Home » Europe » VG analyserer Herland Report og hvorfor folk flest er drittlei mainstream propaganda – Hanne Nabintu Herland
VG analyserer Herland Report og hvorfor folk flest er drittlei mainstream propaganda – Hanne Nabintu Herland

VG analyserer Herland Report og hvorfor folk flest er drittlei mainstream propaganda – Hanne Nabintu Herland

Share the article

Les om den glitrende kunstneren og filosofen Hans-Erik Dyvik Husbys utsagn på Herland Report WEB TV. Pål Steigan får også en hedersplass, med nettavisen Steigan.no, der du finner nettopp den type stoff som sensureres i andre norske aviser. Det samme finner du her på The Herland Report

DELTA I VG DEBATTEN og si din mening.

På VG kommentarfeltet treffer artikkelen åpenbart blink, Husby har selvsagt rett og folk er drittlei den kronisk politiserte, selvsensur og uhemmede propagandavinklingen av stoffet vi får drøvtygd fra MSM (MainStream Media). (Karikatur: Morten Mørland)

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 Propagandaen som spys ut fra våre aviser, skaper kriger mellom folkeslag, etniske spenninger, hat mellom grupper, ren desinformasjon og løgn. Dette medfører en kontinuerlig strøm politiske feilbeslutninger, spesielt på utenriksfeltet.

Jeg beæres dog i VG med en festlig karikatur der jeg går i strupen på en journalist og kaller ham “en løgner”. Dette er for øvrig misvisende, for min flengende kritikk retter seg ikke mot vanlige journalister som jobber innenfor våre sensurerte medier. Mange av dem er det direkte synd på. Som jeg lenge har hevdet er det den nåværende arrogante medieeliten som for lengst burde vært skiftet ut. Det er lederne som er problemet.

Vi burde hatt nye redaktører som ikke er fullstendig forsteinet i gammeldagse mønstre og ideologier som utgikk på dato sånn rundt 1980. Det er på høy tid at disse enten pensjonerer seg eller oppdaterer seg kraftig, og vi kan få inn kritisk journalistikk og fritenkere som evner å analysere virkelighetens terreng basert på realisme og kunnskap, ikke ideologisk drømmetenkning.

Det er ikke journalister generelt jeg kritiserer, for mange av dem hadde skrevet artikler på en helt annen måte og vist langt større objektivitet og bredde i stoffet, hvis de hadde fått lov. Selv har jeg opp igjennom årene gitt mengder med intervjuer og dermed også snakket med mange journalister nettopp om dette. Man er frustrert i jobben da man vet hva som forventes. Kravet om selvsensur kveler fritenkerne og presser dem inn i rigide bokser det det overhode ikke handler om å beskrive virkeligheten slik den egentlig er, men å skrive slik at man “blir likt” av redaktørkorpsets gutteklubben-grei.

Folk ønsker jo å ha en karriere, og mange er pinlig klar over hva som da forventes: at man følger det rigide, politisk-korrekte systemet og sier det “desken” vil at du skal si – her og kun her ligger veien til forfremmelse og respekt blant med-journalister. Det handler om hvordan et soft despoti effektueres, et slags meningstyranni der folk mister jobb og karrieremuligheter hvis de tråkker utenfor det forventede. Med andre ord, karrikaturen av meg i dagens VG kunne vært presisert til å gjelde redaktørkorpset og medieeliten, ikke vanlige journalister.

Sakset fra VG:

«Folk veit nå at de blir desinformerte av den etablerte pressen. Faktisk er det en så etablert sannhet i folket at selv avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon, og sier at de driter i det.»
Det er artisten Hans-Erik Husby med kunstnernavnet Hank Von Helvete som sier dette i et videointervju med religionshistoriker og samfunnsdebattant Hanne Nabintu Herland, på hennes egen nett-tvkanal, The Herland Report. Ifølge egenreklamen et medium «kjemisk fritt for dagens knugende politiske-korrekthet. Vi samtaler med ledende intellektuelle, forfattere og aktivister i Skandinavia om utenrikspolitikk, Europa i forfall og samtidens intolerante eliter». Les resten her.

 

Den glitrende Hans-Erik Dyvik Husby kommer for øvrig med flere programmer på The Herland Report TV, neste nå før jul og det blir sikkert også “farli’ det”….for der sier sikkert Husby et eller annet som også er “kontroversielt” – altså utenfor den politisk-korrekte konsensusoppskriften for hva vi alle “må mene og tenke” her i landet….og det er jo “farli’ det” i Norge å ha selvstendige meninger og tenke ut av boksen.

 

 

 

 


Share the article

4 comments

  1. At norsk media er preget av ensidighet og blindhet i forskjellige saker betyr ikke at konspirasjonsteorier er veien å gå…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com