farlig, det kan tenkes å lede galt av sted, som så mange revolusjoner gjør). Sannhetens evne til å danke ut løgnen er virkelig, men løgnen kan erstattes av andre løgner, slaveri av nye former for livegenhet.

 2. Hanne Nabintu Herland sier i videoen at dette er den andre samtalen. Jeg ser det ligger en liten artikkel her:
  https://www.hannenabintuherland.com/otherregions/hank-von-helvete-hans-erik-husby-til-herland-rapporten-autoritaer-utvikling-i-norge/
  men videoen som ligger under de tre avsnittene, er den samme som ovenfor. Det er litt forvirrende: Finnes det noen video av det Herland regner som den første samtalen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com