Home » Europe » NATOs rolle omdefinert til å støtte terroristers destabilisering av Midtøsten: Ghouta som islamistenes skanse – Eva Thomassen, Herland Report
NATOs rolle omdefinert til å støtte terroristers destabilisering av Midtøsten: Ghouta som islamistenes skanse – Eva Thomassen, Herland Report

NATOs rolle omdefinert til å støtte terroristers destabilisering av Midtøsten: Ghouta som islamistenes skanse – Eva Thomassen, Herland Report

Share the article

Den som leser mellom linjene, forstår at vi her står overfor et skittent spill i Ghouta, som nå bevitnes og forstås av langt flere vanlige mennesker enn vestlige ledere ser ut til å ha fått med seg. Folk er ikke så naive som propagandaaviser og krigshissere som VG vil ha det til. Vi gjennomskuer propagandaen, vi forstår at VGs rolle er å videreformidle denne propagandaen. Folk forstår nå hva vi er utsatt for i den daglige krigspropagandaen som spys ut i våre aviser. 

Subscribe to Herland Report TV

Vestlige ledere er nå så desperate at forsvarsministerne i den USA-ledede koalisjonen som Norge er en del av – de som er den tapende part i Syria konflikten så langt – hadde et hastemøte om ”fremmedkrigerne” i Roma 7.2.2018. Som USAs forsvarsminister Mattis sa: – ”Det er hundrevis av fanger der, (i Syria) som ikke er så villig til å kjempe til døden lenger”. “De er fremmedkrigere. De er franske, men de er våre fiender. Konklusjonen er at de vil bli dømt av de samme som de har kjempet imot (den nåværende syriske stat), sier den franske utenriksministeren Jean-Yves Le Drian den 7. februar.

Storbritannias counter-terrorism sjef, Helen Ball uttrykker derimot: “Dette handler ikke om romantiske frihetsforkjempere.” Fenomenet at de samme fremmedkrigerne returnerer til Europa, innebærer betydelige trusler for europeiske land. Dette ble nylig diskutert i et Eurojust møte som ble holdt i Hague, 5 juni.  Englands forsvarsminister gikk lengst. Han tok til orde for at britiske “fremmedkrigere” bør drepes med droner.

Dette er altså de vi støtter i Ghouta.

Norges forsvarsminister Bakke-Jensen mente derimot at ”En norsk statsborger som blir tatt for en forbrytelse i et annet land, vil veldig ofte bli dømt for det i det andre landet”. Altså i Syria. Da er Syria plutselig en rettstat, den samme staten man nå i årevis har bekjempet som ikke legitim. 

About The Author

Eva Thomassen er sosiolog og krigsreporter med vekt på Syria krigen. Hun har mangeårig erfaring fra Syria, har bodd og arbeidet der, og i en årrekke reist til Syria under den pågående krigen. Hun samarbeider med en rekke av Vestens internasjonalt kjente aktivister og skriver artikler for å belyse den type fakta som skjules i vårt sensurerte mediebilde. Thomassen har i lang tid påpekt at medienarrativen vi presenteres for i Norge er svært farget av krigspropaganda og ikke i tråd med prinsippet om respekt for nasjonal suverenitet og internasjonal lov.

Vesten fremstiller terroristene i Ghouta som noen pingler som til forveksling likner på sivile. 25 000 pingler. Hvorfor mobiliserer den syriske hæren og allierte så kraftig da? Bildet viser i hvert fall at det er ikke mat som er det største problemet, heller ikke de avanserte kartene over hvor neste dose død skal pøses over befolkningen i Damaskus.

