Home » Europe » Amal A. Wahabs åpenlyse propaganda og uimotsagte støtte til terrorister i Syria – Eva Thomassen, Herland Report
Amal A. Wahabs åpenlyse propaganda og uimotsagte støtte til terrorister i Syria  – Eva Thomassen, Herland Report

Amal A. Wahabs åpenlyse propaganda og uimotsagte støtte til terrorister i Syria – Eva Thomassen, Herland Report

Share the article

Journalist i Klassekampen, Amal A. Wahab er et klassisk eksempel på den type propagandajournalistikk som gjør at den vestlige befolkningen ikke får et nyansert bilde av Syria krigen.

Den skandaløse vestlige støtten til terroristgrupper preger aktivt vestlig strategi med USA i spissen, til tross for den omfattende dokumentasjonen som viser at det er terrorgrupper som støttes. Og journalisters rolle er å utelate viktig fakta som kan nyansere bildet.

Wahab refererer i Klassekampen til “en kilde” som sier sivile ikke tør å flykte fra øst-Ghouta i frykt for å bli drept av regjeringshæren. La oss se nærmere på denne påstanden og den klassiske maktspråkbruken som gjennomgående preger Wahabs propagandautspill til støtte for terrorister. Vi skal deretter se på deler av informasjonen som foreligger om Ghouta, elementer som notorisk fullstendig utelates i vestlig presse.

Og foreslår ærlighet som bedre strategi i Syria: Vestlige land som Norge og USA bør erkjenne at man befinner seg i landet ulovlig, i strid med internasjonal lov og at hensikten er å fjerne Iranvennlige Assad, ta amerikansk kontroll over landets oljeressurser, splitte landet i biter for å svekke Irans påvirkning i regionen. Samt at man er villig til å ofre millioner av sivile syrere for å oppnå dette geopolitiske målet.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

About The Author

Eva Thomassen er sosiolog og krigsreporter med vekt på Syria krigen. Hun har mangeårig erfaring fra Syria, har bodd og arbeidet der, og i en årrekke reist til Syria under den pågående krigen. Hun samarbeider med en rekke av Vestens internasjonalt kjente aktivister og skriver artikler for å belyse den type fakta som skjules i vårt sensurerte mediebilde. Thomassen har i lang tid påpekt at medienarrativen vi presenteres for i Norge er svært farget av krigspropaganda og ikke i tråd med prinsippet om respekt for nasjonal suverenitet og internasjonal lov.

Photo: Times of Islamabad.

Klassekampens politisk korrekte nyheter om Øst- Ghouta. Amal A. Wahabs 9 kilder

Amal A. Wahab, som følger den frihetsinnsnevrende trenden blant vestlige journalister, der journalistens rolle er å bekrefte den politisk-korrekte narrativen, forteller hun oss at et ”regimefly” (igjen den notoriske journalist-propaganda. Det er snakk om den lovlig valgte regjeringen i Syrias fly, ved siste valg hadde Assad 88 % av stemmene i landet) støttet av russiske kampfly intensive bombinger av Øst-Ghouta.

Hun skriver videre med SOHR som kilde at ”regimets bakkestyrker kontrollerer en tredel av Øst-Ghouta”. (La meg hevde at det kan umulig fortsatt finnes journalister som ikke er klar over at SOHR består av en mann som sitter i sin leilighet i Coventry, England, som siden krigens begynnelse har vært sitert av omtrent samtlige vestlige aviser som sannhetsvitne rundt hva som skjer innad i Syria. Wahab siterer også denne mannen som kilde, fullstendig ukritisk).

Videre skriver hun at opprørerne (merk utelatelse av omtale som terrorister. Da Wahab omtalte Brussel terroren, ble gruppene omtalt som terrorister. Når de befinner seg i Syria og gjør terror der, er de derimot “opprørere”) har vært i forhandlinger med Russland, men partene ble ikke enige om en våpenhvile. Wahab forteller oss at Russland og Damaskus
har opprettet en korridor der folk kan ta seg ut av Øst-Ghouta, men AFP forteller at ingen benytter seg av den. Hvem er “ingen” i dette tilfellet? Hvorfor forteller ”Mahmoud Darwish”, leder av bistandsorganisasjoner i Øst-Ghouta, at ingen tør i bruke korridoren? Merk at Wahab utelater effektivt å fortelle at de frykter de vil bli arrestert eller drept av regjeringshæren.

I følge BBC har opprørere trukket seg tilbake fra deler av Øst-Ghouta for å regruppere sine styrker- for å kjempe videre mot regjeringshæren. Videre refererer hun til den syriske avisa ”al-Watan” som opplyser at president Bashar Al-Assad vil fortsette med offensiven til området er ”rensket for terrorister”. Wahab skriver videre at Assad har sagt i en uttalelse om anklagene om en humanitær krise i Øst-Ghouta er ”en latterlig løgn”.

