Home » Europe » ABC Nyheter: Herland hudfletter “gigantisk PR kampanje” for White Helmets – Herland Report
ABC Nyheter: Herland hudfletter “gigantisk PR kampanje” for White Helmets – Herland Report

ABC Nyheter: Herland hudfletter “gigantisk PR kampanje” for White Helmets – Herland Report

Share the article

ABC NYHETER: – Med organisasjonen White Helmets i spissen, som står tett på al-Qaida i Syria og finansieres fra Vesten, foregår det nå en gigantisk PR kampanje så preget av USAs krigspropaganda, at jeg ikke har sett maken. Det sier forfatter, debattant og religionshistoriker Hanne Nabintu Herland til ABC Nyheter. 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report nyhetssiden og nett-TV når millioner årlig. KLIKK på bildet og følg programmene med noen av Vestens ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere og aktivister. Her med tidligere norsk ambassadør til Saudi Arabia, Carl Schiøtz Wibye.

Sitat ABC Nyheter: “Hun befinner seg i Midt-Østen og skriver en kritisk bok om konfliktene i regionen og Vestens rolle i dem. En bok som ifølge Herland selv vil avsløre en rekke elementer ved nettopp White Helmets som vil sjokkere mange.

På sin facebookside går hun knallhardt ut mot hjelpearbeiderne med de hvite hjelmene, som redder folk fra bombeherjede ruiner i Syria, organisasjonen White Helmets (Hvite hjelmer).

White Helmet regnes som en av favorittene til å få Nobels fredspris fredag.

– Hva har du imot White Helmets?

– Jeg har fulgt med på organisasjonen White Helmets, som plutselig kom på banen. De finansieres av USAID [USAs «Norad», journ. anm.], med tette kontakter til en rekke vestlige organisasjoner.

– Vi vet de kun opererer i jihadist-kontrollerte områder med Jabat al Nusra som er al-Qaidas Syria-divisjon, med militære strukturer finansiert av Saudi Arabia og Qatar, land som er blant verdens minst demokratiske, svarer Herland.

– Vi har ikke lært. Det er et paradoks at den ledende militære guvernøren i Libya som NATO hjalp til makten, ble ISIS-leder i 2015, legger hun til.

Hanne Nabintu Herland mener spørsmålet om vestlig innblanding i Midt-Østen angår Europa på det sterkeste.

Hun oppsummerer at veldig mange av våre muslimske innbyggere med rette er sinte på at Vesten er så engasjert i kriger i Midt-Østen. – Vi hadde også sluppet mye terrorisme hvis vi overlot Midt-Østens konflikter til dem som bor i de landene. Så kunne vi håndtert Europas problemer, mener Heland, som ikke ønsker å opplyse om hvilket land hun oppholder seg i.

Les resten i ABC artikkel.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

One comment

  1. Per Einar Svendsen

    If Al qaida (white helmets) get Nobels peace price, as obama. It will be a great victory for every extremist in the world. Our elite suport them as the Obamaadministrasjon do because they broke down cristianity. We are lead by a bunch of satanists.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com