Hva har forresten NATO med førstehjelp å gjøre? Bortsett fra navnet, ingenting. NATO driver krig. Hvor driver NATO krig? Alle steder der lederne er ulydige mot dagens vestlige eliter. For tiden er lederen i Syria ulydig. I 7 år har Bashar al-Assad vært ulydig.
Det syriske folket orker ikke mer krig, de orker ikke flere terrorister, de orker ikke mer død, ødeleggelser. Men, det orker vi. Vi orker det så mye mer at vi heier på terrorister. Gjennom febertåka orker vi mer terror. Det kan synes som vi ikke får nok av det. Øst- Aleppo er glemt. Selvsagt er det glemt. Hvem har sagt at vi er interessert i det syriske folket?
Det står ingenting i førstehjelpsboka til NATO at vi må passe på å teste hukommelsen innimellom. Hukommelsen er det mediene som tar seg av, NATO-mediene med statsstøtte. Og, de hjelper NATO. Med krigstyper ”dreper Assad egen befolkning”- igjen- og igjen- og igjen. Snart er den ”siste” syrer drept”. Alle de ”siste” 4000 sykehusene i Syria er bombet om igjen og om igjen. ”Siste” syrer? Men, har ikke en million syrere flyttet tilbake til Øst-Aleppo? Jo, men ”Assad dreper jo egen befolkning”? Hvordan kan da folk tørre å flytte tilbake til Øst-Aleppo?

I Damaskus bor det 8 millioner mennesker. 6 millioner av disse er flyktninger, mange fra Ghouta. Hvordan tør 8 millioner mennesker å bo i et område beskyttet av den syriske hæren? ”Assad dreper jo egen befolkning”? Tenk så lett det er å teppebombe Damaskus? Vi så hvor lett det var da USA teppebombet Raqqa! USA reddet befolkningen i Raqqa, men bare noen av dem. IS medlemmer fikk hjelp til å komme seg ut av Raqqa. Innbyggerne i Raqqa kan aldri flytte tilbake til hjemmene sine. Raqqa ligger i grus, akkurat som Mosul ligger i grus. Da USA ”befridde” Raqqa befridde de samtidig befolkningen til en telttilværelse i ørkenen i 50 varmegrader. Men, hvorfor gjorde USA det? Fordi USA vil ødelegge Syria, dele opp Syria, utslette den siste bit av nasjonen Syria, gjerne den siste syrer.
Derfor protesterte USA i FN i går. De fikk som vanlig med seg det vi i Norge så snusfornuftig kaller ”det internasjonale samfunnet” – det vil si de ca. 28 land som alle har det til felles at de er medlemmer i NATO.

USA protesterte i FN i går da det ble klart at den syriske hæren skal befri Øst-Ghouta fra 25 000 terrorister. 25 000 på lønningslista til USA og allierte. Det svir å ha kastet perler for svin.

”Det internasjonale samfunnet” bryr seg ikke om det syriske folket, ikke det irakiske, ikke folket i Jemen, Libya eller Afghanistan. Ikke om det syriske folket, men om den syriske presidenten. Om den legitime presidenten i Syria, om president Bashar Al-Assad. Med sete i FN. En president med stor støtte i folket.
Forøvrig, det ”internasjonale samfunnet” med USA, England og Frankrike i spissen, forlot salen i FN i går da Syrias ambassadør til FN Al-Jafaari, skulle tale til sikkerhetsrådet. ”Det internasjonale samfunnet” sa rett ut at ”Ghouta er helvete på jord”. Så forlot de salen- harmdirrende.

Til det siterte Al-Jafaari den russiske dikteren Dostojevskij:

“Rest assured, hell is big enough for all. It doesn’t deserve this fierce competition over who will be the worst”.http://www.eurasiafuture.com/2018/02/22/syrian-envoy-un-hell-big-enough/
Lytt til talen Syrias ambassadør holdt i FN som svar til ”det internasjonale samfunnet”.

”Det internasjonale samfunnet” hevder at Assad dreper sin “egen befolkning”. Men, hvorfor dirrer ikke de 8 millioner innbyggerne i Damaskus av sinne over at de blir drept? Er sannheten at de slett ikke blir drept av sin egen leder, men at dette kun er vestlig propaganda for å legitimere egen krigsdeltagelse?