FN derimot har beskrevet at situasjonen som prekær. I går kom 46 lastebiler inn med humanitær bistand til 27 000 mennesker. Så har FN fått klarsignal til å levere bistand til 70 000 mennesker fram til torsdag. Til slutt får hun med at WHO sier til Reuters at syriske myndigheter konfiskerte en del medisinsk utstyr før kolonnen fikk slippe inn.

 Andre har også nyheter om Øst-Ghouta, men disse sensureres notorisk bort i vestlig presse

I et intervju med president Bashar Al-Assad 3. mars sier han dette om situasjonen i Øst-Ghouta.
Han mener det er ingen motsetning mellom å få nødhjelp inn i Øst-Ghouta og å føre militære kamper mot terrorgrupper samtidig. Han kommenterer vestenes ”politiske ordbok” som en ordbok fylt med løgner. Denne USA-ledede koalisjonen begår daglige massakre på sivile i Hasaka, Deir Ezzor og hva de gjorde i Raqqa.
Presidenten uttaler videre at hver gang den syriske hæren gjør framskritt i kampen mot de samme terrorgruppene som Europa er engstelig for å få over på europeisk jord, reagerer Vesten negativt. Det er det som nå skjer i Øst-Ghouta.

Det syriske nyhetsbyrået SANA opplyser at hykleriet til landene i FN våpenhvilen og anklagene mot den syriske regjeringen og Russland har gitt terroristene i Ghouta støtte til å fortsette kampene mot Damaskus og hindrer kampen mot terrorgruppene i Øst-Ghouta.

Det kommer masse nødhjelp inn i Øst-Ghouta

Syrias Røde Halvmåne opplyser på sine hjemmesider. Syrias Røde halvmåne fikk i dag inn 270 tonn med mat og utstyr til befolkningen i Øst-Ghouta.

“The Syrian Arab Red Crescent (SARC) and humanitarian partners delivered 46 truckloads of food relief aid for 27,500 people and health items for more than 70,000 people inside Duma in eastern Ghouta. The convoy included aid from the International Committee of the Red Cross (ICRC), the United Nations, and SARC. The truckloads included food baskets, flour, medical supplies, a kidney treatment facility, baby milk and nutritional foods.
The Syrian Arab Red Crescent included a mobile clinic to support SARC’s medical facilities functioning in Duma, and to provide rapid primary healthcare to children and vulnerable people.”
Eng. Khaled Hboubati, SARC’s President said:

“SARC volunteers and staff stand ready 24/7 to deliver humanitarian support to all people in need in Syria”. He added, “this convoy to Duma/Eastern Ghouta is the first one as approved by the humanitarian aid monthly plan of the Syrian High Relief Committee”.

RT opplyser at folk som forsøker å flykte gjennom de humanitære korridorene blir skutt og drept. Natt til søndag klarte soldater å redde 2 barn , Fatima og Hamsa, som forsøkte å flykte sammen med foreldrene sine. Begge foreldrene ble drept av snikskyttere.

Mother Superior Agnes Mariam de la Croix, en nonne som har bodd i Syria i mange år, beskriver situasjonen i Øst-Ghouta på denne måten. Mother Agnes var også den modige damen som fortalte verden at gassangrepet i nettopp Øst-Ghouta i 2013 var fabrikkert av nettopp de terrorgruppene som den syriske hæren kjemper mot i Øst-Ghouta nå. 

Det er etablert et senter i Syria “Russian Reconciliation Center” som opplyser at mange har forsøkt å flykte, men er blitt stoppet av terrorgrupper.

”An estimated 300 civilians would like to leave the neighborhood but were stopped by the militant faction Jaysh al-Islam on Wednesday, which controls a large portion of Ghouta. Civilians gathered near one end of a humanitarian corridor designated by the Syrian forces, but mortar strikes from the militants targeted the corridor, making it unsafe”, the center reported on Wednesday.

Det er en rekke militære grupper som har sluttet seg til kampene om å befri Ghouta. Blant dem “The Jerusalem Brigade and the Palestinian Liberation Army”.

Palestian Liberation Army The Chief of Staff of the Palestine Liberation Army is in Syria the commander of the Jerusalem Brigade, Mr. Mohammed Al-Sa’id, (OLP) opplyser
“The Jerusalem Brigade and the Palestinian Liberation Army fight against terrorism in Syria.
Today they met in Damascus in order to clean Ghouta and make fall the masks by the faces of the Americans and those who are collaborating with them.
Today Palestine proves its stand with the axis of resistance, in participation with the Syrian Arab army against terrorism.

