Home » Europe » Se TV intervjuet: Dollarens påvirkning på geopolitikk og kriger – Tommy Hansen, Herland Report
Hanne Nabintu Herland Nye Babylon

Se TV intervjuet: Dollarens påvirkning på geopolitikk og kriger – Tommy Hansen, Herland Report

Share the article

The Herland Report samtaler med Tommy Hansen, en dansk, Berlin basert journalist, som var grunnlegger av det anerkjente nettstedet free21.org, en nyhetsportal med nærmere 200 journalister tilknyttet sitt arbeid.

Hansen snakker i dette programmet i serien med Herland Report om den amerikanske dollarens påvirkning på geopolitiske forhold. Han fremhever det kjente poeng, at USAs økonomi er helt avhengig av å opprettholde krigene i verden for å overleve.

Mange tenker ikke på at den amerikanske sentralbankens fundament er privateid, en liten pengesterk elite styrer USA langt tøffere enn mange tror. Hansen beretter om dollarens historie som reservevaluta, samt Saudi Arabias påvirkning på dette, hvilket delvis forklarer dagens tette bånd mellom Saudi og USA.

Subscribe to Herland Report TV

Sagt om nettstedet free21.org, grunnlagt av den Berlin-baserte, danske journalisten Tommy Hansen.

“Internetmedier som Free21.org rejser sig nu for at udfylde tomrummet efter de klassiske medier, som har fejlet. ”                                                   Dr. Paul Craig Roberts Institute for Political Economy

“Uafhængig journalistik er afgørende i disse historiske tider hvor krig og terror fylder overskrifterne. Free21.org tilbyder baggrundsinformation for uafhængige mennesker der ønsker en mere fredelig og bæredygtig verden.”                Dr. Daniele Ganser Leiter des Swiss Institute for Peace and Energy Research 

“Free21.org er et velkomment nyhedsmedie i en tid, hvor mainstream-medierne har svigtet totalt. Al vores håb er derfor knyttet til de alternative medier. I Danmark er journalist Tommy Hansen blevet et fyrtårn med sin kompromisløse oplysningsvirksomhed. Free21.org føjer sig nu til rækken af web-baserede nyhedsmedier, som bør have alle humanisters støtte.”            Professor emeritus Niels Harrit Københavns Universitet

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger. 

 


Share the article

Check Also

Paul Craig Roberts Hanne Herland Report

Paul C, Roberts about Herland Report: “Important perspective, impressive truth-telling, outstanding work.”

Share the articleIt is our pleasure to notice that leading voices in the United States, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com