Home » Europe » Religionsforsker Hanne Nabintu Herland mener utenlandske damer liker sex og er gode til å lage mat, Dagbladet
Religionsforsker Hanne Nabintu Herland mener utenlandske damer liker sex og er gode til å lage mat, Dagbladet

Religionsforsker Hanne Nabintu Herland mener utenlandske damer liker sex og er gode til å lage mat, Dagbladet

Share the article

Sakset: Religionsforsker Hanne Nabintu Herland har, ifølge adressa.no, vært taler på Trondheim KrFs valgmøte, og har virkelig sjokkert den fullsatte møtesalen.

— Det er på tide å gi opp kvinnekampen. Det er så mange fæle norske kvinner. Jeg forstår godt at norske menn heller vil ha russiske og thailandske koner. De liker i det minste sex og er gode til å lage mat, sier Herland foran den lydhøre, overveiende kristne forsamlingen.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media. Klikk på bildet og abonner på programmene.

Overfor Dagbladet utdyper Hanne Nabintu Herland hva hun mente på valgmøtet til Kristelig Folkeparti:

– Norske kvinner stiller for mange krav til mannen, men ikke til seg selv. Andre kulturer er bedre til blant annet å lære opp kvinnene til å tilfredsstille mannen seksuelt. Mannen trenger sin sex, og kvinnene burde vært opptatt av å tilfredstille mannen, sier Hanne Nabintu Herland til Dagbladet.

Hun sier at hennes budskap er at feminismen er blitt for hardt. Hun ønsker rett og slett at frontene skal byttes ut med omsorg og forståelse for forskjellighet i det norske samfunnet.

– Jeg elsker sex, og ønsker et rikt seksualliv. Men kanskje er grensene for å oppnå det blitt for liberale. Faktisk så liberale at kvinner og menn ikke tør elske eller satse på parforholdet av frykt for å bli bedratt, sier hun, sier hun.

Les resten av intervjuet her.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com