Syriske militærkilder opplyser de har tatt til fange 2 offiserer fra Saudi Arabia og en fra England. Arbeidet med å befri Øst-Ghouta er meget komplisert fordi hele området er dekket av kilometervis med tuneller hvor opp mot 20 000 terrorister er gjemt.

Vanessa Beeley har en rekke ganger vært i Syria. Hun var i Øst-Aleppo i dagene bydelen ble befridd. Hun sier det som skjer i Øst-Ghouta er en reprise av hva som skjedde da Øst-Aleppo ble berfridd.

”The parallels between East Ghouta and East Aleppo are unmistakable. The same media hysteria is being rolled out to protect the NATO-member-state-sanctioned terrorist groups that have been occupying the eastern suburbs of Damascus. Just as in East Aleppo, these western backed, armed groups have ruled civilians living under their occupation with a regime of fear and extremist oppression”.

Ved Oscarutdelingen i natt ble Bana vist fram som en frihetsgudinne.

Pål Steigan har i dag en artikkel hvor han omtaler løgnene vi blir fortalt. Han nevner White Helmets spesielt som en kilde mediene og FN bruker til å rettferdiggjøre mer krig i Syria.

Så viktig er det å promotere krig i Syria at en 8 år gammel jente som bodde sammen med familien sin i Øst-Aleppo ble medienes kilde.

De brukte hva hun skrev på twitter som kilde for hva som foregikk i Øst-Aleppo.

En jente hvis foreldre tilhørte jihadistene. Bana ble et begrep. Hun og White Helmets er to sider av samme sak. Dessverre vises det ingen nåde når det kommer til å promotere krig mot det syriske folket. Bana er tross alt kun et barn. Ved Oscarutdelingen i natt ble Bana vist fram som en frihetsgudinne.

Amal A. Wahab bruker pennen til å befeste ren propaganda

Amal A. Wahab bruker 9 kilder til å beskrive situasjonen i Øst-Ghouta for oss. Gjengitt i Klassekampen 6.mars 2018. 9 kilder er mange, men de representerer alle samme part i konflikten. Wahab har ikke innhentet opplysninger fra den 10.kilden, kilden som omtaler hva krigen i Øst-Ghouta handler om.

Ordet terrorist må være for smertefullt å bruke for Klassekampen siden de bruker en journalist som skriver om alt mulig annet enn hva som faktisk skjer i Øst-Ghouta. La meg for ordens skyld legge til at statsstøttede Klassekampen mottar om lag 40 millioner i pressestønad fra staten. Bare for å ha sagt det.

Hun skriver som et telegrambyrå. Et telegrambyrå eid av nettopp terrorgruppene i Syria, nå stasjonert i Øst-Ghouta. Hva skal holdes hemmelig og hvorfor? Hvorfor skal det være nødvendig å fortsette med å lyve?

Er det for å beskytte det syriske folket og den syriske hæren som kjemper mot terrorgruppene i Øst-Ghouta? Terrorgrupper som har drept 11 000 mennesker i Damaskus og skadet 30 000 som er blitt invalide for livet? Neppe. Dette er et mønster. Et bedrag og løgner fabrikkert for å lure oss vanlig mennesker. Få folket i Vesten til å ikke forstå at våre regjeringer betaler terrorister for å drepe det syriske folket.

Wahab er ikke den eneste journalisten i Vesten hvor det drypper blod av pennen. Det gjør det av hele den vestlige medieverden. Kanksje Wahab og andre tror syere har glemt sviket deres da kampene stod på i Øst-Aleppo?

Wahab skriver ikke på vegne av det syriske folket. Hun skriver på vegne av Det Muslimske brorskapet, salafistene i den syriske ”opposisjonen”. Da blir det etter 7 år det syriske folket det plutselig er noe i vegen med. Vi må skifte ut Folket. Wahab og andre støttespillere av terroristene i Syria vil bytte det syriske folket med wahabister.

Da Wahab rapporterte fra terrorangrepene mot Brûssel var de samme terroristene som angriper det syriske folket i Øst-Ghouta- plutselig terrorister. Det kan ikke bety annet enn at terroristene i Syria ikke er terrorister for Wahab så lenge de dreper det syriske folket, men straks de dreper oss rene og hvite skjer det en identitetsendring. Det rare er at Wahab selv er ikke ”ren og hvit”.

Wahab er stolt av det norske flagget åpenbart og vår nasjonaldag. Men, Syrias nasjon? Den skal ikke bestå. Ikke noe syrisk flagg- ingen syrisk nasjon.
Jeg er ikke stolt av å se en som støtter terroristene i Syria drapert i mitt flagg. I mitt lands flagg.

 

Republisert med forfatterens tillatelse, utvidet versjon fra kortversjonen i Klassekampen 6.3.2018.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com