Home » Featured » Kari Jaquesson gjør som prinsesse Diana: Reiser til krigsherjede land for å rette fokus på vestlige overgrep – Herland Report
Kari Jaquesson gjør som prinsesse Diana: Reiser til krigsherjede land for å rette fokus på vestlige overgrep – Herland Report

Kari Jaquesson gjør som prinsesse Diana: Reiser til krigsherjede land for å rette fokus på vestlige overgrep – Herland Report

Share the article

Alle husker prinsesse Diana som var frontfigur for anti-landmine aksjonen. En hel verden ble gjort oppmerksom på hvorledes minerydding er avgjørende fordi miner rammer de sivile, ofte også etter at en krig er slutt.

TV stjerne Kari Jaquesson har utmerket seg som en uredd aktivist som gjerne gjør det samme som prinsesse Diana. Hun har vist at hun er villig til å sette sitt eget liv i fare for å gjøre verden oppmerksom på den grove uretten mot sivile som foregår i vår tids største humanitære katastrofe, Syriakrigen. Jaquesson et forbilde for oss alle i det å bry seg solidarisk om andre folkeslag og deres lidelser på grunn av vestlige lands krigføring i fremmede regioner i verden. 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report TV på YouTube er meget glade for programmene med Kari Jaquesson.  Klikk på bildet og se en av dem.

Norge er i ferd med å sette seg på verdenskartet med et uvanlig sterkt nettverk av sannhetssøkende aktivister som protesterer på at vi deltar i krigføring i Midtøsten, der vi forårsaker millioner av mennesker på flukt som fører til innvandringskatastrofe i Europa.

Hundretusenvis er drept i vår tids største humanitære katastrofe. Dyrkingen av jihadistkulturen gjør at muslimske unge menn i Midtøsten ansettes som leiesoldater i internasjonale og private armé hvis hovedrolle er å fremme Vestens geopolitiske interesser. Og Saudi Arabias interesser, vår nærmeste allierte i regionen, kanskje mest kjent for Yemen krigen. 

NATOs generalsekretær, Jens Stoltenberg har gjentatte ganger markerte seg med å gi sin fulle støtte til USAs, UKs og Frankrikes bombing av Syria før det var etablert hvorvidt et kjemisk angrep hadde funnet sted, og hvem som hadde utført dette.

Siden har flere verdenskjente vestlige journalister vært i Douma, Ghouta og de som bor der har visstnok ikke har opplevd verken et angrep der White Helmets videoer viste at det hadde skjedd. Folk i nabolaget og på sykehuset hvor dette skjedde visste heller ikke om noe gass angrep.

Det er forøvrig nyttig å merke seg at også Stoltenberg ga også sin fulle støtte til et USA og UK ledet angrep som bryter med all internasjonal lov, uten FN mandat, uten UNSC mandat og uten bevis.

Det er ikke dokumentert hvorvidt et kjemisk angrep faktisk skjedde, hvem som isåfall utførte det i et land der verdens verste islamister er samlet i krigføring mot landets sittende valgte regjering.

Jens Stoltenbergs testamente blir over en mann som var NATO motstander, kjempet for internasjonal rettferdighet, snakket om solidaritet med de svake og som endte sitt liv som forkjemper for nedbrytingen av FN, internasjonal lov og rettsprinsippene i Vesten.

Nettopp denne typen overgrep var årsaken til at nazistene ble henrettet i prosessene etter krigen. Dette ifølge en av USAs mest kjente politiske økonomer og tidligere Wall Street Journal redaktør, Dr. Paul Craig Roberts.

En rekke militære generaler står nå frem og hevder at Vesten har tapt krigen i Syria og Assads regjeringshær har vunnet. Var hensikten med det USA ledede angrepet i Syria å skjule dette faktum?

Sakset fra Nettavisens intervju med Jaquesson:

Jaquesson anklager Solberg for å lyve til det norske folk. – Det som er veldig forstemmende, er at vår egen statsminister lyver til oss og behandler oss fullstendig uten respekt. Det er veldig skummelt. Når hun omtaler det angivelige gassangrepet som et faktum som virkelig har skjedd, så lyver hun til oss. Hun forleder det norske folk, sier Jaquesson.

