Home » News wheel » NATO – forsvarsallianse eller angrepsmakt? Samtale mellom forsvarsgeneral Sverre Disen og Hanne Nabintu Herland
NATO – forsvarsallianse eller angrepsmakt? Samtale mellom forsvarsgeneral Sverre Disen og Hanne Nabintu Herland

NATO – forsvarsallianse eller angrepsmakt? Samtale mellom forsvarsgeneral Sverre Disen og Hanne Nabintu Herland

Share the article

Har NATO gått fra å være en forsvarsallianse til en angrepsallianse mot svake stater der vestlige interesser er truet? Er intensjonene gode, men på grunn av manglende kunnskap om Midtøsten bidrar vi til mer krig enn fred?

Eller vet vi nøyaktig hva vi gjør når Norge aktivt bidrar til å destabilisere Midtøsten, og mener at menneskene som lever der ikke har verdi? Jeg har i flere år skrevet kronikker i landets ledende aviser om disse temaene, som vi også samtaler om her.

Vedlagt min kronikk i Aftenposten fra 2011 der jeg som en av de ytterst få stilte meg kritisk til Norges deltagelse i Libya krigen.

General og tidligere forsvarssjef, Sverre Disen i samtale med forfatter og krigsmotstander Hanne Nabintu Herland om Norges deltagelse i Libya-krigen, om Afghanistan, Taliban, ISIS og om NATOs nåværende rolle som USAs forlengede hånd i Europa.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:


Share the article

4 comments

  1. Guðrún Skúladóttir

    Hei ønsker å høre, du vet at dette er interessant

  2. Hanne Nabinthu Herland er et bønne svar. Jeg har i flere år både ønsket og bedt til Jesus Kristus om å få medier i samfunnet som kan gå i DYBDEN av alt som skjer i verden. Takk og lov og ALT GODT til H.N. Herland

  3. OG H.N. Herland snakker så godt. Klart og rolig og tydelig og realistisk. For MEG er det en vederkvegelse ( for å bruke et godt og gammeldags ord) å høre på. TUSEN TAKK

  4. Det var meget oppløftende og informativ intervju du hadde med med General Sverre Disen, fortsett i samme spor, det er meget viktig Hanne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com