Home » Interviews » Jødisk finansmogul og ateist George Soros (Clinton hovedsponsor): “Det var lett for meg å hjelpe nazistene under krigen”
Nanna Segelcke Krigens Arvinger

Jødisk finansmogul og ateist George Soros (Clinton hovedsponsor): “Det var lett for meg å hjelpe nazistene under krigen”

Like and Share!

Verdens mest kjente investor, George Soros var Clinton’s største støttespiller. Hør den jødiske ateisten fortelle til det kjente amerikanske programmet 60 Minutes hvor lett det var for ham som 14 åring å hjelpe nazistene å konfiskere eiendommer og eiendeler til ungarske jøder som akkurat hadde blitt sendt til konsentrasjonsleire. Soros minnes, i intervjuet, sitt samarbeid med nazistene uten å føle anger, og sier at han minnes krigens dager som den perioden i livet da han var mest lykkelig. “Jeg var 14 år gammel og vil si at det var på dette tidspunktet at min karakter ble formet.”

På spørsmålet om hvorvidt det var vanskelig for ham som jøde å bistå nazistene i å konfiskere eiendommene til de som nettopp var sendt til konsentrasjonsleire, svarer Soros: “Nei, ikke i det hele tatt. Det var ikke noe problem for meg å gjøre dette.”

Soros beskriver også hvorledes alt han gjør handler om å tjene penger, og at han ikke ser på de sosiale konsekvensene hans handlinger kan ha. Soros har vært hovedsponsor til Hillary Clinton, The Clinton Foundation og en rekke andre politisk-ideologiske initiativ.

I intervjuet omtaler han også sin rolle i dagens finansmarked, der hans autoritet er så stor at hans uttalelser og handlinger ofte har ført til at land sendes inn i finanskriser eller økonomiske vanskeligheter. Han sier: “Jeg føler ikke noen form for skyld, fordi jeg er engasjert i en a-moralsk aktivitet som ikke har noe med skyld å gjøre.” Han påpeker at finansmarkedet trenger å bli bedre regulert, men hans egne hedge fund selskaper er ikke registrert i USA, under amerikansk lov. På spørsmål fra 60 Minutes bekrefter han at årsaken til at selskapene ikke er registrert i USA, er for å unngå å bli underlagt amerikansk lov og å unngå å bli regulert.

 

 

 


Like and Share!

Check Also

Senator Richard Black Hanne Herland Report Interview

BREAKING: Herland Report upcoming exclusive interview with US Senator Richard Black

Like and Share! The Herland Report proudly presents upcoming exclusive interview with US Senator Richard …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close