Men, folk i Damaskus er lei av å bli drept, angrepet daglig gjennom 6 år fra terrorgrupper i Ghouta. Folket i Syria er i det hele tatt lei av terrorister. Det syriske folket er også lei av ” det internasjonale samfunnet”. Hvorfor er det syriske folket lei av ”det internasjonale samfunnet” når ”det internasjonale samfunnet” til og med setter ettermiddagsteen på vent for å ta turen til FN for å vise det syriske folket at de gjerne vil invadere Syria for at ”Assad skal slutte å drepe egen befolkning”?

Ghouta ligger i utkanten av Damaskus. Det bor ca. 100 000 mennesker der, ikke 400 000 som Egeland sier. Det samme sa forøvrig Egeland om Øst-Aleppo. Det som er smart med sånne luretall er at da må det jo komme mat og medisiner inn beregnet på en befolkning på 400 000 og ikke på 100 000. Når FN i tillegg vil ha 30 dagers våpenhvile skjønner jo alle bortsett fra mediene i Vesten, at det er våpenforsyninger det dreier seg om.

Det er en reprise av hva som skjedde i Øst-Aleppo. Da Øst-Aleppo ble befridd ble det funnet enorme depoter med mat, medisiner og våpen. Tonnevis av våpen, nok til å drive krigen i flere år. De samme som hyler om at det ikke kommer mat inn i Øst-Ghouta er de samme som klaget på maten i Øst-Aleppo.

I Deir Ezoor, der Norge påstår de har sirklet over i 4 år for å ”bekjempe” IS, ble det også funnet våpen nok til flere hæravdelinger. Det som også er lurt med våpenhvile er at terroristene får hvile i fred. De kan omrokere seg, planlegge sammen med utenlandsk etterretning. Det er litt sånn at Egeland kan ta seg av maten, så tar vi andre oss av døden.

USA har invadert Syria. Det har Norge også gjort. Under dekke av å bekjempe IS. IS er bekjempet, riktignok ikke av NATO. Da var det vel på tide å pakke lunta og ta seg ut av Syria? USA har ingen planer om å forlate Syria. De har ved en rekke anledninger tatt til ordet for at USA – les NATO vil være i Syria på ubestemt tid.

På samme måte som mediene brukte terrorister i Øst-Aleppo som kilder, gjør de akkurat det samme nå. Og, det er akkurat de samme kildene som de brukte i Øst-Aleppo. White Helmets og den ”siste legen”. Etter Øst-Aleppo ble befridd dro White Helmets til Idlib. Der har de vannet blomster i påvente av mediene fra Vesten skal ringe. Man trenger ikke engang å kunne vanne blomster for å kunne si til mediene: ”vær så snill og invader Syria”! Når man at på til får 100 millioner dollar for å si akkurat det og samtidig kunne bruke pengene på hvitvasking av våpenkjøp, blir jo dette en vinn- vinn situasjon for Vesten.

Nå står Øst-Ghouta for tur til å bli befridd. Det hevdes at det ikke kommer mat inn i Øst-Ghouta- hvordan kan det ha seg at det kommer ”redningsarbeidere” med hvite hjelmer inn i Øst-Ghouta? Hvem har gitt telefonnummeret deres til pressen i Vesten? Folk i Syria kan ikke nå dem på telefon. De har ikke noe telefonnummer.

Vi andre som burde huske, ikke bare den siste ”revolusjonen” USA steller i stand, men alle de foregående. De følger samme mønster. Følger manualen til punkt og prikke. ”Revolusjon” står et stykke nede i manualen. Norge står også i den manualen.

Bare vent og se hvis USA angriper Russland fra norsk jord. Da er det det norske folk som vil blø. Akkurat som det syriske folket blør nå. Det er her USA- imperialismen burde vært synlig for en hver! Men, noe har gått galt for folket i Vesten. Vi kan skylde på mediene. Mediene lyver og de vet det. 

 

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com