Home » Europe » Intervju med Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden, noe er galt – Herland Report TV
Intervju med Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden, noe er galt – Herland Report TV

Intervju med Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden, noe er galt – Herland Report TV

Share the article

Herland Report TV: “Vi i Norge er sykest i verden på ganske mange områder. Vi er på verdenstoppen i fire kreftformer. På1950-tallet var nordmenn det lengstlevende folkeslaget i verden, det er vi ikke lenger,” sier den kjente forfatter, portrettjournalisten og foredragsholderen Niels Chr. Geelmuyden til Herland Report TV. 

Som Norges kanskje mest kjente portrettjournalist og en usedvanlig dyktig forfatter, er Geelmuyden vant til å gå nært og stille de vanskelige spørsmålene.

Vi hadde gleden av å ta opp en rekke programmer med forfatteren som våger å snakke om en rekke av de tabubelagte temaene i vår kultur. Dette er det andre i serien. Se det første programmet her.

I dette andre programmet snakker han om den banebrytende boken, “Pillebefinnende. Hva vet vi om medisinene vi tar?”. Boken er utgitt på Cappelen Damm.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Geelmuyden sier: “Min bok er ikke et forsvar for alternativ medisin, men en rød tråd i boken er at man kan gjøre ganske mye selv for å bedre sin helsetilstandgjennom å spise mer planter og trappe ned kjøttkonsumet og mosjonere mer.”

“Barn har aldri vært sykere enn de er nå. Det er mye som tyder på at tendensen vil snu og at levetiden går nedover. En av grunnene kan være overmedisineringen og at vi spiser feilaktig mat og spiser uheldig mange piller.”

“Dessverre er det aller meste av forskningen finansiert av legemiddelindustrien. Det gir sterke utslag å betale forskningen. Hvis du har betalt for forskningen får du et gunstigere resultat.”

Legemiddelindustrien finansierer legetidsskriftene gjennom annonsering, de finansierer mange pasientforeningen gjennom støtteordninger, de finansierer etterutdannelsen av legene rundt om i verden. Det er litt – bukten og begge endene – dessverre. Det er synd å se hvor mye man kan kjøpe for penger i vår tid, og det er ergerlig å se hvor lite opptatt sentrale medier er av å tematisere dette.”

Boken “Sannheten på bordet” anbefales også, med nøye informasjon om hva som egentlig finnes av giftstoffer i maten.

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com