– Hvorfor tror du i så fall at Erna Solberg lyver? – Det skal ikke jeg spekulere på, men vi kan spørre oss om hvem er det hun snakker med? Hvem er det som gir henne informasjon? Det er grunn til å tro at hun får sin informasjon fra amerikansk etterretning. og det er en partisk kilde, sier hun. – Hun er Norges statsminister. Hun skal ikke drive amerikansk politikk i Norge. Norge har ingen interesse av å være involvert i krigen i Syria. I dag avdekker Klassekampen at Norge har trent terrorister som nå slåss mot den syriske regjeringen og folket.

I en nylig Stortingsdebatt 19 april 2018 (se link pr. 1:10-) der Rødt stilte høyst relevante og usedvanlige glitrende spørsmål om i hvilken grad regjeringen er klar over at militsgruppene Norge trente opp har som målsetning å kjempe mot Syrias lovlig valgte regjering. Her vektla statsminister Erna Solberg at Norge stanset opplæringen av opprørere i Syria fra 20. oktober, 2017 og pr. mars, 2018 har avsluttet oppdraget i Syria og overført arbeidet til Irak. Det fremgår at Solberg mener Norges arbeid bidro til å “bekjempe ISIS.”

Man kan selvsagt spørre: Hva gjør norske soldater i Irak? Det samme som de gjorde i Syria, nemlig trene opp militsgrupper, der ingen aner hvem de etterhvert er lojale mot?

Solberg bekrefter også at Norge ikke har garanti for hvilke allianser disse rebellgruppene inngår etter at norsk opptrening er ferdig. Statsministeren sier altså at Norge har vært villig til å trene opp militsgrupper på fremmede staters territorium, der Norge befant seg ulovlig og i strid med prinsippet om nasjonal suverenitet, og at Norge var villig til å lære opp militsgrupper til tross for at man ikke vet hvem disse siden ville komme til å samarbeide med – ISIS, for eksempel, eller angrep på suverene stater.  

Nettavisen skriver at pressetalsmann Frode O. Andersen i UD bekrefter at Jaquessons argumenter rundt Syria krigen og norsk deltagelse “faller på egen urimelighet.. og er vanskelig å ta seriøst”. UD hevder altså at Wikileaks avsløringer rundt dette, Judicial Watch arbeid som avslørte at Defence Intelligence Agency i USA bekrefter at Al Qaida grupper var blant USAs støttespillere i Syria, samt årelang informasjon i internasjonale medier om de skandaløse alliansene vi har sett “vestlige krefter” støtte i Midtøsten de senere årene, anses som “vanskelig å ta seriøst” i UD.

Norske myndigheter hevder, ifølge Andersen, fortsatt at det er veldokumentert at “Assad har brukt kjemiske våpen gjentatte ganger og brukt kjemiske våpen mot sin egen befolkning,” noe som ikke stemmer.

Andersen sier også i Nettavisen at “vi har vært tydelig på at verden har stått samlet i fordømmelsen av bruken av kjemiske våpen siden grusomhetene under første verdenskrig” og “norske myndigheter støtter Frankrike, Storbritannia og USAs angrep på Syria, fordi de er imot bruken av kjemiske våpen.” Men poenget er jo, som alle nå vet, at det ikke er dokumentert, verken hvorvidt et kjemisk angrep har skjedd eller hvem som gjorde det.

Det er imot ethvert rettsprinsipp å angripe en stat uten bevis for hvem som sto bak et angivelig kjemisk angrep. At Assad når han har vunnet krigen på bakken og hvor opprørerne på bakken hadde startet prosessen med å overgi området,  så vil være villig til å bruke kjemiske våpen for å få hele verden mot seg, fremstår som svært underlig og usannsynlig. Motivene og sannsynligheten for at dette iscencesatt av opprørerene er svært høy. I et slikt scenario er avklaring og undersøkelse av fakta før millitær inngripen svært viktig.

UD støtter Stoltenbergs linje. Norges nåværende strategi er aktiv bifallelse av vestlige lands brudd på internasjonal lov. At Norges nye linje er å støtte angrep på stater uten dokumentasjon og bevis, og støtte USA i krigføring uten FN mandat og uten støtte i UNSC. Det leser vi av Andersens kommentarer.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:

Thanks for reading! The best way to get around the internet censors and make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows. Our articles and TV shows are entirely reader-supported, so if you enjoyed this piece please consider sharing it around.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com