Home » Family » Herland Report TV med Kristin Flood: Vi trenger hvilestundene, stillheten, pause fra det hektiske liv – Se TV programmet her
Herland Report TV med Kristin Flood: Vi trenger hvilestundene, stillheten, pause fra det hektiske liv – Se TV programmet her

Herland Report TV med Kristin Flood: Vi trenger hvilestundene, stillheten, pause fra det hektiske liv – Se TV programmet her

Share the article

Herland Report TV (HTV) har den store glede å presentere en rekke programmer med den kjente journalist, forfatter og leder for retreatsenter i Italia, med over 25 års erfaring med mindfulness, Kristin Flood. Hennes budskap om verdien av stillhet, mindfulness og indre ro er viktigere enn noen gang. Se det første her. 

“Hvilestundene i samfunnet vårt har blitt helt borte. De små mellomrommene vi engang hadde, til å lene oss tilbake, til å fordøye vårt eget liv har blitt borte. Det går i ett hele tiden. Dette gjør noe med oss, ikke bare stressmessig,” sier hun.

“Jeg tror vi står foran en stor åpenbaring i hjerneforskningen, som er iferd med å komme med utrolige resultater som handler om hva mangel på tilstedeværelse gjør med hjernen vår. Og det er ikke godt for oss.”

“Essensen i det jeg vil si, i dette kompakte klimaet av aktiviteter, presses det frem et behov for stillhet. Å kunne trekke seg vekk og skape rommene for stillhet, reise på retreat, trekke seg tilbake fra verden noen dager, en periode. Vi trenger å ta vare på noen av de viktige kvalitetene i oss selv.”

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet.

The Herland Report har også et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, sex, familie, den åndelige dimensjon, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com